Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
La noi luatul in brate nu e "din cind in cind" ci zilnic, chiar de mai multe ori pe zi
Dar mie mi-e drag sa-l duc in brate si sa povestim asa, obraz linga obraz.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
aris26 spune:
hahahaha
al meu dimineata asta mi-a zis asa de nici unde: ma superi si vin la tine si te bat. eu la-m privit destul de urat pe sub sprancene si el a inceput sa imi zica ca eu sunt "mama din burta de la mine" adica cuma r veni vorba eu eram copilul si el mama mea ca cica eu am fost in burta la el. na!
asta dupa ce ieri a iesit cu sora-mea si cu vara-sa din restaurant in gradina pe terasa, eu ramasesem sa dau comanda. sora-mea i-a spus sa fie cuminte cat e singur cu ea, pana vin eu. si el: "da, ca altfel vine mama si se supara pe mine si ma bate foc"
giiizzz daca il aude cineva zice ca mananca bataie pe paine baiatul asta. zau ca nu stiu de unde le scoate
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Si Ada a avut ceva tentative de lovit/pleznit cu noi, am certat-o si am expediat-o il alta camera urmand sa vina si sa-si ceara scuze, vezi de treaba, ea se juca linistita acolo, pana intr-un final cand a aparut cu un tuze mama/tata in varful buzelor si gata Am observat ca daca nu ii iasa ei ceva si se enerveaza tare are tendinta sa loveasca, ieri de ex cand sa iesim afara nu stiu ce vroia ea sa caram cu noi sau de unde s-a enervat, cert ca a schitat un gest catre mine cu mana, m-am oprit si am intrebat-o ce a vrut sa faca desi imi era clar la care ea imi raspunde si imi si exemplifica : draga draga mama adica cica vroia sa ma mangaie pe fata Dupa ce s-a calmat am reluat pt a enspea opara discutia cu lovitul, ca asa ceva nu e permis, ca pe ea nu a lovit-o nimeni niciodata (la care ea imi da replica ca ba da Alechia adica isi aminteste de o fetita care a lovit-o anul trecut de ziua ei ) concluzionam ca ea e o fetita cuminte si mergem afara www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
+
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Eu cred ca Dragos are sansa lui sa aiba un fratior sau o surioara. Si o sa-ti zic si de ce ![]() |

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
adrisimo28 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26
sincer ma asteptam, daca e ceva dulce de mancare...trebuie sa fi si tu in zona![]() |

aris26 spune:
ilinca - palmele astea in joaca...de drag asa...nici noi nu le tratam dur. ne suparam pe el doar cand vad ca a dat intentionat tare ca sa ne doara sau cand nu ii convine ce am zis si se intoarce cu mana ridicata. stie la fix cat si pana unde poate sa intinda coarda si de multe ori se vede clar ca o intinde peste limita intentionat, o mai foloseste si ca pedeapta de multe ori si nu mi se pare normal. lovitul cand nu ne convine ecva nu e o solutie indiferent ca e vorba de copil sau de adult.
ne batem cu perne, ne alergam prin casa, ne muscam in joaca si ne gadilam prin pat, ne dam cu jucarii de plus in cap...asta e joaca. dar nu sa ridice mana cand ii spun ca nu are voie a 10 bomboana, ca il mananc cu fulgi cu tot![]()
+
anamariame spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui aris26 ei ba nu. in curand o sa-l pun direct pe burta. normal ca il luam in brate, cand o cere. de obicei cand e obosit sau pur si simplu are el un moment de dragoste. daca nu pot atunci pt ca sunt si eu rupta ii spun ca ma doare spatele f tare, dar ca ajungem acum acas si il tzin in barte pe canapea cat vrea el. cel mai nasol e in masina cand ma striga ca vrea la mine sa ma iubeasca sau sa facem "dragu meu" asta la noi inseamna sa ne imbratisam strans strans de tot si eu zic dragul meu, el: dragul meu. eu: iubitul meu, el: iubitul meu cum adica sa nu fie ok? daca poti si te tine spatele de ce sa nu il iei din cand in cand? stai sa vezi la noi cand ne vede cu Maia in brate si vrea si el si ne trezim pe rand cu cate doi copii in brate. sa vedem cum o sa facem cu 3:D
+![]() |
Asa si Eva. Eu ii spun: "iubita mea!", ea" iubita mea mami"; eu "tu gaza mica", ea: "tu gaza mica mami!"
Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui inapreda La noi luatul in brate nu e "din cind in cind" ci zilnic, chiar de mai multe ori pe zi |

zilnic adica mai mereu si asa imi place cand se lipeste de mine
si profit acum ca poate peste 2-3 ani o sa vreau eu si el nu Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 ilinca - palmele astea in joaca...de drag asa...nici noi nu le tratam dur. ne suparam pe el doar cand vad ca a dat intentionat tare ca sa ne doara sau cand nu ii convine ce am zis si se intoarce cu mana ridicata. stie la fix cat si pana unde poate sa intinda coarda si de multe ori se vede clar ca o intinde peste limita intentionat, o mai foloseste si ca pedeapta de multe ori si nu mi se pare normal. lovitul cand nu ne convine ecva nu e o solutie indiferent ca e vorba de copil sau de adult. ne batem cu perne, ne alergam prin casa, ne muscam in joaca si ne gadilam prin pat, ne dam cu jucarii de plus in cap...asta e joaca. dar nu sa ridice mana cand ii spun ca nu are voie a 10 bomboana, ca il mananc cu fulgi cu tot +![]() |
Exact asa si la noi, una e joaca si alta sunt nervii
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Si eu o iau in brate oridecate ori cere. Dar ea e foarte rezonabila, nu exagereaza aproape niciodata.Mai nou e foarte mamoasa, de cand am fost in concediu si am stat impreuna mereu. De fiecare data cand ne revedem dupa-masa, alearga spre mine, ma cuprinde si ma pupa, si imi zice: "Mi-a fost dol de tine, mami!"Ma topesc toata...Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui aris26 ne batem cu perne, ne alergam prin casa, ne muscam in joaca si ne gadilam prin pat, ne dam cu jucarii de plus in cap...asta e joaca. |
si la noi e la ordinea zile astfel de joaca inainte si dupa prnaz si mai ales seara cand suntem f obositi si el tot mai vrea
uneori nu imi dau seama, de unde are atata energie?
l-am intrebat pe dr. si mi-a zis ca asa sunt copii la varsta asta si daca un adult ar avea energia unui copil/zi ar muri.

) concluzionam ca ea e o fetita cuminte si mergem afara