Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Pentru par si unghii si pentru ca am vazut ca are si B-uri, voiam sa fac o cura de 3 luni dar ma opresc aici.
Oare ceva antidot exista???? -intreba ea candid
cu bolul cu napolitatne trase-n ciocolata in brate ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
anamariame spune:
Poti lua crom pt a stavili pofta de dulce.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 novus - ah nici nu am vazut! nu mai am stele comuniste ![]() dau dau...ce vor fetele? in primul rand va fac un frappe grecesc ca la mama lui si apoi mai vedem +![]() |
Eu vreau

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Am uitat sa va zic ca de luni as vrea -daca reusesc- sa-l duc pe Ian sa socializeze la gradi 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
| citat din mesajul lui anamariame Poti lua crom pt a stavili pofta de dulce. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
N-am mai auzit. Unde gasesc? Sub ce forma? Functioneaza pe bune? Si n-are efecte secundare?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
novus spune:
Deci pozele doar eu le astept
eu le vreau pe picassa, na !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui novus Deci pozele doar eu le astept www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Pai de ce nu vrei sa intri si tu in rind cu lumea si sa-ti faci un cont pe FB?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
adrisimo28 spune:
crom de la walmark, nu stiu exact denumirea este un produs care se gaseste in farmacii sau in magazinele naturiste
un nivel scazut al cromului este asociat deseori cu greutate crescuta si cu cresteri ale glicemiei si ale colesterolului plasmatic.in cazul unui aport crescut de crom se citeaza scaderi ale depozitelor adipoase si reduceri ale greutatii corporale
edit:Crom picolinat si Crom forte,indicate in curele de slabire si in diete,pentru ca cromul scade pofta de dulce.
Crom se mai gaseste si in alte formule de pastile de slabit
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Am uitat sa va zic ca de luni as vrea -daca reusesc- sa-l duc pe Ian sa socializeze la gradi ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
si de ce plangi?
daca tu plangi o sa planga si el.
Da-i incredere in el ca o sa fie bine la gradi

nu mai am stele comuniste