l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Deduc din vehementa si din reactiile unor colege de pe forum ca Adaida a atins un subiect mult mai sensibil decat ne-am fi asteptat.
Da,sigur, exista bla-bla-bla-ul cu dreptul la intimitate si dovezi si asa mai departe dar daca tragem linie vedem niste doamne disperate ca sotiile inselate sa nu inceapa sa divulge nume.
Oups, pardon, sa nu calomnieze!
Sa sufere dar sa o faca decent dom'le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Deduc din vehementa si din reactiile unor colege de pe forum ca Adaida a atins un subiect mult mai sensibil decat ne-am fi asteptat.
Da,sigur, exista bla-bla-bla-ul cu dreptul la intimitate si dovezi si asa mai departe dar daca tragem linie vedem niste doamne disperate ca sotiile inselate sa nu inceapa sa divulge nume.

Iar eu deduc din reactiile tale ca fiecare intelege situatia conform propriilor perceptii, limitari, convingeri samd. Pana la urma degeaba ceri cuiva sa ofere mai mult decat poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:

nu stai prea bine cu deductia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen
...
Fiecare om greseste...

Whatever happens don`t let go of my hand!

Da, Hannen, putem gresi cu totii, dar 3 ani nu mai e 'greseala'. Aia e relatie in toata regula, nu o greseala. Ca se intampla o data, mai intelegi, dar cand tot gresesti 3 ani, alta e povestea!!!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ce subect bun de tocat si rontzait !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Lasa corap, bine ca stai tu bine cu deductiile, eu ma multumesc sa excelez la capitolul morala! Zic eu ca e mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Azi am citit pentru prima oara subiectul, in prima faza nu m-am prins ca acea laura este de fapt o forumista, pentru ca n-am prins subiectul in prima zi cand numele ei era afisat in titlu.

Am ramas uimita cateva pagini mai tarziu cand am realizat cine era de fapt persoana necunoscuta, acea laura pe care eu o stiu probabil de la primele ei mesaje pe forum, pentru ca fetele noastre's de-o seama si am povestit ani de zile la mamici din generatia respectiva.

Instinctiv, cunoscand-o virtual de atata timp am fost tentata sa ii iau apararea. Mai ales ca povestea prietenei (care a aruncat cu rosii si apoi a disparut) are multe parti care ridica semne de intrebare, si n-o sa le mai repet pentru ca am vazut ca au fost dezbatute de-a lungul subiectului. Insa apoi am stat si am cugetat, daca nu se preciza despre cine e vorba, as fi reactionat la fel?? Nu, cu siguranta nu, pana sa imi dau seama despre cine e vorba chiar am fost uimita cum de majoritatea in loc sa arate compasiune arata indingnare. Dar, pe de alta parte, despre cineva necunoscut as fi putut crede cu usurinta ca isi neglijeaza copii, ca e "proasta si inculta si merge o tura", ca o macina invidia in legatura cu casnicia altcuiva, si orice alte lucruri care s-au mai spus aici despre ea. (PS: am recitit "cu alti ochi" o parte din mesaje dupa ce am realizat despre cine se discuta)

adaida, in caz ca mai citesti pe-aici, am vazut ca tu ne ceri sfatul si parerea in primul mesaj, dar parerea despre ce? despre Laura? despre comportamentul sotului tau? despre decizia ta de a ramane impreuna? despre situatia in sine?
Pentru ca eu inclin sa cred ca tu de fapt nu vrei parerea nimanui, ai luat deja decizia care ai considerat-o cea mai buna pentru tine si familia ta. Iar subiectul a fost deschis doar ca sa te razbuni pe cea pe care o considerai tu "prietena".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

e oarecum imoral sa zici despre tine insati ca "excelezi la capitolul morala" da' oricum io dorm linistita de-acu'.
(in alta ordine de idei, deductia si morala nu erau antonime ultima data cand am verificat dictionarul.)

Mergi la inceput

Tu folosesti Dexul ala dupa capul tau bag de seama si-l lasi in raft exact atunci cand ai mai mare nevoie de el. Pai imoral inseamna desfranare, depravare ,nu inseamna nicidecum o persoana care sustine ca e morala. Imorala e o persoana care se culca cu sotul prietenei si dupa bea cafea cu ea, adica exact ce aperi tu cu indarjire.
Pe de alta parte dooh, stiam ca nu sunt antonime si nici macar nu am vrut sa-ti dau antonim, am precizat doar ca eu sunt buna la alt capitol decat tine

Ma bucur ca o sa dormi bine la noapte. Face bine la sanatate si la emotii. Cine stie, poate vei visa frumos, te vei trezi happy si nu o sa mai asupresti femeile inselate si amarate !

Suntem deja off-topic asa ca eu ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Tu folosesti Dexul ala dupa capul tau bag de seama si-l lasi in raft exact atunci cand ai mai mare nevoie de el. Pai imoral inseamna desfranare, depravare ,nu inseamna nicidecum o persoana care sustine ca e morala. Imorala e o persoana care se culca cu sotul prietenei si dupa bea cafea cu ea, adica exact ce aperi tu cu indarjire.
Pe de alta parte dooh, stiam ca nu sunt antonime si nici macar nu am vrut sa-ti dau antonim, am precizat doar ca eu sunt buna la alt capitol decat tine

Ma bucur ca o sa dormi bine la noapte. Face bine la sanatate si la emotii. Cine stie, poate vei visa frumos, te vei trezi happy si nu o sa mai asupresti femeile inselate si amarate !

Suntem deja off-topic asa ca eu ma opresc aici.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput