Dr. Gheorghe Gica
Raspunsuri - Pagina 2
mihaelanikol spune:
ade7ade
sper ca mai citesti acest forum...
si eu sunt la dr Gica gheorghe, o singura data m-am intalnit cu el, ca mi-am ales pe la 15 saptamani unde vreau sa nasc, acolo mi l-a recolmandat tipa care este agent de vanzari. Dupa cate am citit este ok, ma duc peste 2 saptamani sa facem eco sa vedem daca avem baiat sau fetita si mi-a dat cateva analize sa fac.
pup burticile si sarcina usoara
miha81 spune:
Intre timp am nascut cu domnul doctor si nu am decat cuvinte de lauda despre dansul! Pacat ca sunt atat de cautati si promovati numai medici de renume. Eu pana sa ajung la dansul am fost la un astfel de pom laudat dar domnul doctor Gheorghe Gica este cu mult peste. Felicitari domnule doctor!
marmaris spune:
Intradevar un medic atent foarte ptofii care merita sa fie laudat.
La el am fost pe toata perioada sarcinii. Am ajuns la el din intamplare eu aveam 2 recomandari un prof.dr si un alt medic (am vut ceva probleme la inceputul sarcinii ) am renuntat la ei deoarece el mia inspirat mai multa incredere datorita ptafesionalismului si disponibilitatii cu care ma tratat.
Cu ajutorul lui am nascut o fetita minunata si sanatoasa care este lumina ochilor mei.
Il recomand cu incredere.
Sa ii dea Dumnezeu sanatate.
madaion spune:
Buna ziua;Si eu am mers la medlife pentru consulturile prenatale si pentru a naste; primele consultatii le facusem la Regina Maria unde mi s-a spus ca ar fi o problema in legatura cu sarcina; am vrut si a doua opinie si am mers la D-l dr. Gheorghe Gica unde am repetat ecografia si mi s-a explicat pe inteles ce inseamna de fapt calculul de risc de a avea copilul vreo malformatie; am continuat sa merg la dansul si a decurs totul normal; eu am ales sa nasc natural si am discutat cu domnul doctor despre cum o sa decurga nasterea; asa s-a si intamplat am nascut natural cu anestezie epidurala;tot timpul domnul doctor si moasa au fost alaturi de mine si a decurs totul foarte bine; fetita mea este sanatoasa Va pot recomanda sa mergeti la domnul doctor Gheorghe Gica care este un profesionist desavarsit; m-a ajutat la inceput sa ma linistesc ca totul este in regula cu sarcina iar la nastere mi-a dat incredere ca sunt in siguranta si eu si copilul meu.
mkduck2001 spune:
buna,
stiti cumva daca dl dr gica lucreaza si la vreun spital de stat?
Vreau sa merg la consultatii la clinica particulara si nasterea sa fie la spital.
Daca stiti cumva medici care ofera consultatii la medlife si fac nasteri la Filantropia, va rog sa imi dati de stire.
Nasteri usoare si bebi frumosi si sanatosi
iubu77 spune:
Sa stii ca si la Medlife au preturi acum ff bune, incepand cu 4000 ron..au si un concurs unde se poate castiga o nastere..
Ghe Gica nu cred ca lucreaza si la stat din cate stiu lucreaza numai la Medlife.