Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***
Raspunsuri - Pagina 12
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Nu doarme niciun copchil, ma calareshte, ma pune sa stau pe spate si ea sa-mi sara pe burtoc, ma termina. Toata noaptea a dormit fara scutec si n-a facut strop de pishu si de cand s-a trezit imi pisha toata casa, a tras 4 pishu in decurs de 2 ore, da' asa, de-a dreptu' manoleshti...nu stiu ce sa ma mai fac cu fata asta sa stea si ea pa olitza ca oamenii!! Acum e cum e mai rau: nu-i place cu scutec pe ea, il da jos...si pisha toata casa![]() Io nu tin niciun montignac, mi se pare mega-dificil spre inuman. Nu stiu ce am, n-am nicio energie, parca-s o rufa stoarsa. N-am energie nici fizica da' nici psihica, nu-mi vine sa fac nimic dar si de mi-ar veni n-as avea putere sa fac:_))) Ce sa fac?! I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Oricit ar parea de insensibil ce-ti spun, cred ca tre'...sa astepti sa treaca
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ilinca_M. spune:
La mine e a doua zi, de atunci, fara tigara. Chiar nu mai vreau sa fumez si sper sa-mi tin mintea de la ele, oricum nu mai imi cumpar si gata iar de la huzband nu ma tenteaza, el isi ia la bucata de-alea "clasice", groase si pe de-alea n-as mai putea sa pun gura.
Bine, la Moeciu desigur ca o sa fumez, io peste tot fumez "in deplasare" dar asta inseamna de maximum 3 ori pe an:)))
Nici fumatu' nu mi-a facut bine dupa atatia ani de absinenta (vreo 8), adica mai bagam io cate un slims din an in pasti in ultimii 3-4 ani, dar acum am fumat zilnic 6 saptamani, nici asta nu-i treaba!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Nu ai vazut mesajul meu cu propunerea la Alpina Blazna cu Mitzelegri? Nu te tenteaza? Nu ti-ar placea? Exista vreo posibilitate sa veniti si voi 2 zile?
| citat din mesajul lui Ilinca_M. La mine e a doua zi, de atunci, fara tigara. Chiar nu mai vreau sa fumez si sper sa-mi tin mintea de la ele, oricum nu mai imi cumpar si gata iar de la huzband nu ma tenteaza, el isi ia la bucata de-alea "clasice", groase si pe de-alea n-as mai putea sa pun gura. Bine, la Moeciu desigur ca o sa fumez, io peste tot fumez "in deplasare" dar asta inseamna de maximum 3 ori pe an:))) Nici fumatu' nu mi-a facut bine dupa atatia ani de absinenta (vreo 8), adica mai bagam io cate un slims din an in pasti in ultimii 3-4 ani, dar acum am fumat zilnic 6 saptamani, nici asta nu-i treaba! ![]() ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ilinca_M. spune:
Ba, tare mi-ar placea, dar stau cu hartia cu calcule-n mana
si nu ne mai putem permite altceva vara asta, Moeciu e maximum-maximorum si ala ca ne da soacra bani de motorina:))). Da' nu vreau sa ma gandesc iar la bani ca ma ia gaia
Unul din cele mai mari regrete e legat de kkt-ul ala de bursa care ni s-a dat doar in acte si apoi ni s-a luat, mai bine nu stiam nimic de nicio bursa veci, as fi trait bine merci si fara ideea de bursa, ca pana acum. Asa, in ultimele 2 luni am fost asa de marcata de porcaria asta ca parca o luasem razna, mai mereu eram ori cu capsa pusa ori deprimata ori inciudata ori plm din cauza asta si asta clar a afectat-o pe maica-mea, nu suporta sa vada ca sufar, ca ma framant si nu ma poate ajuta
In fine, sa mai iesim din pasa asta sufleteasca mocirloasa, io propun o tema:
- sa povestim o amintire placuta/ funny cu parintii nostri...ce ziceti?![]()
inapreda spune:
Of ce rau imi pare1
Si mi-e si ciuda!
Oricum, pina nu aud "opinia" tuturor persoanelor implicate, nu ma "sfatuiesc" cu Jambo; io sper ca tare mi-ar placea!
Mi se pare faina tare tema propusa; incepi tu? ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Un interviu...frumos: ![]()
http://www.revistatango.ro/mirela_retegan_copiii_vor_lucruri_extrem_de_simple_iar_adultii_se_chinuie_sa_complice_tot-2107-p1.html
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
Hello,
foarte frumoasa tema propusa de Ilinca. raspund foarte scurt insa: nu imi aduc aminte sau nucred ca am asa ceva:(
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 Hello, foarte frumoasa tema propusa de Ilinca. raspund foarte scurt insa: nu imi aduc aminte sau nucred ca am asa ceva:( |

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ilinca_M. spune:
Tastez f. incet ca de 10 min a adormit Phipha; tot n-am schimbat tastatura zgomotoasa!!
Cuscra, dar cat costa o noapte/ camera la bazna aia, ca nu am vazut pe site; si la ce distanta e de BN?
La tema sigur ca am muuulte, tre sa fac o selectie...NO, la naiba, s-a trezit deja, plangand, desigur!!

chatonel spune:
Bianca 

O amintire frumoasa cu amindoi parintii: cind ma duceam sa dorm in patul lor, cu mama si venea tata sa se culce si el ... loc nu era, asa ca ma ducea in brate in camera mea si a lui frate-meu (io ma faceam ca dorm, da nu dormeam mereu
).
Mai am amintiri frumoase mult mai tirziu cu amindoi, dar a fost o perioada lunga, dinainte si de dupa divort, cind vorbeau doar in cearta 
Insa acum sint haiosi, pe mama o car acasa la tata si ii mai las cu asta mica, singuri
. Si sa ii vezi ce ii mai invirteste Izia pe degete
Asta cred ca e razbunarea mea, ca au fost severi (mai ales tata) cu mine si acum zici ca-s din plastilina :))