Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multumesc pentru urari, fetelor i le voi transmite

eu sunt asa de emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Carol un mare LA MULTI ANI de la mine si un IA MUUUTI ANI! si de la Ebru esti un baietel tare dulce si destept, asa ca eu iti mai urez sa ai si mult noroc, ca sa ai o viata implinita!
multi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Da, povesteam ca a invatat-o sa danseze. E f f simpatica cand danseaza. La capitolul cantat e la stadiul de: nani, nani, pu, mama (adica: nani, nani, puiul mamii).
Eu nu-mi fac probleme ca e mai lenesa la vorbit. Mi-as dori sa vorbeasca mai repede ca sa inteleg mai bine ce-si doreste in anumite momente, sa putem conversa si, astfel, sper eu, sa impiedicam crizele pe care le face cateodata. Sa-mi spuna ce o deranjeaza si, mai ales, sa-mi spuna cand o doare ceva (cand e bolnavioara).
In rest, nu sunt ingrijorata ca vorbeste putin pt ca vad ca intelege tot, raspunde la orice comanda (ce urat suna, dar intelegeti voi ce vreau sa spun).Nu fac comparatie cu Matei in sensul ala dur, adica, vezi Matei stia atatea si tu nu stii. Pur si simplu la Matei imi notam tot (aveam mai mult timp se pare) si acum e e f simplu sa-mi reamintesc ce stia el atunci.

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Roxxy eu tin minte ce mai povesteai de Maria cand ziceai de bona voastra, ca a invatat-o multe, inclusiv un cantecel/dans, de aceea ramasesem cu impresia asta....
oricum nu conteaza, si nu trebuie sa facem comparatii nici intre frati nici intre copilasi de aceeasi varsta...ne facem singuri rau, zic eu....
si mie imi zicea mama ca la 2 ani deja faceam propozitii si stiam poezioare scurte, asta nu inseamna ca am iesit vreun geniu

Lali, dar parca sunt birouri pt anunturi in MO si in CT, tot asa mult dureaza daca depui aici? deci nu prin posta....

Ioanna merci oricum de raspuns, nu cred ca se gasesc si prin alte parti, sau probabil mult mai scumpe.....o sa vad ce gasesc si eu pe aici...
spor la treaba la cele doua birouri! macar daca aveai nevoie de miscare, iti ziceam ca e si asta un avantaj, ca slabesti, dar la tine chiar nu e cazul

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LA MULTI ANI, CAROL!!!!!
SA FII SANATOS SI SA AI NUMAI NOROC IN VIATA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dovlecimia spune:

Spor la dovlecit in Capitolul 16.

Monikus

Mergi la inceput