LMA Tudor-Delfinasi in straie de sarbatoare (167)
Raspunsuri - Pagina 11
Victo spune:
kata, da de ce iei carucioru pe plaja? bine, eu nici nu am avut carucior, asa ca nu am avut dileme, dar ne-am descurat f bine si fara el. iese
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Alice_Elena spune:
Am culcat si eu copilul. Am fost in parc ne-am intalnit cu pufescu si raducu
I-a iesit si incisivul lateral dreapta.
Anca voi ce ati patit? Cand pleci la cta?
Kata cat stati?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+
rubia spune:
Adriana si noi asa avem un program riguros,adica chiar de raman si vase nespalate iesim afara(ca vasele nu fug pe nicaieri) ,rezolv totul pe urma cand doarme fata.
Si nu am probleme cu somnul cu ea(aoleu sa nu cobesc)
Kata in care Efoerie sunteti ca n-am retinut.(daca ai precizat cumva)
Pentru moment sunt mai putin ocupata si poate reusim sa organizam o intalnire cu fetele care sunt la mare
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Eladea, pai si Filip e junior din 24 iunie Stefania - interesant meniul vostru nordic. Totusi, nu li se face foame copiilor daca ultima masa a zilei e in jur de 18.30? Sau ei se culca f. devreme? Al meu seara nu se culca mai devreme de 9-9.30, dar de obicei la 10-10.30 sau chiar 11. Si fara lapticul de seara e cam greu Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 |
La 19.30 Andre e in lumea viselor :) Catarina uneori si mai devreme daca e obosita daca nu in jur de 20-20.30.
Iar a doua zi trezirea la 06.30-07.
Dovlecelul, brocoli, conopida se papa crude aici in salata. Mi-a fost greu la inceput si nici acum nu pap brocoli cruda dar conopida, morcov crud aproape in fiecare zi. Dovlecelul il pun si la salata daca nu am castravete. Si mai gasesc aici squash e dovlecel cu coaja verde inchis. Doarte bun in salate.
Mi-am dat seama ca e o chestiune de obisnuinta. Catarina mananca legume crude fara probleme si il vreau si pe Andre la fel.
Asa legumele pastreaza vitaminele toate
ooana spune:
Adriana si noi tot asa cu program FIX - ne trezim intre 7 si 7,30 - la 8 papam - la 9-9,30 plecam la plimbare - la 10,30 ne intoarcem acasa si mancam apoi de la 11-11,30 somn cateodata si 3 ore jumate, atunci ni se decaleaza programul putin
masa de amiaza dupa ce se trezeste intre 14 si 15 apoi ne jucam impreuna pana la ora 17 cand mai papam ceva si fugim afara pana la ora 20 cand mancam din nou si pe la 20,30 dormim
Kata unde stai in Eforie? stiu scarile alea, sunt nasoale rau de tot
fetelor o recomandare please hotel sau pensiune la mare pe plaja (daca se poate ar fi minunat)
Am implinit 1 an! 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Denisa, uff, imi pare rau, nu am fost prin zona (de fapt nici nu prea am cum, cu plodix asta).
Consistenta.. hmmm.. cam ca cea a unui suc de rosii din comert. Adica sa se mai evapore din apa aia.. Eu am zis sa scazi sucul cat de cat in ideea in care nu trebuie sa lasi legumele decat cat se prepare termic (dar sa fie fierte bine!). Oricum cu legumele se mai ingroasa.
Am vazut-o si eu pe Rubia. O familie f frumoasa!
Oana, pai depinde, de la accesul la bucatarie (care le hotel e mai dificil) la zona. Noi am fost la SUNQUEST, in statiunea Venus. Mie mi-a placut, de la faptul ca statiunea incomparabil mai lejera decat Mamaia, Eforie Nord, n-am auzit nicio manea.. Pt noi a fost f bine.
Paula a stat la un complex chiar la plaja, si noua ne-a placut locatia.
Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
baby78 spune:
Va multumesc din suflet pentru urari!
Petrecerea s-a incheiat...Tudor a fost foarte incantat de cadouri, in special de jucarii....
A ales ceasul, banii si cartea.....iar ca final o mingie...ca hobby va juca fotbal
Are o moca de baietel fara bretonel...e tare dragalas...Maine voi intra sa pun cateva poze Va pupam si multumim pentru ca existati
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rubia spune:
Ooana,unde vrei sa stai?In Mamaia?
Incearca pe net sa te uiti la Hotel Cristal in Mamaia Nord,e f aproape de plaja si e foarte frumos(acum eu s-ar putea sa fiu subiectiva ca este al unei matusi de-ale mele dar...uita-te si vezzi daca iti place).Este undeva vis-a-vis de Scoica Land.
lalala13 spune:
puiutz al meu linge parchetull.sigur nu m-a vazut p emine facand asta :))
cu programul nici noi nu il respectam pentru ca e galagie multa pe aici si cateodat sebi se trezeste , sau are momente cand se trezeste sa faca caca la olita si nu mai adoarme la loc si is da peste cap programul...nu avem cum sa pastram un program riguroos. are in mare numai
ca si mese noi avem 5 cu rontaielile de rigoare. al meu are 9 900 la 80 de cm..cred ca e cel mais lab de aici, dar in parc mamicile spun ca e gras :))
alice, adriana se vad burticile??
lalala13 spune:
rody si ti-a mancat asa?
sebi observ ca ori mananca pasat ori manaca bucati mari ..daca ii faci prin razatoare se inecaa sau isi face greata