Pufi de ian-feb 2010 ! (37) -LMA MP!
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut suuuper e bobitza ![]() ![]() ![]() pui dulce![]() ma ajuta si ep mine cineva cu parola??am uitat-o mami de fetita finuta ![]() |
trimit eu acum pm
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Simply imi pare rau de zi bigudoasa, eu sunt pe aici...imi imbaiez copilul si revin. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ok , imbaiere placuta

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
miremia spune:
Sorina nu mai ajungem maine, te anunt cum hotaram ceva, chiar vreau sa va cunosc (si personal).
Eu sunt rupta de oboseala, m-a consumat Mara de tot cand a tb sa o adorm la pranz. Mi-a facut un spectacol..........se arunca teatral pe jos, daca nu ma uitam la ea se deplasa taras pana in fata mea sa fie sigura ca o vad.
Eu o luam in brate sa o iubesc, ea se zbatea, fugea si iar se arunca pe jos. La un moment dat facuse balta de lacrimi pe unde statea, nu stiu ce a avut.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Sorina nu mai ajungem maine, te anunt cum hotaram ceva, chiar vreau sa va cunosc (si personal). ![]() Eu sunt rupta de oboseala, m-a consumat Mara de tot cand a tb sa o adorm la pranz. Mi-a facut un spectacol..........se arunca teatral pe jos, daca nu ma uitam la ea se deplasa taras pana in fata mea sa fie sigura ca o vad. Eu o luam in brate sa o iubesc, ea se zbatea, fugea si iar se arunca pe jos. La un moment dat facuse balta de lacrimi pe unde statea, nu stiu ce a avut._ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
te inteleg cu ziua grea...eu nu ma chinui sa o culc cand ii e somn se pune sa doarma si in genereal e mereu la aceeasi ora....dar cand e obosita nimic parca nu ii convine

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
haircut spune:
Simply, Mire, va multumesc mult! Imi pare rau de zilele grele...eu o am pe mama la mine si taaare bine mi-a prins azi![]()
O noapte linistita!
simplicity spune:
Haircut ce bine ca o ai pe mami tau la tine...poti savura cateva momente linistita
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Fetele voi cat lasati copii la tv?
La mine Ariana e interesata doar de ceva timp, adica de vreo 2 zile....dar nu o las fff mult, pt ca se uita la laptop si tot vrea sa si butoneze
si nu stiu ce sa gasesc care sa o atraga
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
lorex spune:
Buna seara,
Vreau sa va spun ca am inima cat Casa Poporului de cand v-am citit reactiile la "Ia-ia-O!" ![]()

![]()
E simpatica si cand canta Tinkle Winkle little star, zice "tincu-pincu li-li-taa" dar iti dai seama cupa linia melodica ce melodie e ![]()
Dar sa ma opresc din cra-cra-it!![]()
Dece,
..vad ca n-ai mai intrat...e bine jijelu'?
si-a mai revenit?
BF,
ma bucur ca e mai bine danutzu'. incet,incet o sa-i revina si pofta de mancare. sanatate si tie!
Simply,
probabil mai iese vreo maselutza ceva de e asa irascibila mititica.Rabdacol mami! Remember?![]()
Alexutz,
Sa treaca si la tine repede mucishorii ![]()
Vreau si eu in greciaaaaaa...
am auzit ca au bucatarie buna..
Tata e un pic mai bine, si-a revenit brusc si dintr-o data dupa ce sor'mea a fost la un preot mai..special sa spunem..care a citit o rugaciune pt el! Nu mai e deprimat. Se misca singur, mananca si abia asteapta sa mearga acasa!Deci si eu sunt mai bine!
simplicity spune:
Lorex ma bucur ca tatal tau e mai bine si implicit si tu....
eu am rabdacol fata de ea(adica de suprafata ....ca in sinea mea imi spun gooosfraba :)) si ma rog sa nu imi iasa tati de Ariana in cale )
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
lorex spune:
| citat din mesajul lui simplicity Lorex ma bucur ca tatal tau e mai bine si implicit si tu.... eu am rabdacol fata de ea(adica de suprafata ....ca in sinea mea imi spun gooosfraba :)) si ma rog sa nu imi iasa tati de Ariana in cale ) Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |