Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Pisigri, tot uit sa-ti zic, ca te-am dezinformat cu 2 mai, cica pana la urma nu s-a mai facut nici un club de yachting, dar nici Nudybarul nu s-a mai deskis... Tot din auzite... ca noi nu am ajuns pana acum si nici nu cred ca mai ajungem vara asta...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Mic dejun: spuneai ca beti cafea cu lapte; ok, beti in continuare dar FARA LAPTE si DECAFEINATA! In loc de zahar, pui fructoza (sau alt indulcitor" dar fructoza e mai sanatoasa decit zaharina, de ex.
Laptele trebuie scos total din alimentatie. Si, ar trebui sa maninci FRUCTE dimineata. De care vrei. Nu pepeni. Nu banane. Monti zice ca e musai sa ai mic dejun dar daca maninci fructe si nu simti nevoia de altceva, nu-i bai.

E uite de-aia nu ma lipesc eu de Monti asta! Ca am studiat aspectul, dar eu fara cana mea de cafea cu lapte (degresat, fara zahar, adik sunt kiar pasnica, zic eu) nu pot sa bootez dimineata. Iar cafea decofeinizata... nu-i de mine. In rest, mananc destul de Monti... de slabit mai am si eu... niste destule kile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

as putea sa ma alud ca mutzu e spaima vaccinului!!!!!!! l-am vaccinat de rotavirus, a facut rotavirus; l-am vaccinat cu ROR.... acum cred ca are pojarel; ca simptome ne incadram la fix, adica a bagat 3 zile de febra si scaune moi, in a 4-a zi s-a spuzit tot; initial am crezut ca e de la caldura, doar ca nu-i apareau capetele albe pe bubite cum facea de obicei, ci ramaneau doar pete rosii. si cand am vazut ca e si pe fata, si pe burtica, si spre picioruse... m-a trasnit ideea!!! Nu-mi dau seama exact daca are ganglionii inflamati la ceafa, l-am pipait eu dar nu ma lasa (asa ca e posibil sa-l doara si de aia sa nu ma lase)... dar in rest ne incadram perfect; urocultura, sumarul de iruina, coproparazitologicul au iesit negative, mai astept si coprocultura... dar sincer cred ca nu mai e cazul.
partea haioasa e ca mamele noastre nu-si amintesc daca eu si cristi am facut rubeola, iar pe mine deja ma doare usor in gat... n-ar fi haios sa-mi petrec concediul in pat in loc sa ma balacesc in mare?????. chiar radeam de cristi ca daca ne intreaba cineva ce-am facut in concediu le zicem: "pojarel!!!"

Pai la tine e simplu de aflat, nu ti-ai facut IgG de rubeola in sarcina?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus
La noi e soareeeee !!
Am fost in wkd la Gyula unde ca de obicei m-am simtit ''europeana'' adica chiar daca e plin de romani in strand, stiu sa fie civilizati si mai ales sa respecte regulile, tare-mi place atmosfera ,chiar ma gandesc pt la anu' sa facem o intalneala ''ungureasca'', au ce face picii acolo, e un parc imens unde ai tot ce vrei de la bazin olimpic pt inot adevarat pana la bazine pt copii si pt pici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

monnvas - nu ne mai adunam si noi intr-o dupa-amiaza prin ior sau herastrau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bine ati revenit !! poate incarcati niste poze si pe picassa, ce ziceti doamba draga ?

De-asta ma postai ishi in seara asta... dar m-am apucat intai de recuperat macar ultimul capitol, apoi tre sa caut niste articole cu o desensibilizare... si daca nu adorm pana atunci, urc si pozele. In noaptea asta sunt pe net, ca-i motanul de garda.

Mergi la inceput

Buhuhu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola doamnelor!

Vine cafeaaaaaaaua!
Am prune, caise si banane (pentru cine nu are interdictie la ele)!

Vas ca nu ploua (inca!), deci ne pregatim mintenash de o noua "abordare gradinareasca".

Va pup.

PS. Denisa, bine ai revenit

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de la noi !!!

Eu nu am apucat sa incarc pozele aseara pt ca am stat pe afara pana tarziu avand in vedere temperaturil inalte din vastele apartamente si datorita faptului ca Pisi facea curatenie in timpul asta
Dar astazi rezolv problema !

InaPreda, vreau si eu o cafeluta dar ne-Monti

Anaan, tinem pumnii sa fie totul bine la control, asteptam vestile !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, s-a facut! Cafea am, lapte am, da' n-am zahar deloc ; ructoza sau zaharina; sau, poate, miere?

Si da, haideti sa spiralam pentru Anaan.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput