Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 19
Bianca77 spune:
ooka, irina, deci asa cu epiziotomia. E bine ca am intrebat pt ca auzisem, chiar pe forumul nostru, pareri pro-epizio. Si in ziua Z tb sa stiu ce sa refuz si ce sa accept. Intre timp am mai si citit nitel pe tema asta si m-am dumirit..
Sofi si Bianca, La multi ani fericiti fetite nazdravane!! Mamicile sa se mandreasca in continuare cu voi 
26+ cu
Anna Eden
www.psychosomatics.be
corina_s spune:
pica
cum ai calculat ca ai mai veni doar 2 sapt? iti iei medical si apoi prenatal?
ca si eu am dpn-ul la 2 zile dupa tine, si cu 63 de zile de prenatal as intra cam pe 10 oct
22+ 
miereamara spune:
La multi ani sarbatoritelor Sofi si Bianca! Multa sanatate si o zi minunata!
Fetelor nu va mai plangeti de greutati:)), eu am 77.5 kg acum, arat deja ca o mingiuta cu un cap mic si o burta mare:)))
Uite ashea![]()
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/page2/
si o sesiune foto mica cu fi-miu
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
Tiny baby gator
Baby gator
madabout2003 spune:
M'am intors de la eco! Totul e bine, suntem in norme din toate punctele de vedere si asta e tot ce imi doream
!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
20+
abramburika spune:
simo - si al tau cu carnatii? Parca mai spunea cristina ca ocoleste raionul de carnati
.
Si noi avem regula asta ... cand mergem cu ea (sau fara ea) o singura chestie are voie sa aleaga de capul ei (ca-i de mancare, carticica, de joaca, imbracaminte), ca sa nu fim nevoiti sa umplem carutul cu prostioare. Si a respectat regula pana acum.
Anul trecut, in Ro, avea si ea fixul cu mancarea ... se plimba cu cutia de branza topita prin Carrefour
, nu o interesau altele.
Stiti vorba poeziei ... eu, mai bine-ar fi sa tac ... despre kg. Nu am luat multe, da' am multe. Nici macar consolarea dianei nu o pot avea ... ca slaba nu am fost niciodata, ca am fost, in tineretile mele.
Acum, sa fim sanatosi cu totii.
Am o pasa ff proasta, desi nu pare. Psihic vorbind. Ma gandesc numai aiurea, "vad" numai scenarii urate legate de sarcina, nastere, mi-e teama ca nu o sa fie bine (iar), ma intreb de ce nu a fost bine, unde am gresit ... in fine, sunt cam intoarsa. Incerc sa maschez starea asta cu gandul la vacanta, cu Silvia, da' tot nu trece asa usor ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi
25s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
miereamara spune:
Brambu, big hug for you
! Trebuie sa fie bine!
si eu am avut un vis tare urat zilele trecute, brrr...nici nu vreau sa ma gandesc...
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
irina -
. N-am visat nimic, ca de ar fi fost un vis, as fi inteles. Pur si simplu ma gandesc la rece ... mi-e teama de tot.
25s
madabout2003 spune:
Brambu
sa treaca pasa asta! Toate analizele spun ca totul e bine, nu are ce sa mearga prost! 
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
20+
miereamara spune:
Mie visul ala mi-a reactivat temerile, uitasem o perioada sa ma mai gandesc la chestii nasoale, acum iar am inceput cu paranoia:((, stii tu ...scenarii din alea what if...
Tiny baby gator
Baby gator
abramburika spune:
mada - complicate-s caile geneticii ... pare simplu sa "creezi" un omulet, da' nu-i. Ori ca-s eu predispusa sa despic firul in 14 ... mai ales dupa ce am patit cu G. Si acolo erau totate ok pana la nastere. Stiu ca nu tre' sa fiu chiar asa de pesimista, da' na, nu pot pune frana gandirii.
irina - ce bine te inteleg cu temerile si scenariile negre ... hai sa ne incurajam reciproc, o sa avem nasterea cea mai rapida, usoara, oricum ar fi ea si o sa ne bucuram de printesele noastre
.
25s