l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenela

Va pup si va doresc sa (NU) aveti experiente asemanatoare cu fata asta...poate invatati ceva...sau poate nu...

Eu nu stiu absolut nimic despre fata asta. Din informatiile pe care le am un singur lucru stiu sigur...ca relatia dintre adaida si sotul ei (ca si dintre laura si sotul ei) avea/are mari probleme. E singura informatie certa pe care o pot extrage atunci cand stiu ca oamenii se insala. Nimic altceva despre calitatea lor umana. Degeaba isi pun unele fusta in cap si striga 'mizerabila!'...nu suntem copii de adormit cu astfel de povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Am citit doar prima si ultima pagina, dar nu inteleg de ce toate sariti in capul lui Adaida, probabil ca cele care tin parte amantei sunt amante la randul lor. Daca ar fi trecut si ele prin ce trece Adaida, ar fi vazut altfel situatia. Sotul Adaidei nu este mai putin vinovat decat amanta.
Aveti grija cu cine va impriteniti si ce pui de vipera bagati in casa!

Deci e clar. Barbatii nu sunt numai niste animale in permanenta erectie, dar sunt si atat de retarzi incat nu sunt in stare sa-si gaseasca singuri ceva de #@%$, o fac cu ce aducem noi acasa!!!
SI cand ma gandesc ca prietenele mele toate-s femei numai una si una, frumoase, destepte, tinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Nina si cam cine tine partea amantei sa stim si noi dc se confirma presupunerile tale si mai ales sa iti multumim pt ele.

Laura,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:

Am citit doar prima si ultima pagina, dar nu inteleg de ce toate sariti in capul lui Adaida, probabil ca cele care tin parte amantei sunt amante la randul lor.

TANAAAA....! Hai ca incet incet incepe sa se inchege lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

probabil ca cele care tin parte amantei sunt amante la randul lor.

da, da! eu prima, eu prima!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

JG, nu sunt in permanenta erectie, dar astia care au timp de @#$%^extraconjugal poti fi sigura ca sunt comozi si fara variatiuni pe tema si n-au nicio apasare sa o faca in mijlocul casei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:

daca cumva stai in Galati, sa nu cumva sa te imprietenesti cu Laura. Daca mai ai nevoie de ajutorul meu....PM, te rog.. Mai am cateva orase unde trebuie sa fi atent... Sincer......

Experienta ta e limitata la ce curve sunt in Romania sau stii si de prin Austria? Nu de alta, dar e bine de stiut un nume,doua.Sincer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Am citit doar prima si ultima pagina, dar nu inteleg de ce toate sariti in capul lui Adaida, probabil ca cele care tin parte amantei sunt amante la randul lor. Daca ar fi trecut si ele prin ce trece Adaida, ar fi vazut altfel situatia. Sotul Adaidei nu este mai putin vinovat decat amanta.
Aveti grija cu cine va impriteniti si ce pui de vipera bagati in casa!

Asta e adinca rau...cu greutate ce mai...!!!
Oare cum pot debita unii asa ceva...nu recitesc ce scriu?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:

Fetelor...sunteti destul de aprige in a lua apararea amantei........Aproape ca imi pun intrebari...

4.anca_a, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, poate vei fi mai atenta data viitoare, daca cumva stai in Galati, sa nu cumva sa te imprietenesti cu Laura. Daca mai ai nevoie de ajutorul meu....PM, te rog.. Mai am cateva orase unde trebuie sa fi atent... Sincer......

5.Inteleg ca voi cititi sectiunea asta ca sunteti dornice de o barfa mica si faceti revista presei pe un forum unde altii fac prostia sa isi arate problemele?

....ops...grav nene...mi-e si frica sa ma gandesc in continuare....

6. In rest....O.E.D... Doamnelor....nu va deziceti.... Faceti lista aia... Sau listele....

...Voi sunteti niste doamne care doresc binele si o justitie corecta pentru toata lumea....Si....cel mai grav este ca....va dati seama sau nu...e vorba si de copii!!!!!!!!! Cel mai grav e ca nu realizati ca asemenea experiente lasa urme in viata copiilor....Ca dati cu pietre in adaida ca a scris pe forum, nu e nimic nou, dar ca nu realizati ca in toate aceste povesti....sau in multe dintre ele....sunt copii implicati (da, ana_a, si ei victime, corect ai punctat, pacat ca la misto!!!!!)e si mai trist...

Daca da..vai mie, in ce lume traim....si ce educatie dam copiilor nostri....nici nu ma mai mira deja nimic...In acest caz e normal ca la orice pas sa fie pericolul ca dam de cate o Laura....

In fine, eu am zis ce aveam de zis, nu am nicio indoiala ca sunt oameni de toate categoriile aici iar experienta femeii asteia o demonstreaza...

Sa aveti o zi buna si....safe, ca nu se stie, poate dati de Laura in vreun parc...desi...poate ca ar fi bine...se pare ca poate fi o prietena buna, are grija de toata lumea din casa.....

Hai, mai, Chuny, cum ai putut sa aprobi un mesaj ca asta?

Sincer...

Mergi la inceput

voi ati vazut ce vaz si eu? autoarea e membra cu postari subtiri din 2008. Zicea ca e inselata de 3 ani! Doamnele nu s-au imprietenit pe aici...ciudat.

Mergi la inceput