l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Doamnelor, doamnelor, subiectul nu este despre mine...Tora e o femeie cum nu se mai gaseste, dar cine stie ce idei ii vin...mai ales ca cunosc fete de pe DC, frumoase, unele singurele, din cand in cand vorbim, ne intalnim...n-aveti mila?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Si printre ele e si-o Laura cumva??? Ca mai ai putin si recunosti! :))

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Tora se pare ca chiar are incredere in tine 100% de te lasa asa..."dezlegat"...sa umbli pe DC! Glumesc, evident! De cand ii zic si eu sotului meu sa-si faca si el cont.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui corap

da' eu sunt curioasa DE UNDE STITI CU CERTITUDINE ca e adulterina? ati vazut ceva fotografii?

Am o intrebare: critici ideea de acuzare fara dovezi a unui membru DC, sau critici orice persoana care a venit aici (pe forum)si si-a acuzat sotul, sotia de adulter si de alte multe grozavii, (cu sau fara date de identificare precise)?

Juridic, adulterul e greu de dovedit in afara flagrantului.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

punctul meu de vedere asupra problemei enuntate a fost foarte limpede exprimat in acest topic. nu repet, ca e plictisitoare repetitia.

OFF TOPIC - roxy si matzaila,
din punct de vedere legal, poti spune absolut orice despre oricine atata vreme cat oricine acela nu e identificabil.
daca-i dai numele complet, adresa si numarul de telefon nu poti face afirmatii nedovedite despre acea persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Foarte corect, eu insa nu am vazut numele complet, adresa si numarul de telefon al persoanei respective.
Daca au fost fete care l-au cautat si l-au gasit....treaba lor. Eu una nu l-am vazut afisat de adaida deci pana una alta nu a facut nimic nelegal.

Mergi la inceput

Ai ajuns tu mai tarziu la subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Matzaila, tocmai ca a fost dat, subiectul a stat o zi intreaga spre moderare si continea si numele de user si numele real si numele orasului unde ea traieste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

matzaila, daca tu nu vezi nu inseamna ca nu exista / nu au existat (datele au fost inlaturate de moderatori, nu de autoarea subiectului care oricum n-a mai dat pe-aici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

da' eu sunt curioasa DE UNDE STITI CU CERTITUDINE ca e adulterina? ati vazut ceva fotografii?

Am o intrebare: critici ideea de acuzare fara dovezi a unui membru DC, sau critici orice persoana care a venit aici (pe forum)si si-a acuzat sotul, sotia de adulter si de alte multe grozavii, (cu sau fara date de identificare precise)?

Juridic, adulterul e greu de dovedit in afara flagrantului.

punctul meu de vedere asupra problemei enuntate a fost foarte limpede exprimat in acest topic. nu repet, ca e plictisitoare repetitia.

Ok. N-as vrea sa te plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

oricum, chiar daca s-a sters numele de user de pe DC , a ramas prenumele si initiala numelui si localitatea, asa ca exista doar o laura f din galati ca membru deci oricine o poate localiza si ca membru DC .Deci acea stergere nu a valorat absolut nimic, oricine putand sa o identific e in voie pe Doamna Amanta sau ma rog asa zisa presupusa amanta, ca sa fiu in litera si spiritul legii :)

Si autoarea subiectului ca sa fie crezuta, ar trebui sa puna aici o poza cu ei la un picnic ceva,a sa s-ar dovedi ca e fosta prietena de-a familiei, si daca tot era toata ziua pe la ei, nu se poate sa nu aiba si o poza cu ei macar la o cafea...
Era gluma ca sa nu se ia prea in serios, si identificare sa fie prea visibila :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

judecata de apoi, ce sa mai

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput