Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 16
aris26 spune:
si eu ma gandeam de dimineata....a trecut vara aia. au trecut caldurile mari....parca a fost atat de scurta. sper ca macar sa ne tina asa cu peste 20-25 de grade pana cat mai tarziu, nu am nici un chef de cizme si paltoane cu ditamai burtoiul
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Si la noi va ploua de miine si anuntau Ashtia mai prin primavara ca vom avea o vara extrem de calduroasa!! ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
+
novus spune:
Hellau !!!
La noi e soareeeee !!
Am fost in wkd la Gyula unde ca de obicei m-am simtit ''europeana'' adica chiar daca e plin de romani in strand, stiu sa fie civilizati si mai ales sa respecte regulile, tare-mi place atmosfera ,chiar ma gandesc pt la anu' sa facem o intalneala ''ungureasca'', au ce face picii acolo, e un parc imens unde ai tot ce vrei de la bazin olimpic pt inot adevarat pana la bazine pt copii si pt pici
Ce am observat si mi-a placut: toti copiii care intra in bazine au pampersi de apa(unde e cazul) sau slip , chiar m-am distrat de doi bebelusi pe care i-au bagat parinti cu pampersi obisnuiti, nu va puteti imagina cum s-au umflat, saracii de abia paseaua de cum atarna pampersul, cu ocazia asta m-am lamurit si eu acum de ce s-au creat cei speciali de apa ![]()
Ada s-a balacit de numa' , abia o convingeam sa iasa din apa, s-a comportat exemplar, i-am facut instructajul inainte, i-am explicat ca nu are voie sa fuga de noi pt ca se poate pierde si vad ca a bagat la cap 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Pe la mine e frumos si sper sa ramana asa, ca m-am saturat de ploi si frig.
Ina, eu nu pot veni din doua motive mari si late: H. nu-si poate lua concediu momentan, deci venitul in cursul saptamanii e exclus, ca nici eu nu-s soferita; maine mergem la orelist si sentimentul meu este ca ne indreptam vertiginos spre operatie, asa ca restul activitatilor raman in stand-by, asta fiind prioritara. Chiar, maine la 9.45 avem nevoie de gandurile voastre bune
Noi sambata am facut un minicircuit transilvan
, adica am fost la Biertan si Sighisoara, a fost foarte fain si relaxant, piciul a fost exemplar (probabil si-o fi propus sa ne arate ca poate!), a umblat neobosit peste tot, s-a adaptat tuturor situatiilor...ce mai, un calator innascut! Ieri am incercat sa incarc poze pe Picasa, alea cu jucariile cam a cincea oara
si n-am reusit mare lucru, mai fac azi o incercare si, de nu reusesc, imi fac un alt cont.
Anaan spune:
Novus
, sa va fie de bine distractia ungureasca! Te-am sunat sambata si dupa aia m-am gandit ca ati taiat-o la vecini.
Mie Alexandra mi s-a parut exemplara mereu!
Bianca2503 spune:
Neata,
Wow, Anaan ce frumos! Mi-e dor de zona aia, mai ales de Biertan. Asa ma oftic ca anul asta nu prea am avut ocazia sa ne plimbam
Anaan spune:
Da, e minunata zona. Noi am mers si prin satele din jur ( Atel, Richis), care sunt mai izolate si mai putin turistice, dar foarte pitoresti.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Da, e minunata zona. Noi am mers si prin satele din jur ( Atel, Richis), care sunt mai izolate si mai putin turistice, dar foarte pitoresti. |
da, le stiu. Si sunt multe si marunte si cu biserici fortificate care in interior ascund adevarate comori. arata ca niste catedrale gotice de afara.
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
da, le stiu. Si sunt multe si marunte si cu biserici fortificate care in interior ascund adevarate comori. arata ca niste catedrale gotice de afara. |
Da, si-i foarte fain sa le explorezi!
novus spune:
Anaan , am receptionat apelul dar eram cu balaceala , te sun imediat 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
novus- sa va fie de bine si voua Annan
noi in week-end am devastat curtea, am facut niste schimbari ardicale la care fii-miu a protestat cu lacrimi adevarate. ca o tuta nu m-am gandit sa pregatesc copilul, sa ii spun ca ne apucam de modificat...sunt si proasta, uit de multe ori ca trebuie sa il includ efectiv in planurile nostre![]()
am fost tare suparata pe mine
mic mic dar asta nu inseamna ca poti darama un perete si pe el nici sa nu il anunti inainte![]()
+

Izia, 23 mars 2009