Copilasi de Iulie - August 2004 * 77 * LMA *
Raspunsuri - Pagina 13
carmenp spune:
la multi ani, luca!
vazut gorodica, vazut camera, remarcat patu`, frumoasa mobila, s-o stapiniti sanatosi
dario, drum bun, frumos cluju` am auzit, ma bucur sa aud ca va plimbati
g_ioana spune:
Neatza
Multumim pentru vizionaresi complimente...Corina intr-adevar mobila este importata din polonia,camera a iesit destul de ok si simpla ca deh renumeratie mica dupa bugetmandrei ii place si mie la fel mai ales ca verde este culoarea mea preferata
Cori si Robi asteptam poze de la petreceri
Daria sa aveti vreme frumoasa
hai pupicei si sa avem o saptamana excelenta
szivarvany spune:
multumim
carmen, cluju` e proiectu`urmator.
sambata asta am luat copiii, luat trenu` dimineata la 7 si am mers sa vizitam pestera vantului; traseul din pestera insa nu e recomandat copiilor sub 10 ani, e vb de 1 km traseu fff greu, asa ca am mers cat am putut. apoi am luat-o pe jos prin padure si am ajuns la suncuius, acolo am copilarit eu. a fost fff greu pt noi astea mari seara la 8 am fost acasa
si daca n am facut febra musculara la busteni, am facut alaltaieri de la scarile alea abrupte din pestera
si eu astept pozele de la petreceri
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roxanaz spune:
neata
Matei la multi ani fericiti!!! sa fii sanatos si iubit si norocos!! Robi sa va traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii!!!
corianai spune:
hellou,
La multi ani Matei
am pus niste poze mai blonde asa de la petrecera Evei, sa vedeti ce fete cuminti avem pe aici, dupa ce au plecat nu am avut decat de strans ramasitele baloanelor de pe jos, si de pus farfuriile la spalat. sa tot faci petrecere cu asa copii draguti!!
https://picasaweb.google.com/100246269939285399156/EvasKalas2011?authkey=Gv1sRgCIHW6beEzobfggE#
Am o falca umflata... sper sa se dezumfle cu timpul ca sa nu trebuiasca sa-mi scoata nervul. ufff... aseara la aerobic la fiecare saritura simteam ca imi pleaca falca din loc :(
pup, o zi buna
roxanaz spune:
moaaamaaa m-am topit ce frumuseti blonde p-acolo.
(frate, daca as fi barbat m-as muta in Suedia [:d].... chiar ca se adeveresc visele cu suedezele =))
corianai spune:
De mine si de Mara zici, nu?? Lasa tu, ca sunt al naibii de frumoase suedezele pana la 30 de ani apoi se rideaza si se ofilesc :p zice vulpea cu strugurii si ca barbat o pui cu ele ca sunt foarte afurisite, tot e juma-juma sa-i vezi pe bietii svenssoni ce spala, calca, gatesc, lustruiesc, au grija de copii, si la sfarsit se mai si trezesc lasati cu kuru-n balta cand blonda trece printr-o criza de personalitate si vrea sa fie singura ca sa se regaseasca
Andries spune:
Hellou, hellou
Multi Ani traiasca, multi ani traiascaaaaa ...Ianca, Stefan, Giulia, Rares, Luca, Matei, Carmencita, Mariile si sotii Andrea & Catalin !! Fratilor sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti parte de noroc in viata!!
Noi am venit ieri seara de la gretili .. a fost super, Mircea mi-a spus ca "mami aici este mare, mancare si pitzcina hai sa ne mutam aici " sincer nici mine nu-mi mai venea sa plec, dar toate vacantele se termina la un moment dat. Evident cand am ajuns acasa m-au intrebat cand mai merg in tabara
Am vazut poze frumoase cu voi toti, poza Mariucai cu pepenele este geniala iar de la pozele Oliviei mi s-a facut dor de delta (by the way gazonul care l-am pius eu nu o sa-ti fie bun, eu am pus un gazon nordic pe care mi l-a carat un coleg din Austria, pentru ca am un mare nuc in curte si vroiam iarba sub nuc, e foarte bun dar trebuie udat la greu, insa am vazut la greci la hotel pe plaja (plaja in insula e doar 10 m latine nisip pietris, in rest 50 m latime iarba si copacei, deci am vazut un tip de gazon de nu mi-a venit sa cred, o iarba scurta si foarte deasa, cu frunza mai lata, crede-ma tarau pe ea sezlonguri, scaune, mese, prosoape, jucau fotbal ... deci ce tavaleala lua gazonul ala zilnic de la zeci de turisti si 30-34 grade... si arata impecabil, il vezi in pozele mele, dar nu stiu ce marca era, in orice caz, eu in constanta m-as interesa si din ala as pune, nu uita insa, orice gazon ai pune in 2 anu maxim se va contamina cu alte seminte aduse de vant si trebuie periodic replantat/erbicidat).
Am vazut blondele suedeze, la party voi nu ati avut nici un baiat??
Imi pare rau de bolnaviori, eu sunt happy ca nu am patit nici macar o indigestie si nici nu ne-am ars. De mancat... am mancat in asa hal ca a patra zi nu mai puteam sa trag fusta de blugi pe mine, iar cand am plecat de acolo in ultima zi a trebuit sa ma schimb la cabina ca nu mai alunecau pantalonii scurti pe noile sunculite radea barbata-miu de mine de se indoia de burta
Eh... va mai povestesc... pe masura ce-mi mai aduc aminte.
cristalina spune:
La multi ani Matei!
Sa-ti traiasca voinicul roberta!
Corina, sa treaca repede durerile de dinti si umflaturile, ca tare sunt nasoale!
Ce poze frumoase...super petrecere! (tare faza cu regasirea...)
Daria, ce-mi place ca va plimbati. Bravo!
Andries, bine ai revenit si sa va fie de bine! La anu' ne gandeam sa ne ducem la greci sau turci. Unde anume ati fost!? (acum adun recomandari :))
Ioana, frumoasa mobila. Sa o stapaniti sanatosi!
Am apucat sa ma uit pe indelete si la pozele Oliviei. Super! Sper ca Luca se simte mai bine.
Pacat ca nu avem in familie pasionati de pescuit...:)
Roxana :)) John a stat cateva luni prin suedia...era super simpatic atunci cand povestea de frumusetile blonde, majoritatea cu un cap mai mari ca el, genul de femeie-politist infipta...:)))
Hai ca ma intinsei (ieri am scris un roman pe care l-a luat vantul, nu mai eram loggata dupa atatea zile lipsa...:)))
O zi excelenta sa avem!