l**** amanta sotului meu
Raspunsuri - Pagina 10
oana_lex82 spune:
Pai normal ca acum e proasta si inculta fiindca i-ai prins..Pun pariu ca pe vremea cand se "ascundeau " de tine era desteapta si erudita..Ma lasi...Ma mir cum inghiti astfel de mojicii...Efectiv te prosteste pe fata..A, si inca ceva,e o vorba din popor care zice ca "cine se aseamana se aduna", deci si sotul tau e cam tot la fel de "destept" ca si ea...Pacat de tine! ZAU!
ego71 spune:
subiectul in sine nu-i o noutate. prin asa ceva au trecut multe femei si multi barbati.ce ar trebui sa ne mai mire?
sotul va fi iertat si viata va merge mai departe,nu?.ca deh,vorba aia, amanta e vinovata,mama ei!
oana_lex82 spune:
N-a zis nimeni k nu doare..dar pe mine mai tare m-ar durea "singuratatea" asta in doi decat eu cu copilul meu..si cine ii garanteaza ca de aici inainte sotul va fi usa de Biserica?
Fiecare face ce vrea cu viata lui si ia deciziile pe care le crede safe..dar uneori ne mai meritam si soarta, nu?
marius spune:
Ma intrebam ce opinie are sotul amantei. Ca deh si el este in situatia in care sotia domniei lui este o nemernica - ca sa parafrazez de undeva de mai sus.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Ma intrebam ce opinie are sotul amantei. Ca deh si el este in situatia in care sotia domniei lui este o nemernica - ca sa parafrazez de undeva de mai sus. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
nu cred ca stie...parerea mea
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Starlet spune:
Pai cred ca parerea sotului ,,Nemernicei'' este ca -Boul ala sa incurcat cu Nemernica de nevasta-mea....!!!!
Ce mai conteaza???? De vina-i toata lumea!
Nevasta.... poate ca nu a stiut sa aibe suficienta grije de casnicia ei.... nevoile si cerintele sotului si l-a lasat sa fuga dupa fufe.... Putin naiva si a crezut in prietenia ei... dar deh ,nu stii niciodata de cine dai!
Amanta.... nemernica, nenorocita si rea de musca....
Sotul..... nu are creier si judeca cu ce are in pantaloni, nu-i pasa de restul lumii
Sotul amantei... poate ca-i un pampalau
Pareri si iar pareri..... viata merge inainte
marius spune:
Nu este asa de incitanta aceasta parte a discutiei nu-i asa? Ca doar el ori nu stie - ori e pampalau - ori este ceva ... dar cu el, nu cu nemernica de sotie a lui. Ca doar si ei au probabil copii desi nu stiu daca ar avea importanta ca doar nu de copii este vorba ci de un el - sot Ok si o ea - sotie infidela.
Sau am doar aceasta senzatie?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
anca_a spune:
Citat: |
Nevasta.... poate ca nu a stiut sa aibe suficienta grije de casnicia ei.... nevoile si cerintele sotului |
Chiar ma intrebam cand o sa apara si aberatia asta.
DECI sotul nu e un animal in calduri de care nevasta trebuie sa aibe grije si sa-l satisfaca la cerere, de preferinta de minim 5 ori pe saptamana, ca altfel, amaratul de el n-are de ales si tre' sa caute in alta parte la una rea de musca (oribila exprimare) ce nu primeste acasa.
INCREDIBIL.