l**** amanta sotului meu
Raspunsuri - Pagina 29
Matzaila_81 spune:
Am spus sa aperi ambele drepturi in egala masura nu am spus ca unul e mai important decat celalalt.
Bluel spune:
Off-topic:
Citind topicul pe diagonala, m-am bucurat sa o "revad" pe Sieulafel si sa vad ca e multumita de alegerea facuta la momentul respectiv; acum sa ma ierti daca te-am mai si "scuturat" uneori, dar ma durea sa vad cat suferi...
dar si pe
Lucialu stia ea de ce
Apropo, Sa ne traiasca baietii, in curand fac 3 ani!!!
On-topic:
Se poate si mai rau, sa vedeti cum e cand propria sora te face pe la spate, sigur nu se compara situatia, ele, surorile, nefiind casatorite si cu copii la vremea respectiva, dar totusi in relatii de 8 ani!
Nu stiu cum as reactiona in situatia Adaidei, pentru ca niciodata nu stii cum reactionezi intr-o situatie reala, dar, in primul rand, cred ca mi-as lua de mot sotul si mai apoi m-as ocupa de amanta....ingnorand-o complet
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Mi se pare ca sotia inselata are treburi mai grave de rezolvat in casnicia ei decat sa posteze pe forum toate detaliile amantei - lucrul asta nu ii va tine barbatul in patul ei pe viitor... |
Compasiune i s-a oferit ,cu toate ca n-a cerut-o (cam orice femeie ce citeste asemenea cazuri este tentata sa ofere compasiune macar),sunt multe postari de acest gen . Ma surprinde ca totusi n-a mai aparut, in fine, este si va fi problema ei si daca este sau nu reala aceasta intamplare.
3 ani in care nu a observat nimic ....
OFF topic
Caz real petrecut inainte de '89.
Familia : el si ea + 2 copii
Ea, foarte geloasa si suspicioasa cred ca avea si de ce, stia dumneaei ce are la usa, incepuse sa le faca zile fripte fetelor tinere ce lucrau cu barbatu-su (cei doi lucrau la aceeasi intreprindere dar servicii separate), multe din ele au renuntat tocmai din acest motiv. Deci , tot ce era tanar(ma refer la sexul feminin), necasatorit, frumos si lucra cu sotul ei trebuia ori sa plece ori sa-i suporte jignirile aduse (nimeni nu lua nicio masura pt ca d-na era din partid) dupa parerea ei toata suflarea era....neavand nicio certitudine desigur.
Intr-o zi scumpul sot pleaca in delegatie (pleca destul de des) si in loc sa ajunga acolo unde trebuia poposeste in acelasi bloc unde locuia , numai ca la alta scara, la o doamna trecuta de prima tinerete , respectabila , cu sot, familie , etc. Doamna colega cu nevasta , de birou. Unde era sotul ? Era sofer de TIR si plecat...!
Doamna, amanta, il roaga in acea noapte sa coboare sa arunce gunoiul la pubela . Isi ia omul sarcina in primire dar in loc sa se intoarca de unde a coborat se intoarce din obisnuinta acasa. Nu stiu ce parere a avut nevasta-sa , cert este ca s-a potolit sa mai acuze persoane nevinovate si probabil a fost putin mai vigilenta .
Probabil adaida a fost atenta in astia 3 ani in cu totul alta parte dar daca nu intra sa ne spuna...concluziile tuturor raman valabile pentru ca nimic nu se poate verifica aici.
kariguld spune:
daca amanta era prezentata de partea reclamanta doar ca "amanta aia", deci fara nume real atunci toata lumea o linsa. chit ca era sau nu membru dc. iar asta cu numele aparut pe net si facuta albie de porci e fara relevanta.
asta e un subiect tunet-fierbinte, un bolovan colturos aruncat in mare unde toti care stiu sa nu stiu sa inoate au sarit sa-l scoata.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
hannen spune:
Vorba multa,saracia omului.Pina la urma ce ati hotarit?
O ardem pe rug,o batem cu bolovani sau doar o biciuim?
Whatever happens don`t let go of my hand!
Rufus spune:
Alta solutie nu-i?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010