Lista lucrurilor necesare pentru scoala

Lista lucrurilor necesare pentru scoala | Autor: asi

Link direct la acest mesaj

Baiatul mei merge anul asta in clasa I si in curand incepem aprovizionarea cu cele necesare pentru scoala.Pe langa rechizite mai sunt nevoie o gramada de alte lucruri.
De aceea va rog mamici cu experienta sa ne ajutati sa facem o lista cu necesarul pentru scoala , atat rechizite cat si altele.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asi,
va asteptam aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165694

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

din experienta mea...
nu cumparati rechizitele inainte de prima sedinta cu parintii. doamna va va da o lista cu tot ce trebuie. mai bine strangeti banutii...

orientativ: hartie glasata autocolanta (sau nu autocolanta - depinde de doamna), hartie creponata, foarfeca, lipici (solid sau lichid - cum cere doamna), pensule (diferite dimensiuni), bloc de desen mic, acuarele (cum cere doamna - tableta sau tuburi), pahar pt. apa, creioane colorate, carioci, guma de sters (nu prea le-a dat voie s-o foloseasca), stilou (noi am luat din acelea cu guma de sters- pilot parca- dar depinde de doamna daca doreste stilou sau va da voie cu pilot), linie/rigla, poate sa va ceara si o musama pt. masuta cand deseneaza copiii... caiete tip I si II + matematica+cu foaie velina...

cam asta imi amintesc... aaa + un ghiozdan special sa dea pe spate toata scoala + penar de fitze .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noi inainte cu cateva zile de inceperea scolii am primit o lista pe mail de la doamna cu cele necesare. Cu siguranta ii trebuie ghiozdan, penar, coperte de carti si de caiete, creioane colorate, carioci, tening si adidasi, cutie pentru pachetelul de mancare. Restul cred ca poate astepta pana la indicatii mai precise. Unele doamne dau indicatii inclusiv cu privire la marca de acuarele sau de caiete, asa ca le poti lua in prima saptamana (se gasesc, nu sunt probleme).
Succes piticului la scoala !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

copertele pt. carti nu le luati inainte. au diferite marimi, mergeti cu cartile la librarie si probati.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pana incepe scoala puteti lua:
- ghiozdan
- penar cu carioci si culori
- trening pt sport
- tricou pt sport
- adidasi sau/si tenesi (sunt mai usor de carat iarna in ghiozdan)
- uniforma sau cate ceva din ea, dupa caz (adica pantofi, pantaloni, camasi daca cunosti cum trebuie sa arate).

Pentru restul asteapta lista data de invatatoare. Fiecare are pretentiile ei (mai mari sau mai mici). Asa cum zic fetele, cartile sunt diferite ca marime si chiar e o problema gasirea unor coperti potrivite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc mult fetelor!
Avem niste emotii foarte mari, mai mult noi decat el,ca nu stie ce-l asteapta.
Scoala anul asta incepe la intai septembrie sau in 12?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analias spune:

Asi, elevii merg la scoala pe 12 septembrie. Pe 1 septembrie incep profesorii.
Succes micului scolarel!
Si eu eram lesinata de emotie (de fapt si fetita mea) anul trecut, dar clasa I s-a terminat extrem de repede. Nici nu mi-am dat seama cand a venit festivitatea de sfarsit de an.

Mergi la inceput