Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Vero, ce bine arati si ce frumos ai facut poza Mie de cate ori iti scriu imi vine sa vorbesc despre bebe cum ca ar fi fetita Eu nu ma pricep la forma burtii sau mai stiu eu ce alte semne, asa ca nu stiu ce sa zic.... important e sa fiti sanatosi! Alice ce ar vrea sa fie?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Selene, tu ai fetita sau papusa acolo? Am vazut pozele cu Daria, e de revista, ai cu ce sa te mandresti

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

am mai pus niste pozici cu Alice la baie si dupa - si ea e sexy
Ii tot fac baie la 2 zile ma tot gandesc sa fie pregatita in caz ca plec la spital ...fiecare cu fixurile lui
http://family.webshots.com/photo/2108574920103955344gFrkGG

Merci Anna - o tot intreb pe Alice ce vrea, surioara sau fratior? ...dar nu cred ca realizeaza ce ii spun

Carmen acu am vazut si pozicile cu Stefan si Elena mai ce mari au crescut si frumooosiiii si seamana foarte bine amandoi.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Vero, cat poate sa fie de frumoasa Alice, stiam asta, dar de cate ori ma uit la ea ma minunez Si am ramas socata de ce lung e parul ei, si parca tu ai mai tuns-o Intreab-o daca vrea sa fie bebe baietel sau fetita ca asa pricepe mai bine

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vero, ai o burta tare frumoasa! Si m-a dat gata fata ta cu pletele ei, e fenomenala ce par frumos are, ar trebui sa o inscrii la reclame, tare expresiva.

Selene ma bucur ca mai scrii. Nici eu nu intru pe contul comun, nici nu mai stiu parola, eu zic ca te superi degeaba mai ales ca nici tu nu esti prea activa

Dark, bafta la proiecte!

Ieri a avut doua accidente la gradi si unul acasa. Ce ma fac cu el??? nu vrea sa mearga la baie acasa deloc, imi cere diaper. Kk face in chiloti direct, fara nici o jena:))), dupa aia il arunca in wc:))))cica acolo tb sa mearga kk:)))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alice este de o frumsete rara , si parul e superb .Vero, mai e putin, multa bafta!
Ce maricica s-a facut si Daria si ce ochi si carlionti frumosi are.

Noi azi avem la 1 terapia, zilele astea am fost suparata pe ea ca tot nu vrea sa vorbeasca , nu stiu cand o sa-si dea drumul singura, sa zica si ea cuvinte din proprie initiativa.Cand o aud ca bombane acolo in legea ei, nimic inteligibil , ne intelegem doar prin semne si cate un cuvant aruncat ici colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Dar nu sunt suparata...

vero, fetita.

Alice e definitely de Toddlers and Tiaras, oricat de criticat ar fi showul ala. Nici nu ar avea nevoie de nu stiu ce... "spoieli".

Multumesc de aprecieri, fetelor, inca "bolesc"...

Daria are 95 de cm si 13,8 kg. Si-a dezvoltat simtul proprietatii, una-doua ma interpeleaza, "auzi, tu bei din apa mea? Auzi, tu mi-ai mancat iaurtul/mancarea?"

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Selene e o draguta Daria

Vero, eu zic ca baiat. de alice...am ramas muta de uimire cat e de frumoasa

Miere, rabdare, o sa se invete. la noi"carnaciorii" merg la pestii din lacul Michigan deci trebuie neaparat sa faca zilnic la WC ca de nu...raman infometati pestii.

Cris, o sa inceapa Dariuta sa vorbeasca si atunci sa te tii.

la toate

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Asa vorbeste Daria:

"Da' tu esti buna? Si tati e bun? Ma iubeste tati, si mami, si bunica, si bunicu. Toti ne iubim".

"Nu pot sa ma spal singura pe dinti, ca picura pe mine pasta".

"Eu spun suzi roz, suzi galbena, si tu nu spui suzi pa litere, amandoua".

"Auzi, stii ce-am gasit pa covor? O bucasica de pastelina".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

aoleu ce greu adoarme copilu' asta...cel putin o ora se frichine si se intoarce de pe o parte pe alta...cand sa inchida ochii isi aminteste de colturile de la perna si le cauta pe fiecare si le mosmondeste in maini pana se duce somnul si iar se intoarce pe toate partile...nu sta 3 secunde pe o parte ca se intoarce...
nu mai vrea sa adoarma fara mine, stau si eu cu el si soacra in pat, ea la un cap, eu si alex la celalalt si dupa ce adoarme eu plec si ea se muta langa el..

Moamaa, pai Daria vorbeste ca un om mare...il zice si pe R?
nu poti s-o filmezi? nu de alta , dar sa-i dea si lui Alex niste lectii

Mergi la inceput