Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
trebuie sa cititi neaparat. m-am spart de ras
• O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vechiculul si a disparut.
• Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
• Pietonul nu stia în ce directie sa se îndrepte, asa ca l-am calcat.
• Stâlpul de telegraf se apropia repede. Am încercat sa virez când el m-a lovit în fata
• Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
• Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.
• Cealalta masina a intrat în mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
• M-am lovit cu un camion care stationa, venind din sens invers.
• Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet .
• Încercând sa omor o musca, am intrat cu masina într-un stâlp de telegraf .
• Conduceam masina de 40 ani, când am adormit la volan si am avut un accident.
• Când m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut în locul în care nici nu semn stop nu mai aparuse vreodata.
• Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt, într-o masina mica, cu o gura mare.
• Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
• Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
• În timp ce ma deplasam cu autoturismul proprietate personala pe DN1, în directia Otopeni, un avion mi-a taiat calea, prin aer. Nu cred ca circula regulamentar, întrucat era foarte aproape de sol. Atunci fiul meu a tipat, pentru ca era disperat, el are doar 9 ani, si eu am accelerat ca sa evit avionul. Am intrat în masina din fata mea care era condusa de o femeie. Sa stiti ca femeia m-a si injurat.
• Eu stateam linistit pe loc, la semafor. Deodata masina a plecat singura si l-a atins în bara pe conducatorul auto din fata mea. Atunci el s-a enervat si a dat tare cu spatele si mi-a spart farurile, mi-a îndoit bara. Eu n-am avut nici o vina
• O femeie se prefacea ca traverseaza. Pe soferul din fata mea l-a pacalit si a frânat. Am oprit si eu, dar soferul din spatele meu, care vedea ca femeia se preface, a intrat în mine.
• Eu ma deplasam regulamentar, dar din toate partile veneau masini. Atunci eu am oprit. Sa se inghesuie ei, daca sunt smecheri! Cum stateam eu pe loc, m-a îndoit unul cu masina de smecher. Cred ca era fotbalist, ca astia se înghesuie asa.
• Semafoarele astea noi, moderne, au si culoarea albastra. Când s-a aprins albastru, eu nu am stiut ce sa fac pentru ca nu scrie în regulament. Îl rog pe aceasta cale pe domnul ministru sa ia masurile care se impun.
• Batea vântul cu peste 100 de kilometri la ora din spate. Eu circulam cu 50 la ora, dar va dati seama ca vântul ma împingea foarte tare. Am frânat, dar n-am putut evita impactul pentru ca m-a împins vântul cu o viteza de 60 de kilometri pe ora, tinând cont de fortele de frecare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/x_ggg/x_ggg.jpg)
x_ggg spune:
Ioanna, chiar as vrea o poza daca se poate, Rares e innebunit dupa genul asta, sa mearga el cu piciorusele, iar la 65 de lei.... ce zici, ne combinam?
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Ioanna, chiar as vrea o poza daca se poate, Rares e innebunit dupa genul asta, sa mearga el cu piciorusele, iar la 65 de lei.... ce zici, ne combinam? ![]() ![]() -------------------------------------------- ![]() |
promit ca dupa-masa ii fac o fotografie feciorului si angrnajului si le postez. nu arata asa de bine ca aia, e mai simplista dar principiul de functionare e acelasi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
moooaaaammaaa, ce miscare pe aici! are si omu treaba 2 zile si nu poate intra si uite ce se intampla! da ce-mi place
in primul rand, multumim si pt urarile intarziate, si uram si noi retroactiv La multi ani dovleceilor sarbatoriti zilele acestea!
Ioanna noi avem
www.google.ro/imgres?imgurl=http://image1.smartbuy.ro/lib/uploads/image/an_2010/luna_01/zi_28/thumbs_150x150/chicco-motocicleta-chicco-ducati-monster-4b60e648f04c4.jpg&imgrefurl=http://www.smartbuy.ro/jucarii-si-jocuri/chicco-motocicleta-chicco-ducati-monster~2099339.html&h=150&w=150&sz=6&tbnid=0aNkvo33ViRvzM:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/search%3Fq%3Dmotocicleta%2Bchicco%2Bducati%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=motocicleta chicco ducati&hl=ro&usg=w7jDmo2uJ0Lj9lBCvo6fygqYhAY=&sa=X&ei=kGVnTuiMCYWi4gSthrXHDA&ved=0CDUQ9QEwCw" target="_blank">asa ceva, tot primita de la nasi, banuiesc ca e ceva de genu asta si a voastra...Ebru se plimba putin cu ea, apoi vrea in tricicleta....asta prin curte, ca nu i-am carat-o niciodata cu noi in parc....dar noi mergem mai rar prin parc oricum
cum mai e Carol? sa stii ca nici Ebru nu a avut reactii de obicei la dinti, dar la masele a mai facut ceva febra si diaree...probabil ies mai greu, na...
Ca jucarii, noi deocamdata i-am luat o bucatarioara si www.dinoland.ro/p-7043-furry-frenzies-flurry-in-a-hurry.aspx" target="_blank">asa ceva, dar pisicuta, adica noi am comandat iepuras dar a venit pisica, dar EBru a fost atat de incantata incat nu a mai contat. Este f haios si il cheama Tom , scoate niste sunete f funny, si se plimba prin casa, intra pe sub mobila si EBru fuge si-mi aduce matura ca sa i-l scot
. Zic deocamdata pt ca asta e fost din fondurile de la bunici, din banii nostri inca nu i-am luat nimic, dar as vrea ceva gen tabla de scris, am vazut ceva si cu magnet, cu litere si cifre, ca sa le invete si ea (ca e cam in urma la capitolul asta, din cate vad
), ceva puzzle-uri, as cauta chestii educative....
hai ca nu mai tin minte ce vroiam sa scriu, am vrut sa zic fiecareia cate ceva, dar...nu mi-am baut cafeaua de dupa-amiaza
aa, cu pampersul suntem si noi codase, eu am incercat incainte sa plec la munca, cam cu o luna, dar n-am fost consecventi pt ca mai plecam de acasa, mai ieseam cu orele pe afara, si nu puteam s-o las fara....de stat sta pe olita, cate 10-15 minute chiar, dar la un mom dat se ridica si zice gata! si apoi face pe ea, si o deranjeaza tare, vine si zice pipi, si merge pe calcaie asa, ca i se uda si sosetele si dupa ce o spal si o schimb, o intreb si pe unde a facut, ca nu vad intodeauna, si ma ia si-mi arata, ca sa sterg
de cand m-am intors eu la munca nici n-am mai incercat....
iar covoarele noi le-am ridicat de cand am inceput procesul ;)
Laura, groaznic ce s-a intamplat! stii ca si eu va povesteam acum 1 an- 2 ca i-au furat poseta soacra-mii pe strada, nici nu era prea tarziu, si o zona prin care trec multe masini....nici n-avea sarac prea mult bani la ea, dar a fost sperietura, plus ca s-a julit cand i-au smuls poseta...noroc ca i-au gasit poseta prin apropiere, si avea cheile si actele in ea, ca altfel era alergatura mare...
a venit sefu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Selen sunteti evoluati la capitolul pampers. Asa faceau si fetele mele, amandoua, inainte sa renunte la pampers.
Daca se udau nu le placea, Alessia o tin minte si acum, mergea cracanata asa si ma intreba: mami ma schimbi? (acum imi dau seama ca imi spunea, deci era mai mare decat Isa sau vorbea mai bine...) si eu ii spuneam ca imediat, in 2 min ca sa vada ca e mai bine la olita.
Plus, daca sta pe olita, la inceput nu stie sa coordoneze olita cu momentul in care chiar relaxeaza muschii sau ii foloseste ca sa faca, o sa invete coordonarea.
Si Isa sta mai mult decat Alessia pe olita, dureaza pana vine pipi, cu cat o sa creasca o sa faca din ce in ce mai repede. dar e foarte bine, plus ca daca o sa vada rezultate (o sa faca odata, de 2 ori, e laudata) o sa vrea ea sa faca mai des. La noi chiloteii frumosi de fetita mare au folosit, nu mai vrea pampers urat ci chilotei frumosi cu Hello Kitty
Cine stie literele si cifrele? Are you serious? Stii care este nivelul mediu de grupa 1 la gradi? Dupa grupa mica trebuie sa stie sa numere pana la 3. Asa ca lasa fata in pace, acum invata sa vorbeasca, are tot timpul sa invete lucruri.
Plus ca cei mai atenti la cifre, mai atleti, mai vorbareti, mai cataratori nu sunt neaparat asa si mari, pot fi sau nu, nu are nici o importanta ritmul in care se dezvolta anumite capacitati mai ales ca ei au atatea de dezvoltat si de invatat pe toate planurile.
Alessia stie sa numere pana la 10 si sa scrie ALESSIA si inca niste cuvinte, dar are 4 ani si recunoastea litere. Nu pe toate. Si este printre cei de baza la gradi care face toate sarcinile, face toate activitatile, intelege imediat, este foarte prezenta si atenta si logica. Pe Isica o las in pace, si asa e foarte voluntara si hotarata plus ca nu mai sunt stresata la al doilea copil..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura78nico/laura78nico.jpg)
laura78nico spune:
Buna fetelor!
ca sa raspund la intrebare nu au facut plangere la politie ca nu i-au vazut prea bine, desi era strada luminata, dar ei nu le-au acordat mare atentie acelor doi baieti si nu prea aveau informatii.
Socrela este mai bine acum speram sa nu mai avem parte de astfel de accidente.
In rest am uitat ce vroiam sa spun detaliat in parte...doar ca noi inca avem pampers, ideea e ca dimineata daca il pun imediat pe olita face in ea, am avut momente cand a facut si mai tarziu, dar nu mereu. Oricum eu vreau sa perseverez pe ideea asta, macar dimineata cand se trezeste, ca in rest nu-mi zice nimic.
iar idei de cadou inca nu prea am stiu ceva de niste puzzle din lemn si mai merg pe ideea asta. Vom vedea. Apropo de carucioare Mihai il impinge cu succes pe al Ramonei in casa.
Fug sa calc niste rufe si mai vorbim.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
fetelor, cum pun eu o fotografie intr-un mesaj pe forum? as vrea sa postez o fotografie cu tricicleta sa o vada Cata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kemsy/kemsy.jpg)
kemsy spune:
Seara buna!!!
ioana, cred ca stiu cum arata trotineta, am vazut dar nu mai tin minte pe unde. L nu pare sa fie interesat de ele (dar nici nu prea a avut contact
) Eu m-am cam invatat sa-i cumpar de pe net jucarii, asa ca nu are ocazia sa dea iama in ele prin magazine
Cum se mai simte Carol?
selen, ce draguta e Ebru, te ajuta la curatenie macar Stai linistita ca inca nu stie sa socoteasca nici Loris...De fapt nici cand face pipi nu stie sa zica
claucia, ce memorie buna ai...Eu uit imediat...ma mai intreaba prietene cum am facut aia, sau ailalta... si eu
danuta, sper sa nu fie raceala la Alexandra, desi am auzit povesti horror cu primii ani la gradi/cresa...Eu am ales sa-l mai tin acasa un an, cu bona daca imi gasesc serviciu
Loris se vrea independent din ce in ce mai mult...Bebe tine lingura, bebe deschide usa, bebe urca scara, bebe duce pampersul...In reluare In schimb nu prea mai mananca...
Astazi am fost in vizita la cineva si a fost atras mult de un laptop pentru copii, asa ca mi-au venit idei. Am vazut ca exista si de la varsta de 2 ani...si parca imi surade ideea. Bine ca sunt multe ocazii pana la sf anului...ca la cate idei am
Somn usor!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/selen80/selen80.jpg)
selen80 spune:
Claucia, ei, glumeam, stiu ca sunt exceptii cei care le stiu asa devreme, si stiu ca nu conteaza pt mai tarziu...probabil fiecare invata ce i se pare interesant lui acum...Ebru a invatat sa numere (si in romana, si in turca ) urcand scarile, de ex....si acum cand vrea sa urce sau sa coboare zice : unu, unu! deci a asociat scarile cu numaratoarea...desi numara si in rest, daca ii spui....acum mai nou se pune cu fata la perete si numara, cum a vazut la copii afara ca joaca "ascunsa"
in rest, am incercat sa-i arat macar 1, 2, 3, dar nu le retine, nu i se pare interesant, mai bine ma pune sa-i desenez luna, stelute, soare, nori, d-astea....
iar culorile...stie galben, rosu, verde, roz si albastru cateodata (de mule ori il confunda cu verde) zice la masini: abuzu daben (autobuzul galben), masina rosu
, masina maaaiee, tatoi (tractor), ca la noi circula multe camioane si tractoare
Kemsy, of, sa vezi ce "certuri" o sa tragi cu Loris, ca a mea demult vrea sa le faca pe toate singura, inclusiv sa bea ciorba , sa-si puna pampers, sa-si puna body, sa se spele pe dinti etc chestii pe care nu le poate face...si da-i negocieri cu ea, ca altfel face crize: lasa mami, ca-ti pui tu pantalonii daca ma lasi sa-ti pun eu bluza (ca pe aia ii mai nimereste pe craci asa...), lasa ca papi tu cartofii singura, daca ma lasi sa-ti dau eu ciorba, hai ca te spala mami putin pe dinti si dup-aia Ebru singura samd...
mai nasol e ca soacra-mea nu prea are asa rabdare cu ea, si tipa la ea, si Ebru face mai rau, si uite asa isi fac parul cret reciproc
Lali ti-ai deschis cumva patiserie la Casa de Cultura are firma deja pusa, se numeste LA LALI
o zi frumu tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Buna dimineataaa!!
Mai,imi place la nebunie cand deschid pagina dimineata si vad cateva mesaje scrise!
Ioana ca sa apara o foto pe site , trebuie pus jpeg si /jpeg in paranteze patrate la inceputul si finalul linkului,dar poza trebuie sa fie de pe un alt site/blog ,altfel nu apare,am incercat eu cu picasa,si nu am avut succes.
Legat de numere,PAul tot cand urca scarile zice "teeeeei,teeeeei" foarte convingator.
Ioana mi-a placut tare mesajul tau cu soferi,am ras si eu bine desi il stiam
.
Selen nu mi-am deschis mamico patiserie desi mi-ar placea tare . O sa merg sa pap si eu bunatati de acolo, sa vad daca sunt pe gustul meu
. Banuiesc ca sunt turci cei care au deschis-o ,ca toata lumea care ma aude spunand de "Lali" la id de messenger, nick de forum, felul in care ma striga jumatate de comuna in care am crescut
, ma intreaba daca am radacini in Turcia
. Aa,si indianca ce mi-a trimis saree-ul ma intreba daca am ceva radacini in India,ca ei Lali spun ca alint la fetita nou-nascuta
.
Va pupic,isi cere pitica drepturile.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)