LMA Tudor-Delfinasi in straie de sarbatoare (167)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Un filmulet, e perfect vizionabil.. si totusi tulburator..
CLIP

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Eu am doi copii foarte diferiti.

Catarina e mereu dupa fusta mea indiferent cat de mult o giugiulesc, cat de mult ii spun ca o iubesc, cat de mult ne jucam mereu e dupa mine.

Andre e independent. Il place pe taica-su intr-un fel in care Catarina niciodata nu l-a manifestat. Sunt zile cand e topit dupa taica-su. Si sunt zile cand ma vrea pe mine dar se joaca si singurel foarte bine.

In legatura cu mesele noi traind intr-o tara scandinava mancam mai mult mancare rece. Doar la cina mancare calda.

7-7.30 mic dejun normal-lapte cu cereale (nu pt bebelusi, fulgi de ovaz, fulgi de porumb,) sau iaurt cu banana sau alte fructe.
9-9,30 fructe + biscuiti integrali sau paine neagra cu cereale http://en.wikipedia.org/wiki/Rugbr%C3%B8d
11-11,30 pranz in general la gradinita 2 felii de paine daneza cu diverse: ou, pate ficat, salam ecologic, macrou, tun, chiftele + legume crude gen morcov, ardei rosu, castravete, dovlecel crud, rosii etc
13-14 inca o gustare fructe + o chifla sau iaurt, branzica
17.30-18.30 cina si ultima masa din zi mancare gatita adica ce mancam noi papa si el.

Si cam atat. E demonstrat ca daca dati fructele cu o bucatica de paine sau un biscuite integral se stabilizeaza mai bine glicemia. Ceea ce face ca ei sa fie stabili in comportament. Sa nu aiba crize de plans, sa nu fie prost dispusi. La catarina se observa mai bine, in comportamentul ei.

Cand ii dau ceva dulce si cum reactioneaza cand nivelul glicemic nu e stabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Buna ziua dragele mele! Va sarut cu mare drag si va multumesc din suflet pentru cuvintele minunate...Plang de ud tastarura...M-ati emotionat cu vorbele voastre si cu rememorarea tuturor clipelor frumoase petrecute in acest an...E atat de minunat sa fiu mama si sa va am alaturi de mine sa impartasim impreuna bucuria de a fi mame

Nici nu pot crede cat de repede a zburat acest an minunat...Sper sa fim impreuna cat mai mult timp sa ne bucuram de copii nostrii si peste 5-10-20 de ani..sa scriem ce nazbatii fac...cum e cu gradinita, scoala, liceul...viitoarea nora sau ginere

Va servesc cu un mare mare tort si multa sampanie si va sarutam cu mult mult drag

PS crissy77, paula_m, crispro, rodyka o mie de

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

in sfarsit, intru un pic...n-am timp iar de nimic...nu mai stiu ce s-a mai scris/povestit...doar paginile astea ultimele le-am citit...

eu sunt mai bine, doar o tuse usor magareasca...asta e...sotul a luat si el raceala... ieri n-a fost la serviciu...dar e ceva mai bine azi... asa ca ne revenim incet incet...

am facut si urarile de LMA cu o mica intarziere...vazut pozici cu Bianca...aodrabila...

vad ca vorbeati de greutatea copiilor (ce ciudat mi-e sa zic copii si nu bebei...)...nici filip n-a pus pe el in ultima vreme...tot la 10500 suntem,...

cat despre ROR - nu stiu daca il facem...trebuie sa ma discut cu dr de fam...

stefania, si Filip ca si Andre...e tare haios...da din manuta cand nu mai vrea sa pape, sau cand nu vrea ceva, in general...dqca totusi insist, da si din cap, ca sa-mi fie clar ca baiatu' nu vrea...

si cand aude un zgomot pe strada, ridica aratatorul si sta nemiscat sa asculte... e mare smecher in ultima vreme...face niste mutrite..atata il pupacesc...inca mai sta... dar la schimbat e teroare...f greu il prind sa-l schimb...

iarasi vin si zic, e asa fain cu 2 copii...mi-s asa dragi cand ii vad impreuna, Eric ii prinde capul intre manute si-l pupa pe frunte, asta micu e cu gura pana la urechi si ochii tot dupa Eric...si sa-i vezi cum povestesc amandoi, mori de ras... Eric se prosteste si vorbeste pe limba lui Filip...si au o conversatieeeee...

no, fug sa hranesc junioru, apoi pe F dupa ce se trezeste...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban
Oaana felicitari pentru dintisorul no.8. Apropos imi place tare mult freza lui Matei . E un frumos, ce-i drept are si cu cine semana. Noi deocamdata am ramas doar la 6 bucati dinti.
Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

multimim!
ne pregatim de tuns in urmatoarele zile

Carla te-am intrebat pentru ca am auzit mamici care dau 2 doar ca sa nu ia 3 cu fructe...eu nu cred ca e ceva diferit atata timp cat ambele sunt organice
am vazut ca este si www.topfer.de/lang-de/m296/Startseite/Ratgeber/Ernaehrungsplaner/Ab-dem-12-Monat.c352/d427.html" target="_blank">Topfer Junior eu insa nu l-am gasit la Dona
am incercat insa crema de fundulet si e foarte buna!

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Oana, vrei sa il tunzi scurt??? e asa dulce cu parul mai lungut si are un par f frumos

mama lui Mihnea Damian

noi ne-am mai tuns pana acum - am tuns eu bretonul de 2 ori
apoi am fost la frizeria de barbati unde se tunde Marius
nu vreau sa il tund cu masina doar asa putin cu foarfeca pentru ca transpira, are parul foarte des
daca as lasa dupa Marius l-ar rade in cap cica acume momentul sa vedem cum ii sta ca el nu a fost niciodata chel

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

iarasi vin si zic, e asa fain cu 2 copii...mi-s asa dragi cand ii vad impreuna, Eric ii prinde capul intre manute si-l pupa pe frunte, asta micu e cu gura pana la urechi si ochii tot dupa Eric...si sa-i vezi cum povestesc amandoi, mori de ras... Eric se prosteste si vorbeste pe limba lui Filip...si au o conversatieeeee...

Mai spune d-astea! Sa imi dea si mie curaj.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

eu ma felicit ca am tuns-o pe Rebeca. E adevarat ca arata ca un baietel cu cercei dar e mult mult mai bine! Nu ii mai intra parul in ochi, nu mai transpira. E mult mai bine!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eu sunt la gustarea de fructe si va citesc Pe raducu am reusit sa-l pacalesc sa adoarma.

ma servesc cu o felie de pepene galben si cateva boabe de struguri albe si rosii, ce a mai ramas de la Raducu. Ma dusesem la bucatarie sa-mi iau cafeaua (stiam ca mai am in cana de dimineata, dar ce sa vezi...cana spalata si pusa in raft. Mi-a fost femeia la curatenie azi...

Asa ca m-am oprit la fructe. Ceva trebuie sa bag la stomac. Am si napolitane dar ma abtin. Observ ca s-a cam schimbat metabolismul meu dupa nastere. Inainte mancam cat 7 si aveam greutate constanta - 50-52 kg. Acum vad ca nu imi mai permit sa mananc dulciuri cat incape

Ce trista sunt

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Bumble, intr-adevar, tulburator filmuletul. Si plin de invataminte! Multumim!

Am observat si noi la Raducu ca a inceput sa copieze din ce in ce mai mult ce facem noi - ma refer la gesturi sau actiuni - cele pe care le poate el reproduce. De fapt asa invata ei, bebelusii. Copiind ce fac adultii din jurul lor. De aceea trebuie sa fim foarte atenti cum ne comportam, chiar si in fata unui copil de 1 an. Si ne putem folosi de capacitatea lor uimitoare de absorbtie, de invatare, pentru a-i deprinde cu obiceiuri bune si sanatoase inca de pe acum.

Totusi, mai face si anumite chestii - creatie proprie. De exemplu, face un fel de...matanii Sta in patru labe, pune capul la podea si saruta covorul Asta sigur nu a vazut la nici unul din noi

Mergi la inceput

Eladea, pai si Filip e junior din 24 iunie

Stefania - interesant meniul vostru nordic. Totusi, nu li se face foame copiilor daca ultima masa a zilei e in jur de 18.30? Sau ei se culca f. devreme? Al meu seara nu se culca mai devreme de 9-9.30, dar de obicei la 10-10.30 sau chiar 11. Si fara lapticul de seara e cam greu

Mergi la inceput