Intarirea sistemului imunitar
Buna ziua mamici apelez la voi pt o parere.Am inteles ca intrarea in colectivitate atrage dupa sine si multe raceli,probleme diverse de sanatate.Copila mea va incepe din toamna caminul si as vrea sa-i dau ceva in plus fatza de ce ii dau ca sa o ajut in perioada care va urma.Voi ce masuri de precautie luati?
Eu pana acum am ajutat-o cu colostrum,bronhovaxom,propolis cu echinaceea si vitamina c(pe acesta o sa-l incepem iar din septembrie).Cu un istoric cu raceli repetate,am reusit performanta sa nu mai racim 8 luni,ne-a ajutat propolisul cu echinaceea.Ce altceva sa-i mai dau ca sa fie pregatit organismul si sa evitam raceli puternice ca ultima pe care a avut-o in decembrie si anume pneumonie interstitiala.Multumesc.Precizez ca mananca fructe in special mere si portocale,bea sucuri de morcov cu mar ,cu sfecla rosie,cu orice,e mare fana sucuri naturale,dar vad ca pana acum nu au fost de ajuns.
Raspunsuri
oana_lex82 spune:
Eu ii dau lui Iustin Colostrum cu Probiotice de la Child Life..Cand va intra in colectivitate ii voi face vaccinul Prevenar...
Multa sanatate!
oanap85 spune:
clarmai este f bine ca o pregatesti pt colectiv insa o data intrata in colectiv va trece aceste"etape "ca sa zic asa ,de raceli...pana isi va forma imunitatea
acum depinde de copil ,daca acasa nu racea "din orice"nici in colectiv nu va raci des ,dar daca este o fire sensibila,cu imunitatea slaba ,acasa racea des iti dai seama ca o data intrata in colectiv te vei confrunta cu asta...
si eu i-am dar f multe pt imunitate,imuno-grip ultima data timp de 6 saptamani 4zile da 4 nu...lantigemB si multisanosvit a fost ok,dar tot racea ..4zile la gradi 2 saptamani acasa pt vindecare...uff ,insa el de fel are imunitatea slaba
parerile voastre conteaza pentru noi...
multumim ca ne sunteti alaturi
David (25.10.2006)
...Paul (15.05.2009)
..Anastasia ..(25.02.2011)
lulu77 spune:
clarmai, ii dai deja destule.
nimik nu iti garanteaza ca nu o sa raceasca, sau o sa faca forme mai usoare sau nu. depinde de copil, d eimunitatea lui, si nu vei avea cum sa afli pana nu incepe gradinitza.
dar...medicamente deja sunt destule cate ia acum.
daca are o alimentatie adecvata, si petrece destul timp si in aer liber, este destul. apoi, si organismul mai trebuie lasat sa lupte cu "crocobaurii", pana la urma asa ii formezi imunitatea.
Sanatate si succes la gradinitza.
rall spune:
Daca aveti timpul necesar (si cunostinte de limba engleza) recomand acest www.health.harvard.edu/flu-resource-center/how-to-boost-your-immune-system.htm" target="_blank">raport de la Harvard. Vorbeste despre dieta, vitamine & minerale, produse naturiste, sport si se pare ca foarte putine lucruri influenteaza sistemul imunitar cu adevarat, mai ales pe termen scurt.
clarmai spune:
Multumesc mult am citit si raportul,deja stiam unele chestii din raport.Deci cat de cat m-am lamurit trebuie sa mai lasam si organismul sa lupte singur si conteaza ceea ce mananci,sa dormi suficient .etc
xelanoimis spune:
Cred ca racelile la intrarea in comunitate sunt inevitabile, sper ca macar in al doilea an sa ne fie mai usor. Baietelul meu manaca foarte bine, fructe, vitamine, miscare... si tot nu a scapat. Eu am decis sa nu-i fac vaccinul si pe urma mi-a parut rau, tot din raceala in raceala nu am mai apucat. Acum cu vacanta nu a mai avut probleme si probabil ne vaccinam inainte sa inceapa gradinita.
Pentru imunitate i-am dat extract din catina si din coacaze negre.