Sudul Germaniei - Grainau

Sudul Germaniei - Grainau | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

sapt viitoare vom pleca, cu tot cu pitic de 2.5 ani in Germania; aterizam la Munchen si de acolo avem masina inchiriata cu care mergem la Grainau;
stam la Grainau de joi pana luni cand ne intoarcem pt 2 zile in Munchen; pana la intoarcerea in Munchen avem masina inchiriata

dc ati fost in zona va astept cu recomandari;

multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna!
Eu nu cunosc f f bine zona, dar am fost de cateva ori pe-acolo si ma gandesc cam ce ai putea vizita, avand in vedere ca ai un pitic destul de mic cu tine :-) ar fi de vizitat la doi pasi de Grainau localitatea Garmisch-Partenkirchen. Pe acolo sunt si diverse telecabine (cea care urca pe Zugspitze e bestiala, dar nu stiu daca te incumeti cu copilul asa mic),cat si locuri (normale) de joaca.
Zona Füssen e f f pitoreasca, este acolo si castelul Neuschwanstein, pe care nu prea cred ca il poti vizita cu un copil asa mic (din cauze de plictiseala a lui) dar macar merita sa-l vezi pe dinafara, cat si lacul din zona.

Cam astea mi le amintesc acum, asa mai la indemana... daca mai imi aduc aminte, iti scriu. Oricum, sa aveti vreme buna (asta conteaza tare mult si e tare schimbatoare anul asta in zona...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Iti recomand cu mare caldura Garmisch, e un orasel foarte frumos, pitoresc. Puteti sa urcati pe Zugspitze cu trenuletul prin munti, si sa coborati cu telecabina. Merita toti banii!

Mergi la inceput