Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Numa asa ca fapt divers va spun ce-am mancat azi, avoi opinam:

Mic dejun: juma de corn prajit uns cu juma de rosie razalita, picurat cu ulei de masline, o cafea cu lapte condensat si 2 smochine proaspete
gustare: juma´ de sandwich de sunca york si cascaval
pranz: 2 felioare de merluciu la teflon+o manuta de pastai verzi si un morcov mare (fierte), presarate cu praf de usturoi+salata asortata(salata verde, rosii, putin porumb din conserva si putina telemea)desert: iaurt degresat Activia

gustare: 2 felii pepene verde

cina: salata cesar(salata verde, rosie, putin castravete, putin nugget de pui, ceapa) sazonat cu sare si otet doar.

intrebare: mananc mult¿ ca mie mi se vare ca mananc de-a dreptul dietetic, fara pane-uri, fara uleoiase, f putin porc, mult peste proaspat, multa salata, cumpar ananas proaspat si fructe de sezon non stop, nu pun gura pe cola nici prajituri din comert...si totusi: am colesterol si trigliceride mari, acum si zaharul, si am fundul cat un cearceaf mi s-au ingrosat picioarele, umerii si bratele, nu retin apa fiindca gleznele au ramas subtirele!! ce palaria mea se intampla¿¿

pt maine cred ca dezcongelez niste cotlet fara os, e gata feliat, dar cum il gatesc¿, ca-s satula de teflonu ala pana peste cap

mai vroiam sa adaug ceva la ´my list´: din experienta propie, voi avea nevoie in primele zile acasa de alimente´desconstipante´. Cereale integrale, fulgi de ovaz, prune, verdeturi si pui pt supe.

alte cele: sticksuri, racoritoare&co pt vizitanti
discuri absorbante pt sani...
fier(se pierde mult sange la nastere, fie vaginala, fie cezariana, ma interesez de pe acum de pastilute, ca dup-aia dau dublu pret, cu graba...
sampon fortificant(nu steptati pana la 3-4 luni cand cade cu pumnul, luati din timp un sampon de calitate, caci parul va cadea sigur!)

daca imi mai aduc aminte de ceva spun...

noapte buna tuturor strugureilor si mamicilor din dotare
28+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

multumim ptr listuta ..ma interes si pe mine

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Neata burtici gagici, azi se pare ca tot eu fac cafeaua
, pe a mea am si terminat-o, m-am trezit la 6 jumate, sunt setata de la servici

Interesanta listuta, eu am pus si o suzeta, o zornaitoare, cerceii pt fata, aparat foto, servetele umede si uscate deodorant antiperspirant pt mine crema, fond ten, rimel, ruj si cine are laptop bun (ca al meu e cam jaf) ar trebui pus si el, ca tre sa aiba wirelles la spital, nu?

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Dbunny te-ai bagat la dieta?Eu aseara la 11 mancam cartofi cu mujdei si muraturidietetic, nu?

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa, fetelor!

Multam de cafea Lalic Imi prinde bine, ca mi-e asa de lene sa imi fac frappe decof
Si eu sunt treaza de la 4.30si nu a mai fost chip sa adorm.

Si acum sunt dar tb sa plec la munca.

Pe mai tarziu!

31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

tot nu apare poza in dreptul profilului meu!!! si este jpg, nu e nici prea mare, am urmat pasii indicati, si totusi nu apare
of, de ce?

Mergi la inceput

ah, ca mi-am amintit ceva. fetelor din Bucuresti, voi de unde ati luat patut ptr bebe? si pe la ce pret?

eu am gasit ceva pe internet, vreau musai sa fie de lemn, nu din acela pliant, dar mi se par preturi cam mari. am fost la Ikea dar nu mi-a atras atentia nic' de acolo.

parca prima data am gasit mai usor. oi fi mai pretentioasa acum? sau daor fitsoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

neatza burtici,

Lai delicoasa cafeluta

Din nou o noapte grea...acum mi-e somn dupa ce toata noaptea m-am zvarcolit.

Am papat ceva, iar acum ma duc sa incerc 2 ore de somn ca am ceva de lucru si nu ma pot concentra, iar pe dupa-amiaza imi vine cumnatica si cred ca si socrela sa incepem impachetatul. Azi mi-am propus sufrageria si pantofaria.

o zi faina va doresc

34+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

ah, ca mi-am amintit ceva. fetelor din Bucuresti, voi de unde ati luat patut ptr bebe? si pe la ce pret?

eu am gasit ceva pe internet, vreau musai sa fie de lemn, nu din acela pliant, dar mi se par preturi cam mari. am fost la Ikea dar nu mi-a atras atentia nic' de acolo.

parca prima data am gasit mai usor. oi fi mai pretentioasa acum? sau daor fitsoasa?

Neata fetele multumesc pt cafea Lalic delicioasa
Kora eu de la ikea am cumparat patuturile dar le poti gasi si pe net pe dif site.uri pt bebica mititel . ro

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput
Mergi la inceput