l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui adaida

Incep raspunsuri si le sterg si ma opresc si-mi vine sa inchid tot si sa ma tooot duc. In alte conditii as fi gandit la fel ca si unele dintre voi. Sigur voi gandi asa peste ceva timp. Dar acum asta e tot ce pot gandi: ca o ..... a incercat sa-mi ia ce am mai scump pe lumea asta: familia mea.
Nu e corect si cinstit ca am facut lucrurile asa.
Nu e corect si cinstit ca il apar pe el. Dar asa simt acum. Daca fata de el as fi obiectiva acum s-ar termina totul, ma simt mult prea ranita de tot.
Si totusi aveti dreptate, fiecare in felul ei. Va dau dreptate dar refuz sa ma gandesc la asta acum. Nu vreau sa nu mai postati. Pentru ca o faceti obiectiv (cat poti sa fii de obiectiv in situatia asta). Chiar daca voi citi mesajele din nou peste catva timp si tot va conta pentru mine. Va conta sa nu uit.
Nu pot, refuz sa cred ca femeia e buna de o tura doar.

Nu, in opinia sotului tau unele femei sint bune doar de-o tura, altele sint bune sa le iei de nevasta. Dar opinia sotului tau, ca prietena ta e o femeie de doi bani, insa buna de "o tura", exprimata pe fata acum ceva timp, ti-a placut la vremea aia, ba ai retinut-o ca sa ne-o impartasesti si noua.
Nu te supara, nici tu nu i-ai prea fost prietena prietenei asteia. Ca ne-prietenia ta s-a oprit la alt nivel...e alta discutie.

Pe mine ma doare la 10 metri-n spate ca i-ai spus sau nu numele; nu-s din Galati si nu tin cu dintii de fidelitate, nu e, pentru mine, una din valorile fundamentale ale unei casnicii.
Dar pentru majoritatea oamenilor - a femeilor, poate e mai corect spus - este. Si ma scoate din sarite sa vad ca femeile care tin la fidelitatea partenerului, cele pentru care lumea se sfirseste daca afla de o aventura de o noapte (daramite de o relatie de ani de zile...), sint atit de dornice sa ii spele de vina pe barbatii linga care traiesc (adica pe aia care si-au luat angajamentul de a le sta alaturi), dar sa le umple de scuipat pe "celelalte femei" (pe tiitoare, ca sa folosesc termenul care m-a consacrat :))) care corup, seduc, destrama casnicii (dar care, totusi, nu au nici o obligatie, ca nu ele au jurat cu pirostriile pe cap)...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

O persoana inselata are dreptul sa riposteze cum are chef.
Sa terfeleasca cum are chef si dupa cum o doare.
Durerea provocata ii da acest drept.

In momentul in care inseli increderea cuiva, iti asumi si niste riscuri, prin care si terfelirea in public, terfelire pe care o meriti cu varf si indesat.

BAZAR UMANITAR

Eu sincer nu stiu ce Carta a drepturilor femeilor inselate stipuleaza chestia asta, dar sa presupunem ca asa o fi.
Oare aici sa isi faca simtita prezenta linia aia fina intre a fi o doamna si a fi o ne-doamna? In modul in care alegem sa reactionam in fata unor provocari? Cam asa ca in topicul ala in care sotul a injurat-o, sotia a aruncat cu obiecte in el, el i-a scapat o palma.... Noh, e dreptul tau sa alegi sa sari la bataie, dar ce spune asta despre tine?

Asta e mai memorabila decat "tiitoarea" !!!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Eu pricep greu unele lucruri. De ce nu e bine sa stim cine e amanta, de ce e urat ca numele ei a fost facut public?

Uite, daca as putea, as face o lista pe net sau as afisa-o in Piata Universitatii cu toti cei care se imprumuta la prieteni si nu dau banii inapoi. Imi pare rau pentru copiii lor, ca vad numele parintilor lor acolo, dar imi pare bine pentru copiii mei care vor avea parinti cu mai multi bani (si mai putin nervosi). Si pentru multi alti copii.

As mai face o lista cu cei care obisnuiesc sa minta. Pai, sa stiu si eu, sa nu ma iau dupa unul si dupa altul.

Bineinteles ca as face o lista si cu cei care fura. De ce ar trebui sa fie anonimi?

Si, da, as face o lista cu femeile care obisnuiesc sa se incurce cu sotii prietenelor (sau nu se dau in laturi). Da, as face o lista si as pune-o pe net, cu nume, prenume, adresa si loc de munca. Cand faci porcarii iti asumi consecintele, inclusiv pe aceea ca toata lumea sa afle ce ai facut.

Cine o place pe amanta (vreau sa zic user-ul de pe DC) poate sa ramana in legatura cu ea. Poate sa schimbe retete de torturi sau sfaturi din ce domeniu vrea, inclusiv despre sex sau infidelitate sau educatia copiilor. Si poate sa o si invite acasa si poate sa o si consoleze pentru necazul care a dat peste ea, saracuta, sa afle toata lumea ca e (sau a fost) amanta sotului unei prietene. Poate vrea sa deschida si un subiect aici "O, vai, m-a lasat amantul"

Stiti ce tocmai mi-a trecut prin cap? Cum ar fi daca ati afla ca cineva anume de pe forum (m-am gandit eu acum la cineva) e amanta unui barbat insurat....Mamaaaaa, ce furtuna ar fi....Ce "stiam eu ca e..."

Mda...stiu ca iar ai s-o iei personal(stii tu cu paranoia aia dintr-o pagina anterioara)dar cu niste liste celebre,ne-am mai intilnit in istorie!Dupa una s-a facut si-un film !

Na...asa incep multe dezastre...si in istorie si in viatza d ezi cu zi!

M-a socat faza cu listele!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

Si ma scoate din sarite sa vad ca femeile care tin la fidelitatea partenerului, cele pentru care lumea se sfirseste daca afla de o aventura de o noapte (daramite de o relatie de ani de zile...), sint atit de dornice sa ii spele de vina pe barbatii linga care traiesc (adica pe aia care si-au luat angajamentul de a le sta alaturi), dar sa le umple de scuipat pe "celelalte femei" (pe tiitoare, ca sa folosesc termenul care m-a consacrat :))) care corup, seduc, destrama casnicii (dar care, totusi, nu au nici o obligatie, ca nu ele au jurat cu pirostriile pe cap)...

@pisigri, corect, mi-a placut asta. totusi, femeile astea, pentru care "lumea se sfarseste", se mint singure tocmai pentru ca lumea se sfarseste cu infidelitatea sotului. si atunci, intr-o incercare disperata si complet imatura si ilogica, incearca sa-si salveze lumea perfecta cu orice cost. evident, trebuie sa existe un vinovat, amanta e perfecta in rol :). din punctul meu de vedere, oamenii care fac asta sunt niste tristi imaturi. isi f*t singuri viata si intotdeauna exista altii vinovati pentru asta. numai ca na, orice neasumare se plateste cu dobanzi grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Voi va dati seama oleaca de situatie?
Adica sa vina prietena voastra cea mai buna la voi in vizita saptamanal si dupa aia sa aflati ca si-o tragea pe rupte cu sotul langa care voi ati stat stresate de moarte cand a descoperit ca are nu stiu ce boala incurabila.

Imi este cam greu sa va inteleg ideile astea si datul cu lopata in cap Adaidei.
Ba foarte bine ca a spus cine e amanta, sa stiu cand ii vad numele la un post sa nu ma obosesc sa ofer sfaturi unui om lipsit de personalitate si de coloana vertebrala.

@xio

de fapt, in povestea asta, toti protagonistii sunt de aceeasi teapa, colorati in aceeasi nuanta dubioasa de gri. pe nevasta victima o da de gol felul in care se asuma si-si asuma prieteniile si casnicia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaida spune:

voi ramane cu el cel putin cat timp va fi necesar sa-mi dau seama daca mai merita sau nu. nu divortez acum nu de teama divortului, nu in legatura cu aspectul material, nu din cauza copilului (el saracul ar trage mai mult daca eu as fi nefericita) ci pentru ca vreau sa mai dau o sansa relatiei mele. daca imi voi dovedi mie ca nu pot trece peste voi divorta.

nu m-am distrat cand mi-a spus sotul meu ce mi-a spus despre ea. ba chiar m-a uimit intr-un mod neplacut. nu retii doar lucrurile care-ti plac. nu am considerat-o niciodata proasta, poate doar, mai putin sincera sau doar dornica sa spuna ce vrei sa auzi, nu ce gandeste cu adevarat. cat despre inculta, asta e foarte relativ. daca un om nu stie ce stii tu nu inseamna ca e incult, doar ca a avut altfel acces la informatii. despre "merge o tura" mi-am spus deja parerea si nu ma repet.

faceti va rog o lista si cu nevestele inselate, naive, stupide, neelegante ce-au indraznit sa-si spuna opinia intr-un mod nedemn de o doamna. nu-mi trebuie sa fiu doamna acum. si puneti-ma in capul listei.

orice neasumare se plateste? poate ca tocmai, incercand sa-mi asum erorile mele personale din casnicie nu am scris mai multe despre sot. de platit platim toti. acum si mai tarziu.

demnitate? vreau sa vad si eu cat de demn poate fi cineva cand incearca sa se ridice de jos plin de sange dupa ce altcineva i-a f...t un par in freza.

sa dea DD sa nu fiti puse NICIODATA in situatia de fata. si daca veti fi puse, sa fi invatat ceva din asta si voi sa reactionati asa cum credeti ca ar fi fost mai bine.

inca o data multumesc. astazi nu am stat suficient cu copilul meu. ca doar nu-s doar proasta si mi-o merit ci mai sunt si mama denaturata. de maine voi citi cand voi avea timp si daca voi putea voi mai raspunde. daca nu voi raspunde, sa stiti ca va sunt recunoscatoare tuturor. pana si ei. o seara buna tuturor si putere sa treceti peste incercari.

Adaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Lasa corap, bine ca stai tu bine cu deductiile, eu ma multumesc sa excelez la capitolul morala! Zic eu ca e mai important

Si unde ziceai,Maria, ca l-au ingropat pe Iisus?

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Eu pricep greu unele lucruri. De ce nu e bine sa stim cine e amanta, de ce e urat ca numele ei a fost facut public?

Uite, daca as putea, as face o lista pe net sau as afisa-o in Piata Universitatii cu toti cei care se imprumuta la prieteni si nu dau banii inapoi. Imi pare rau pentru copiii lor, ca vad numele parintilor lor acolo, dar imi pare bine pentru copiii mei care vor avea parinti cu mai multi bani (si mai putin nervosi). Si pentru multi alti copii.

As mai face o lista cu cei care obisnuiesc sa minta. Pai, sa stiu si eu, sa nu ma iau dupa unul si dupa altul.

Bineinteles ca as face o lista si cu cei care fura. De ce ar trebui sa fie anonimi?

Si, da, as face o lista cu femeile care obisnuiesc sa se incurce cu sotii prietenelor (sau nu se dau in laturi). Da, as face o lista si as pune-o pe net, cu nume, prenume, adresa si loc de munca. Cand faci porcarii iti asumi consecintele, inclusiv pe aceea ca toata lumea sa afle ce ai facut.

M-a socat faza cu listele!

Eu cred ca exista deja lista asta - cartea de telefon . Lipsesc din ea doar cei care nu au telefon ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

O persoana inselata are dreptul sa riposteze cum are chef.
Sa terfeleasca cum are chef si dupa cum o doare.
Durerea provocata ii da acest drept.

In momentul in care inseli increderea cuiva, iti asumi si niste riscuri, prin care si terfelirea in public, terfelire pe care o meriti cu varf si indesat.

Eu sincer nu stiu ce Carta a drepturilor femeilor inselate stipuleaza chestia asta, dar sa presupunem ca asa o fi.
Oare aici sa isi faca simtita prezenta linia aia fina intre a fi o doamna si a fi o ne-doamna? In modul in care alegem sa reactionam in fata unor provocari? Cam asa ca in topicul ala in care sotul a injurat-o, sotia a aruncat cu obiecte in el, el i-a scapat o palma.... Noh, e dreptul tau sa alegi sa sari la bataie, dar ce spune asta despre tine?

dar de ce te incapatanezi tu sa iti bati capsorul sa intelegi lucruri care e clar ca te depasesc?
e pacat, iti canalizezi gresit energia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

adaida, eu iti doresc multa putere in continuare si intelepciunea sa iei deciziile cele mai bune

Mergi la inceput