Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

AAA nu v-am spus noua metoda de linistit copilul si 5 minute de repaus....trebuie sa fac mancare si ea tot agitata si i-am dat 2 capace de la oalele de inox(mai mici) si i-am aratat cum sa le uneasca/loveasca si ce zgomottttt face , dar macar pot mesteca in mancare linistita

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

AAA nu v-am spus noua metoda de linistit copilul si 5 minute de repaus....trebuie sa fac mancare si ea tot agitata si i-am dat 2 capace de la oalele de inox(mai mici) si i-am aratat cum sa le uneasca/loveasca si ce zgomottttt face , dar macar pot mesteca in mancare linistita

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Ce tare! Vai de urechile tale!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ale Multzam pt cafea.

haircut Mi-am adus aminte... alergoloaga noastra ne zisese ca peshtele este printre putzinele alimente la care reactzia alergica apare imediat daca tot e sa apara. De aia eu ma riscasem destul de repede cu el. Noroc ca Alena nu a facut reactzie. Totushi tzin cont sa le dau mereu proaspat sau cumpar proaspat (de la tzara) si-l curatza si congeleaza sotzul.

simply La noi merge mai tot timpul un tv sport (minuscul) agatzat deasupra frigiderului (dealtfel e singurul tv din casa )... se mai uita pe la desene (Minimax) dimineatza si dupa-amiaza cam cate 10-30 minute (interesate), dar de obicei merge pe muzica (VH1) si ele mai ridica ochii cand le place ceva (gen Shakira ) . Cat sta tati cu ele (cam 5 ore cand sunt eu la birou) sunt aproape sigura ca tv-ul merge pe un post de shtiri & co, la care eu fac alergie (posturi romaneshti) si inchid tv-ul de cate ori aud. Peste zi totushi mai inchid tv-ul cand le vad total absorbite de ce fac ele sau ce se joaca sau daca rasfoim carticele si le explic ceva.
La calculator am incercat (fara succes) pana acum doar o data Tom & Jerry, apoi au trecut ele la butonat. Am descarcat filmuletzele educative si cateva desene de pe net, dar nu le-am probat inca.

lorex Cred ca ai o mini-vedeta solo acasa. Ma bucur ca tatal tau e mai bine.

nyny Si tu ai un cantaretz acolo? Neaparat sa ni-l aratzi si noua.

mire Nu am experientza trecerii de la lm la lp/lv. Totushi lm este un pic dulceag si lv neindulcit nici ale mele nu primesc. Pe de alta parte, lp pt varste sub 1 an erau acceptabile la gust (tot bleah pt mine), dar nan junior (singurul > 1 an incercat de mine) era groaznic. Deci eu ash mai incerca cu lv, dar nu la masa de lapte, ci asha intre... eventual o fidea cu lapte... Totushi eu nu am experimentat ce vrei tu sa faci, asha ca nu lua de bune ce am scris mai sus. Sa reushitzi intzarcarea ushor... Si ... cred ca Mara e asha maraita de la dintzi.

simply Gemanutzele cand primesc chestii din astea mai interesante, se duc si dau cu ele in ushi (si sunt de sticla ).

Mergi la inceput

Noi am bifat ieri a 9-a plaja (cu soare). Erau valuri maricele dar marea destul de calda...

Mergi la inceput

Si gemanutzele sunt iarashi in eruptzie dentara... Naty cu al 3-lea canin (sus acum) si Alena cu ultimul incisiv (jos)... Cand le arat gelul de dintzi radiaza. Au marait si ele seara la culcare si a trebuit sa le adorm in pat cu mine si sa le mut la ele apoi, total atipic pt noi... dar asta e...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Eu, daca as avea 2 Iris...as fi la Sapoca demult(e un stabiliment in apropiere de buzau, ca sa nu bat drum prea lung)...

Gemanutzele n-au fost totushi atat de dificile ca Iris (pana acum cel putzin). Cand facea una fitze la mancare, manca cealalta bine si invers. De curand se sclifosesc amandoua si trebuie sa ma prefac ca mananc eu ca le fac si pe ele sa pofteasca.
Nici cu somnul nu am avut (in general) probleme deosebite.
Plus ca se si ingana/imita una pe alta la joaca si nazdravanii si mai trece ziua si in mod frumos si atmosfera vesela.
DAR nu suport sa le aud urland (mai ales pe Natalia ca are un anume tzignal) si fara motiv sau fara unul intemeiat... care daca e de genul asta nici nu-i shtiu leacul.
SI nu suport sa le vad batandu-se, ranindu-se & co. Harjoanela e ok, dar rareori e doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...la amiaza

va trimit salutari...da la marginea deltei...

ieri dimineata...in 10 min ne-am hotarat sa mergem ( primisem offline mesaj de la vecina mea ( alex) greu incercata cu yannis....ca daca n-a fc jiji temp...sa goooo..

mi-am luat 3 boarfe....si ce mi=am adus aminte in 10 min si am plecat...cand sa pun geanta in masina am constat ca e plina de scule de pescuit...si deja ma apucase criza....
am mers bine...drumul e f bun...hotelul f ok...si ce e mai nasol...se adevareste amenintarea de la tomaca....cum ca mancarea e bestiala....si multa...

ieri am luat arsenalul de scule si ne-am dus la pescuit...ce pescuit..ca mergeau barcile ca pe autostrada....JM era ofticat rau...ba mai mult a acostat o barca si s-a tot lovit de ponton....pana i-a rupt juvelnicul cu 1 pestea lui JM..si dus in dunare a fost....ba mai rau cand au intrat oamanii in barca unul i-a calcat pe o unditza( numai ce terminasem sa-i zic sa o ia ca i-0 rupe) si i-a rupt-o.....

a zi am luat-o din loc..pe niste coclauri...de aunde am zis ca nu mai ies...cu masina....dar am gasit un fel de canal din care am prins inclusiv je ( mi-a cumparat jm azi dimineatza alta unditza) peste dupa peste...pe care i-am aruncat la plecare...am vzsi lebede..ratze..etc...una peste alta...e ok...

jiji este bine...si-a revenit....deci n-a fost virusache..maam se descurca...cat sa nu moara amandoi....

cam atat...e aiurea ca nu merge netul in camera...sa stau si eu tolanita in pat....

va pup...si daca cam timp recuperez io....5 pag

sa aveti un rest dewe....placut

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fetelor!
Deci daca e sarbatoare umplem paginile forumului.
Eu cu Mara am avut circ si noaptea trecuta. Mi-a adormit greu pe la 12 si ceva, dupa o ora de tzatzaiala. Mai lua o gura din fiecare, se facea ca se culca, iar venea la tzitzi. Imi venea sa i le lipesc cu leucoplast. Pe la 1 am adormit si eu, la 2 jumate m-am trezit plina de spume pt ca iar ma tzatzaia de vreo juma de ora. Daca s-ar mufa si ar sta cu tzitzi in gura n-ar fi pb, dar ea vrea cand de la una, cand de la alta, asa ca trebuie sa i le servesc, deci exclus sa dorm si eu. M-am enervat, m-am ridicat din pat si am plecat sa ma aerisesc. Mara urla ca din gura de sarpe, ta-su se facea ca o calmeaza (sau poate chiar incerca), pana la urma s-a calmat tot cu mine, tot la tzitzi, printre suspine. I-am cerut scuze si i-am zis ca m-am enervat si eu, ca sunt obosita si ea nu ma lasa sa dorm (asa am citit la Dolto) si ne-am continuat somnul cu tzitzielile de rigoare.

Am luat ieri niste LP de la sora mea si as vrea sa incerc sa-i dau, dar mi-e tare frica ca il refuza. Daca ii dau LV sa guste scuipa ca arsa. Aveti vreun sfat pt mine, cum sa o fac sa bea LP? Cand am incercat ultima data (vreo 2 feluri de lapte) le-a refuzat clar.

Pana una alta s-a servit cu niste gel de dus , cica nu e pe placul ei. Am trimis-o la tati sa o miroasa si ea deschidea gura si facea "mmmmm.........aaaaaaaaa". E de coma!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Pai hai sa le umplem (paginile)...

Deci ati facut noapte alba iar acum dormiti cu totii ca sa va refaceti. Are ea mititica ceva de se tot agita ... cel mai probabil o sacaie gingiile. Dam sa se mai linisteasca Marutza ce frumoasa.

Cu laptele nu stiu ce sfat sa-ti dau pt ca nu m-am lovit de problema asta... la noi a fost primul gustat, acceptat fara probleme (la aman2) , dar ma tin de ceva timp sa-ti zic ca-mi place stilul ei de a adulmeca toate mirosurile la nebunie. Poate bagi si un filmulet.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Noi am bifat ieri a 9-a plaja (cu soare). Erau valuri maricele dar marea destul de calda...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Super ca ati reusit... cate erau in plan per total 14?

Macar asa la balaceala mai uita si ele de supararile cu dintii. Pupam micutele acrobate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...la amiaza

va trimit salutari...da la marginea deltei...

ieri dimineata...in 10 min ne-am hotarat sa mergem ( primisem offline mesaj de la vecina mea ( alex) greu incercata cu yannis....ca daca n-a fc jiji temp...sa goooo..

mi-am luat 3 boarfe....si ce mi=am adus aminte in 10 min si am plecat...cand sa pun geanta in masina am constat ca e plina de scule de pescuit...si deja ma apucase criza....
am mers bine...drumul e f bun...hotelul f ok...si ce e mai nasol...se adevareste amenintarea de la tomaca....cum ca mancarea e bestiala....si multa...

ieri am luat arsenalul de scule si ne-am dus la pescuit...ce pescuit..ca mergeau barcile ca pe autostrada....JM era ofticat rau...ba mai mult a acostat o barca si s-a tot lovit de ponton....pana i-a rupt juvelnicul cu 1 pestea lui JM..si dus in dunare a fost....ba mai rau cand au intrat oamanii in barca unul i-a calcat pe o unditza( numai ce terminasem sa-i zic sa o ia ca i-0 rupe) si i-a rupt-o.....

a zi am luat-o din loc..pe niste coclauri...de aunde am zis ca nu mai ies...cu masina....dar am gasit un fel de canal din care am prins inclusiv je ( mi-a cumparat jm azi dimineatza alta unditza) peste dupa peste...pe care i-am aruncat la plecare...am vzsi lebede..ratze..etc...una peste alta...e ok...

jiji este bine...si-a revenit....deci n-a fost virusache..maam se descurca...cat sa nu moara amandoi....

cam atat...e aiurea ca nu merge netul in camera...sa stau si eu tolanita in pat....

va pup...si daca cam timp recuperez io....5 pag

sa aveti un rest dewe....placut

Ce bine trebuie sa fie acolo

Sa va bucurati de zilele astea in 2 si sa aveti parte de un weekend frumos si relaxant.

Mergi la inceput