Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

offf rusinica mie...se pare ca sunt singura care ii dau peste maini copilului si ii dau la pampers
Ma bag la coltz...

de Yannis

Nu neaparat. Dar s-ar putea ca peste 1 an si ceva sa-l vezi ca da peste maini jucariilor si atunci sa-ti dai seama de unde tiparul.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Nu este nevoie sa treaca 1 an. Eu le-am dat peste manutze de vreo 2-3 ori pana acum si rezultatul (negativ ) se vede deja. Cand le cert si sunt la nivelul lor (ochi in ochi) dau si ele, peste nas, peste ochelari, peste ce nimeresc. Sper sa reushesc sa ma controlez mai bine, poate uita totushi exemplul asta pe le-am dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Salutare fetelor.
Dani e mult mai bine, nu mai are febra, dar refuza in continuare mancarea. Doar iaurt si apa. Ii dau homeopate pt gat si Stodal sirop. Nu vrea sa manance nici LP cat manca inaite.
O fi de la dinti, o fi de la virusul lui....nu stiu, ideea e ca el se ducea singur la zmeura si la mure in curte, lua singur si manca, acum i le dau eu si le refuza. Refuza orice aliment.
Aseara am incercat aproape cu forta sa ii dau o lingurita cu cereale, stiu ca ii plac si ca daca da de gust, le va vrea apoi. Dupa ce a atins cu limba, si-a facut / i-a venit greata si aproape a vomat.
Deci il las in pace. Cand o vrea sa manance...o sa manance.
Am incercat sa o sun pe pediatra sa o intreb de niste vitamine, nu mi-a raspuns.
Am niste vitamine din US, doar ca scrie pe ele ca se dau de la 2 ani....si oricum nu vreau sa ii dau copilului vitamine de capul meu....dar daca nu raspunde tanti doc la telefon....ce sa fac....

va las cu bine, sa aveti un uichend bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Hei!

Larisel, inca ne luptam cu alergiile.Pana acum avem pe lista de interzise lactate, soia, banane, portocale. Si nu a mancat niciodata peste, kiwi, capsuni etc(stiute a fi alergene puternice). Peste ne-a spus ca-i putem da, doar ca tocmai ce i-am oprit medicatia si mi-e mie frica acum. Asteptam inca 3 luni si daca-i totul ok trecem la treaba.

Nu are un meniu diversificat, e chiar monoton, as spune, dar atata vreme cat mananca ok, are toate alimentele de baza, se simte bine, o las asa.

Si eu am mai ridicat tonul la M, din pacate.Imi dau seama cat de mult e influentata de starea pe care i-o transmit eu sau persoana care e cu ea.Dar incercam sa fim cat mai calmi si sa-i explicam cat mai multe(cedeaza mult mai repede atunci cand ii explic situatia in care se afla si de ce nu poate face un anumit lucru, decat daca incerc sa-i distrag atentia cu lucruri aiurea) si s-o tinem ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

http://www.youtube.com/watch?v=hTqHbQr7Czo

bobitza fredonand Old Mc Donald have a farm....cra-cra-cra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Salutare fetelor.
Dani e mult mai bine, nu mai are febra, dar refuza in continuare mancarea. Doar iaurt si apa. Ii dau homeopate pt gat si Stodal sirop. Nu vrea sa manance nici LP cat manca inaite.
O fi de la dinti, o fi de la virusul lui....nu stiu, ideea e ca el se ducea singur la zmeura si la mure in curte, lua singur si manca, acum i le dau eu si le refuza. Refuza orice aliment.
Aseara am incercat aproape cu forta sa ii dau o lingurita cu cereale, stiu ca ii plac si ca daca da de gust, le va vrea apoi. Dupa ce a atins cu limba, si-a facut / i-a venit greata si aproape a vomat.
Deci il las in pace. Cand o vrea sa manance...o sa manance.
Am incercat sa o sun pe pediatra sa o intreb de niste vitamine, nu mi-a raspuns.
Am niste vitamine din US, doar ca scrie pe ele ca se dau de la 2 ani....si oricum nu vreau sa ii dau copilului vitamine de capul meu....dar daca nu raspunde tanti doc la telefon....ce sa fac....

va las cu bine, sa aveti un uichend bun.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Offf offf, bine ca e ok.
Cu mancarea nu-l forta, e perfect normal, si Yannis la fel era cand era bolnav, si cam 1 saptamana dupa ce se face bine ramane in faza asta de refuz al mancarii, nici macar ce ii place, nimci LP, nici pufuleti, nimic, nimic, nimic....nu am zis de atatea ori pe forum ca aveam zile cu 180 ml de LP pe 24 de h? si alea asta cate 30ml, inca 40ml mai incolo , asa sunt la boala, nu trebuie fortati, trebuie doar hidratat f bine.
Multa sanatate!

de Yannis

Mergi la inceput

Kay mananca foarte bine tot timpul chiar si cand e bolnav... problema e ca nu mananca la loc fix si trebuie sa alerg dupa el cu bolul de mancare prin toata casa dar de mancat mananca ... tocmai de aia m-am speriat ca ar avea numai 11 kg, l-am cantarit si azi cu acelasi cantar si a aratat cea mai bine 12.6 imbracat... mi+a venit inima la loc!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

offf rusinica mie...se pare ca sunt singura care ii dau peste maini copilului si ii dau la pampers
Ma bag la coltz...

de Yannis

Nu neaparat. Dar s-ar putea ca peste 1 an si ceva sa-l vezi ca da peste maini jucariilor si atunci sa-ti dai seama de unde tiparul.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Nu este nevoie sa treaca 1 an. Eu le-am dat peste manutze de vreo 2-3 ori pana acum si rezultatul (negativ ) se vede deja. Cand le cert si sunt la nivelul lor (ochi in ochi) dau si ele, peste nas, peste ochelari, peste ce nimeresc. Sper sa reushesc sa ma controlez mai bine, poate uita totushi exemplul asta pe le-am dat.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

da, din pacate copiaza prostiile foarte repede si usor... Kay invata de la sora-sa multe prostioare, gen batut, impins, ciupit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:

_

_

Ce dulcica e ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

_

_

doamne ce dulce e.........................
tzucu-i capu' ei!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 24+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput