Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilink, ai incercat sa o pui pe Sophiphi la pishu pe WC, ca mami? poate ca asta merge?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, daca se urneste ceva sa ne vedem venim sigur incolo, daca nu, inca nu stim sigur. Nu mi-e foarte clar ce se face totusi acolo, m-au distrat de numa' bazinele cu apa incalzita la foc, parca e dintr-un banc cu canibali :))). Ma rog, eu asa mi-am imaginat. Dar voi nu mai plecati in Italia? Sau am ametit eu datele plecarii voastre?
P.S. Scuze cu prajiturile, am ratat unde ai scris ca te-ai apucat de Monti. Io m-as baga, dar nu ma tine, nu am timp sa citesc cartea aia cu reguli, sa mi le insusesc....mi se pare tare complicat pentru cineva care maninca vesnic pe fuga....

Ilinca, io am incercat sa las copila fara pampers pe principiul ca o s-o deranjeze sa se pishe pe ea, dar nu am obtinut decit un inceput de cistita (sau ce-o fi fost aia, ca dupa un weekend in care s-a tot intrerupt din facut pipi dupa ce tot scapa cite 3 stropi, am facut analize o saptamina, ca plingea ca o ustura cind face....). In schimb am inceput sa o pun imediat cind se trezea, si facea, si sa te tii laude.
Si de 3 zile a mai facut pish noaptea in pampers, iar azi m-a rugat sa ii punpampersul ca sa faca caca, ca era si un pic constipata, si cum noi sintem mereu atente la aspectul asta, ca are tendinte spre constipatie...nu am vrut sa insist.
Insa mi-e frica sa o scot afara fara pampers, desi de citeva zile nu a facut nimic in pampers cit am fost la joaca...Sper s-o dezpamperesc de tot pina la inceputul lui septembrie. Ma rog, pampersul de noapte nu ma incurca, sa zic drept, in lenea mea, il prefer, decit sa ma trezeasca noaptea sa imi ceara oala

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

ilink, ai incercat sa o pui pe Sophiphi la pishu pe WC, ca mami? poate ca asta merge?!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Am incercat, cum nuuu, ca avem si reductor; haoleu ce scandalau face zici c-opun pe jar.
Pisigri, io de pus pe olitza nu pot s-o pun, numa s-o indemn; pana acum vreo 3-4 zile se punea de cate ori ii ziceam, da' nu facea nimic, numa ii umbla melitza ca "pish pish pishu caca fuuuu caca fuuuu pish pish":)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Ilinco, "ai dadare" = ai rabdare. La noi a fost greu pana a constatat ca nu musca olita (l-am pus pe dansa la desene, chiar daca n-a facut nimic). Si azi s-a scapat de 2 ori pe dansul, trebe mereu sa fiu nu doar cu gura, ci si cu mana pe el cand suntem afara (adica nu doar sa il intreb cam din ora in ora daca vrea pipi, ci sa-l si duc la copac). Consoleaza-te cu ideea ca macar nu are putza de manipul.at, sa vezi ce distractie...

Noi am intrat in faza "nu vreau". Orice ii zic e "nu zeau!". Il intreb daca vrea sa manance, imi zice "nu zeau", dar deschide gura....

Azi mi-a mai facut o faza. Ii zic sa nu se mai traga de putza, el de colo: "nu, putza zeau! mana a putza!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Noi am intrat in faza "nu vreau". Orice ii zic e "nu zeau!". Il intreb daca vrea sa manance, imi zice "nu zeau", dar deschide gura....

CRISTIAN (7.03.2009)

Da, cunoastem, noi experimentam faza "nu dei" - care-i tot aia, dar in gulieza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Azi mi-a mai facut o faza. Ii zic sa nu se mai traga de putza, el de colo: "nu, putza zeau! mana a putza!

CRISTIAN (7.03.2009)

...nu-i plictiseala nici pe la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola, hola fetedragi!

Haideti la cafea si struguri!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Inapreda, daca se urneste ceva sa ne vedem venim sigur incolo, daca nu, inca nu stim sigur. Nu mi-e foarte clar ce se face totusi acolo, m-au distrat de numa' bazinele cu apa incalzita la foc, parca e dintr-un banc cu canibali :))). Ma rog, eu asa mi-am imaginat. Dar voi nu mai plecati in Italia? Sau am ametit eu datele plecarii voastre?
P.S. Scuze cu prajiturile, am ratat unde ai scris ca te-ai apucat de Monti. Io m-as baga, dar nu ma tine, nu am timp sa citesc cartea aia cu reguli, sa mi le insusesc....mi se pare tare complicat pentru cineva care maninca vesnic pe fuga....

Io stiu ca Moeciu are loc fi in week-end-ul in care plecam noi. Tu ai spus parca"saptamina dinainte de Moeciu". Noi plecam in 26 august in Italia. No, "se potrivesc" datele?

Sa vedem ce zice si Anaan si prietena mea si Ilinca dupa ce vedem cit costa o camera acolo, ok?

Despre Monti: nu mi se pare greu DACA faci cumparaturile cum trebuie; e posibil si "mincatul pe fuga" si eu il practic. Daca te tenteaza, te ajut cu informatii; ar fi mai simplu, cred, daca mi-ai trimite un PM cu obiceiurile voastre alimentare sa spun ce nu e ok si cum poti gati/ce trebuie scos din "gateli" ca sa fie Monti.

PS. Aseara am"comis-o" din nou. Am iesit la o terasa si, DUPA o cina Montignac 100% -deci cind eram deja satula!- am luat o felie de pizza de la Jambo! No, treaba-i asta???

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

CRISTIAN (7.03.2009)

Da, cunoastem, noi experimentam faza "nu dei" - care-i tot aia, dar in gulieza

Ian e mai morometzian, asa, si spune doar "NU" la orice, uneori insotit de datul vehement din cap.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Merci de cafea.

Cu mincatul, mi-e si rusine sa spun ce obiceiuri avem astia mari. Dimineata cafea cu lapte, la prinz ciorba (in general cu carne), pe la 4-5 gustare tartina, seara o mincare asa, de "felul doi". Seara insemnind dupa ora 22 cind doarme fata, e un fel de moment de respiro pentru noi, de cina linistita in doi

Mergi la inceput