Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

si eu ma gandeam de dimineata....a trecut vara aia. au trecut caldurile mari....parca a fost atat de scurta. sper ca macar sa ne tina asa cu peste 20-25 de grade pana cat mai tarziu, nu am nici un chef de cizme si paltoane cu ditamai burtoiul

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata! venii si io la cafea, merci Ina!

aci ploo

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Si la noi va ploua de miine si anuntau Ashtia mai prin primavara ca vom avea o vara extrem de calduroasa!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellau !!!

La noi e soareeeee !!
Am fost in wkd la Gyula unde ca de obicei m-am simtit ''europeana'' adica chiar daca e plin de romani in strand, stiu sa fie civilizati si mai ales sa respecte regulile, tare-mi place atmosfera ,chiar ma gandesc pt la anu' sa facem o intalneala ''ungureasca'', au ce face picii acolo, e un parc imens unde ai tot ce vrei de la bazin olimpic pt inot adevarat pana la bazine pt copii si pt pici
Ce am observat si mi-a placut: toti copiii care intra in bazine au pampersi de apa(unde e cazul) sau slip , chiar m-am distrat de doi bebelusi pe care i-au bagat parinti cu pampersi obisnuiti, nu va puteti imagina cum s-au umflat, saracii de abia paseaua de cum atarna pampersul, cu ocazia asta m-am lamurit si eu acum de ce s-au creat cei speciali de apa
Ada s-a balacit de numa' , abia o convingeam sa iasa din apa, s-a comportat exemplar, i-am facut instructajul inainte, i-am explicat ca nu are voie sa fuga de noi pt ca se poate pierde si vad ca a bagat la cap

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata, doamnelor!

Pe la mine e frumos si sper sa ramana asa, ca m-am saturat de ploi si frig.

Ina, eu nu pot veni din doua motive mari si late: H. nu-si poate lua concediu momentan, deci venitul in cursul saptamanii e exclus, ca nici eu nu-s soferita; maine mergem la orelist si sentimentul meu este ca ne indreptam vertiginos spre operatie, asa ca restul activitatilor raman in stand-by, asta fiind prioritara. Chiar, maine la 9.45 avem nevoie de gandurile voastre bune

Noi sambata am facut un minicircuit transilvan, adica am fost la Biertan si Sighisoara, a fost foarte fain si relaxant, piciul a fost exemplar (probabil si-o fi propus sa ne arate ca poate!), a umblat neobosit peste tot, s-a adaptat tuturor situatiilor...ce mai, un calator innascut! Ieri am incercat sa incarc poze pe Picasa, alea cu jucariile cam a cincea oara si n-am reusit mare lucru, mai fac azi o incercare si, de nu reusesc, imi fac un alt cont.

Mergi la inceput

Novus, sa va fie de bine distractia ungureasca! Te-am sunat sambata si dupa aia m-am gandit ca ati taiat-o la vecini.

Mie Alexandra mi s-a parut exemplara mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

Wow, Anaan ce frumos! Mi-e dor de zona aia, mai ales de Biertan. Asa ma oftic ca anul asta nu prea am avut ocazia sa ne plimbam

Mergi la inceput

Da, e minunata zona. Noi am mers si prin satele din jur ( Atel, Richis), care sunt mai izolate si mai putin turistice, dar foarte pitoresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Da, e minunata zona. Noi am mers si prin satele din jur ( Atel, Richis), care sunt mai izolate si mai putin turistice, dar foarte pitoresti.

da, le stiu. Si sunt multe si marunte si cu biserici fortificate care in interior ascund adevarate comori. arata ca niste catedrale gotice de afara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

da, le stiu. Si sunt multe si marunte si cu biserici fortificate care in interior ascund adevarate comori. arata ca niste catedrale gotice de afara.

Da, si-i foarte fain sa le explorezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan , am receptionat apelul dar eram cu balaceala , te sun imediat

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus- sa va fie de bine si voua Annan

noi in week-end am devastat curtea, am facut niste schimbari ardicale la care fii-miu a protestat cu lacrimi adevarate. ca o tuta nu m-am gandit sa pregatesc copilul, sa ii spun ca ne apucam de modificat...sunt si proasta, uit de multe ori ca trebuie sa il includ efectiv in planurile nostre
am fost tare suparata pe minemic mic dar asta nu inseamna ca poti darama un perete si pe el nici sa nu il anunti inainte

+

Mergi la inceput