Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

V-am pupat !!! am plecat acasaaaa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, pup-o pe Alexandra din partea noastra!!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salvat si io! Aris
Inapreda, normal ca luam coptilu' in bratze.
Imi amintesc cum anul trecut Sophiphi strabatea tot orasul pe jos si nu vroia nicicum in brate. Eeeei, de ceva buuna bucata de timp are si zile cand dupa 3 pasi se cere in bratze!! Si-o tine asa danga langa, nu accepta s-o lasi jos! Am avut zile in care aproape-mi dadeau lacrimile de ciuda, ca n-o puteam convinge sa mearga si pe jos macar cat sa-mi destzelenesc oasele. E tiranica precum o regina adulata de supusi
Are si fixuri. Cand suntem amandoi incercam sa o pasam de la unul la altul, sa facem cu schimbul. 95% din timp vrea numa la tac'su (normal, e mai la inaltime, mai ales cand o pune dupa umeri).
Cu plansul: nu stiu daca e coincidentza au ba sau daca acum se manifesta la ea criza de 2 ani in care nu credeam:))) dar de cand cu maica-mea are aproape zilnic 1 episod de plans absolut de neconsolat (pana nu se opreste de la sine) de plans. Cred ca de atunci au fost vreo 4 zile fara acest episod (si iaca, sunt 40 de zile).
De obicei e la trezirea din somnul de pranz: doarme 40 de minute- 1 ora si se trezeste plangand...si plange si plange...intre 10 minute si 40, cand cum. In acest timp vrea numai in brate, lipita de unul dintre noi si nu suporta nici sa ne punem jos, cu ea in brate. Nu vrea nimic-nimic, n-o putem linisti cu nimic, plange si gata. Am ajuns sa tremuram de spaima cand adoarme de pranz caci stim ca in 80% din cazuri se va trezi asa.
Asta e episodul aproape zilnic. E acelasi copil bine dispus, distrat, vesel...cu exceptia acelui episod.
Voi ce parere aveti de chestia asta? Ce credeti ca e?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

si io o iau in brate aproape de cite ori cere... se mai intimpla sa o refuz cind ma doare spatele si e vb doar de un moft, gen vrea "calut" ; daca e vb de pupaceala si dragosteala o iau mereu, asa ceva nu se refuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!

InaPreda,Anaan, m-ati emotionat ieri cu povestirile despre cei dragi care au plecat de langa voi dar ii simtiti mereu aproape

Anaan, mersi mult, sper sa gasim ceva liber pe wkd viitor deoarece am sunat la mai multe pensiuni si toate sunt pline cu ocazia festivalului Artmania
Ce vecini faini aveti pe strada !!

Nici Ada nu prea stie ea ce e cu biserica, am fost de cateva ori cu ea acolo, i-a placut dar nu a cerut detalii, poate i-a povestit mama mea ceva

Ilinca, nici eu n-am gustat coliva ever si nici nu am de gand

Pisigri, sanatate multa iti doresc si sa-ti rezolvi dantura !!

Kea, ma bucur ca ai intrat pe la noi

Vad ca toti ghioceii traiesc pe picior mare, noi inca suntem la mar 22 , la kg vad ca suntem pe podium cu manechinele

Fug sa-mi savurez cafeaua !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

o prajitura cu multa nuca e delicioasa, nu treb sa o asociezi neaparat cu mortii..am verisoare care doar fierb grauletzul, adauga lapte si samburi de nuca si iese betoooon..fata de reteta traditionala cu fiert grausor, nuca pisata, apoi deasupra pe farfurie biscuiti rasi si zahar farin, apoi bomboana sau in forma de cruce cacao...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

No, am inteles; la noi la pomeniri se duc prescuri la biserica.
Cred ca prescura o fi echivalentul la coliva. Dar nu se fac in casa (la tara, inca mai sint tanti care le coc in cuptor) ci se comanda la patiserii

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

prescura nu este egal coliva...aluaturi diefrite..si conform ce spune preotul prescura sau covrigul e primit dincolo plus lumanarea..ii tine lumina aprinsa, sufletul etc...oin rets numai ttraditii, colive si etc. aici usnt de acord cu pocaitii dc vrei sa dai de pomana da cnd esti in viata, nu sa impart eu pt X,Y...ce-i mai treb lu' x?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

sper din suflet sa va ajute si mai sper ca ati corectat voi noianul de greseli. bineinteles ca nu se aplica tot pentru orice copil dar sunt cateva chestii de baza. mai ales asta cu lungitul despartirii, inca un pupic si inca un pa pa, si inca un pupic si o imbratisare...poate ca asa va spune sufletul atunci dar de fapt si de drept noi mamele avem nevoie de asta iar copilului ii facem mai mult rau. despartirea trebuie sa fie pa pa, sa fi cuminte ma intorc sa te iau in cutare moment, un pupic si ai iesit. chiar daca afara de frangi in doua de durere. desi suna dur de fapt ii faci un mare favor copilului.

ina - stiu ce vrei sa spui, si eu am zis ca acum cand l-am dus doua oara nu o mai fac asa...cu bocancii. am facut totul mai ca la carte si a fost muuuult mai bine. bafta multae si asta o etapa. stiti ca de multe ori parca mi se strange sufletul cand imi povesteste ce face acolo, sau cand imi povestesc educatoarele ce face si ce zice, ce au facut la nu stiu ce peterecere si imi dau seama ca puiul meu are viata lui, are locul lui intr-o societate in acre eu nu prea am acces...

ilinca - eu cred ca nu isi face somnul. doarme prea putin. asa se trezeste si al meu daca ceva nu il lasa sa doarma suficient. e inca obosita, dar nu mai poate sa doarma...e o frustrare groaznica, mai ales ca berbecii sunt rai de somn si din cate imi aduc aminte de prietena mea cea mai buna asa sunt si taurii. ai incercat sa ii creezi conditiile sa doarma mai mult?gen: temperatura din camera, o muzica de fundal ca s acopere zgomotele strazii, sau chiar sa dormi cu ea in pat

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau. Gatarati capitolul?

Cu lovitul: si la noi mai da, dar rar si se enerveaza cumplit daca ma feresc. I-am explicat ca eu nu stau ca prostu' ca caftit si sa faca bine sa nu stea nici el. Oricum, face rar prostia asta. Mai des ne musca, de 10-20 de ori pe zi, pe mine si de fund, pe ceilalti doar de mani, oricum, si asta o face numai cu persoanele demne de incredere

Eu nu-l trimit niciodata in camera lui sa se calmeze Am avut momente in care am preferat sa ies eu, i-am zis sa vorbeasca neurlat fiindca nu inteleg, daca vrea sa urle poate sa o faca si singur. Am renuntat, mi se pare... las din partea mea sa o sterg cand situatia devine nasoala.

In cel mai rau caz, cand se enerveaza, il... las sa-si verse nervii, dar stau langa el. Daca ma lasa sa-l iau in brate, bine, daca nu ii shashai sau pur si simplu ma uit la el pana termina si il mai mangai. Mai ales ca la noi enervarle asta sunt mereu din "fixuri": de ce a aruncat tati pampersul la gunoi si nu mami, de ce a aprins tati lumina si nu mami... si tot asa... de ce a cazut nush ce abtipild de pe dulap il mangai si ii explic ca mami n-a facut facultatea de dus pampers la gunoi, ca nu se poate sa faca mami singura totu', ca Inca n-am rezolvat problema asta cu fixurile, nush cand o sa treaca, mie mi s-a acrit

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

la noi prescura se cheama un colac din coca de paine impletit intr-o anumita forma.

eu ma pregatesc sa imi iau puiul sa vedem ce are chef sa facem amandoi ca doi porumbei singurei azi
ne "vedem" maine
gasca

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput