Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***335***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

A, ce nu uita de fiecare data sa-mi spuna cand venea popa la sfintit: "sa-ti faci cruce da' nu cumva sa pupi icoana, ca cine stie cati microbi or fi pe ea, la cati or fi pupat-o...sa te faci numa c-o pupi, ca doar n-o sa se uite popa cu binoclu'":)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Ce tare e asta...Specific familiei tale. Haiosi pana la capat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata tufete dragi

mai vrea cineva o ceasca de cafea?

la discutia cu coliva nu ma bag decat ca mancatoare ca la altceva nu ma pricep
eu fac galustile asa: 1 eu il bat bine-bine, adaug 2-3 linguri de gris si cam 1/2 lingura de branza de vaci(in general o fac in casa ca la cele cumparate am mai avut rateuri, la aia proprie, nu); amestec bine bine si cad ma opresc nu ma mai invart ulterior prin castronel decat atunci cand le i-au sa le pun cu lingura la fiert(ca altfel le stric elanul de pufosire); sare nu pun ca uneori intareste galustile

eu cred ca iar i-am "stricat" stomacelul cu ceva ca cel putin in primele 2-3 ore dupa ce adoarme tot se foieste si inghite, semn ca refluxul e vigilent
din ce mai stiti/auzit voi, e posibil ca pepenele mancat seara sa faca asa ceva?

in alta ordine de idei: am continuat sa o las sa manance cat vrea la masa, iar acum deja nu mai are burtica deloc iar dimineata la sculare e chiar scobita dupa doar 2 zile

bolnaviorii nostri sunt bine, da?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Bolnavul meu e ok. S-a insanatosit. E la gradinita. Ma uitam ca acum face niste planse si se apuca de repetitie pentru serbare.

Pepenele seara stiu ca face pipi. Dar daca a mancat prea mult poate s-a umflat prea tare. Nu stiu ce sa zic cu asta. dar seara ce inseamna la voi? Noi mancam pe la 8 si apoi mai bea vreo 150 ml (maxim) de lapte inainte sa adoarma (de sete).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hahhahaha ce tare. si noua tata ne-a spus "fetitza"=sora-mea si "micutzu'" = eu toata viata, cu copilul de gat si el tot ma striga la amsina:"micutule vezi tata ca ai loc de parcare mai in fatza" am fost mereu de gen masculin din puctul lui de vedere, eu am fost aia tehnica, lu' sora-mea ii lua bluze de ziua ei mie imi lua shurubelnite electrice, flexuri, sisteme de ascutit cutitele..etc

Citat:

Mi-am amintit o faza tare cu maica-mea, cred ca v-am zis-o si la vremea respectiva. Eram la cumparaturi in Real, eram deja la casa. Eu eram ditamai bortzoasa in 8 luni. Cand facea aia de la casa bonu' ochesc o ciocolata de-acolo si-i zic maica-mii ca as vrea. La care ea, disperata, catre aia ce se pregatea sa-nchida bonul, cu glas taare:"stati ca mai vrea fetitza o ciocolata!!" Ha, ce rushine mi-a fost, io femeioaca peste 30 de ani, cu burta la gura, eram "fetitza care vrea o ciocolata":)))))

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

hahhahaha ce tare. si noua tata ne-a spus "fetitza"=sora-mea si "micutzu'" = eu toata viata, cu copilul de gat si el tot ma striga la amsina:"micutule vezi tata ca ai loc de parcare mai in fatza" am fost mereu de gen masculin din puctul lui de vedere, eu am fost aia tehnica, lu' sora-mea ii lua bluze de ziua ei mie imi lua shurubelnite electrice, flexuri, sisteme de ascutit cutitele..etc
Citat:

+

tare si-a dorit un baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

O lamanare si cateva picaturi de vin sunt cele "absolut" necesare unei pomeniri. Restul sunt chestii traditionale, culturale, etc...
Fiecare face ce gesturi smte ca sunt necesare.

Altfel, imi amintesc ca-n regiunea mea natala sunt niste obiceiuri "speciale" pentru perioda de 40 de zile si care m-au impresionat f tare in copilarie.

Eu cred ca Dragos are sansa lui sa aiba un fratior sau o surioara. Si o sa-ti zic si de ce...Cand Aris a reaparut, am miscat pagina si am crezut ca "+ x saptamani" e in dreptul numelui tau. Poate a fost o ...premonitie

Pisigri- Cand o sa iesi din perioada asta neagra, viata va fi si mai frumoasa!
Eu imi inchipui ca momentat sunt nemuritoare...Am nevoie de asta. Altfel, n-as rezista.
Cred insa ca trebuie sa avem lucrurile aranjate. Daca pierim si maine sa lasam amintiri frumoase pentru cei dragi. E o contradictie intre ce spun, dar asta-i ceea ce simt eu acum.
Pe mine moartea in sine nu ma sperie. Imi e mai teama de un handicap.

Kea-ai grija de tine! Nu stiu cat Alex a stat "pierdut".
Undeva intre 20 de min si o jumatate de ora. Ca am cauat ceva inainte de a anunta disparitia si a parcurs aproape un km si s-a suit si in trenul de la intrare, in care zisesem ca nu ne dam ca-i coada prea mare. Din fericire, a fugit cu un prieten de 4 ani si ma gandeam ca macar sunt impreuna. Dar Alex a fost capul rautatilor ca celalalt ne-a spus ca Alex a vrut la tren. In cazuri de genul asta cica trebuie cautat in primul rand in zona unde i-a atras ceva. In multimea ce era acolo, nu stiu cum au reusit sa se orienteze sa ajunga unde vroiau.

Gianina- Eu insist cu mancarea sau bautul, doar cand e vb de gastro, febra, etc.
Pepenele e totusi un fruct, chiar daca pare un aliment "usor"... Poate seara ar trebui sa-i dau numai chestii neutre,care sa nu-i stimuleze deloc sucul gastric si sa actioneze, eventual, ca un buretel.
Sunt convinsa ca tu ti-ai batut deja capul cu asta, dar daca nu i-a facut bine, il treceti pe lista de dim sau pranz.

Pot sa anunt oficial ca suntem de o luna 100% fara scutec si fara accidente in conditii de stres
Edit cu continuarea...
N-am facut anuntul ca ma gandeam ca iar ne pacaleste ca in martie. In casa statea fara probleme cu chilotei, dar afara inca purta. Intr-o dim a vrut chilotei si am trimis-o asa pana la tanti (5 min pe jos). Intr-o alta dimineata am intarziat, asa ca nu a mai avut timp sa-i puna scutec pana la cresa si a rezistat 3 ore. In seara respectiva nu i-am mai pus eu si a facut doar de 2 ori cateva picaturi cand se cobora dim pana la oala si apoi gata.
De ce am zis rezistenta in conditii de stres. Ca abia sambata ne-am aventurat cu ea la o calatorie lunga . Bineinteles ca taman atunci s-a gasit unul sa se arunce sub trenul nostru (e a doua oara cand mi se intampla in statia resp), asa ca n-am avut accidente pret de vreo 6 ore pana am ajuns la prietenii la care mergeam in vizita: plimbarea de dinainte+timpul in autobuzul si trenul ce au inlocuit trenul blocat de sinucigas.

Ma bucuram ca raman o saptamana doar eu cu Anastasia, planuisem doar intalniri cu prietene si alte distractii de fete, cat Cristi e in Ro sa-l culeaga pe Alex si toate planurile s-au naruit cu un telefon....Fix acum vin neamurile barbatului (4 peroane) sa vada Parisul. Sunt simpatici si noi i-am invitat, dar parca as fi vrut sa o faca in alta perioada ca nu aveam chef acu sa ma joc de-a gazda. Preferam alte jocuti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Jucarii: mai nou, Andrei e preocupat de masinute - ii plac, in special, cele mici, metalice: le aranjeaza, le parcheaza etc. Azi i-am luat un fel de balansoar, nici nu stiu cum sa-i zic, si un fel de circuit cu bile (m-am gandit eu ca i-ar placea si n-am dat gres - de data asta!). Le pozez mai pe-nserat, sa-ti dai mai bine seama la ce ma refer.

eu ii cumpar mereu carioci(preferabil lavabile), plastelina, hartie colorata pt facut avioane si cate o chitara de cate ori vede una(azi a plecat la gradinita cu 3 bucati cica vor si ceilalti copii). in rest nu prea mai iau nimic, oricum isi face de lucru cu o scobitoare si un pahar de plastic 3 ore, in general se joaca cu orice de-a orice.
circuitul cu bile suna f bine, astept pozele. poate scoate bilele??ca daca ies al meu le pierde

+

Mergi la inceput

pisigri - uita-te la Ilinca si o sa intelegi ca drumul nostru nu e spre moarte, avem alt scop in viata asta. eu ma gandesc linistita la moarte desi nu prea cred in rai, imi e doar mila de copii mei...sper sa nu sufere si vreau sa le umplu viata de amintiri placute cu mine ca atunci cand nu o sa mai fiu sa se gandeasca doar la el.
asa ca te rog, nu ai voie sa cazi in depresie cu o minunatie de copil langa tine

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gina, m-ai facut sa pling .

Poate cu atit mai mult cu cit trec printr-o pasa foarte proasta de duminica, de cind mi-a fost rau, si cind mi-a fost o frica ingrozitoare de moarte. Si mi-am dat seama in acel moment ca am ramas fara teorii, credinte si convingeri legate de asta, si ca viata este oribil de grea daca te gindesti mereu ca ne indreptam cu totii in aceeasi directie, care duce...nu se stie unde.
Ma simt ca intr-o capcana. Nu mai rezonez cu nici una dintre teoriile in care am crezut de-a lungul timpului, referitoare la ce se intimpla dupa moarte, si pe de alta parte nici nu pot sa cred ca nu mai e nimic dincolo.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

La jucarii si noi suntem fani bile, are un labirint sau nu stiu cum sa-i zic de la Ikea si poate sta cate o ora langa el si sa bage bilele pe acolo asa ca ne innoim colectia de bile (de la aparat ) de fiecare data cand le vedem si avem ise
Si plastilina e in top dar acolo avem rezerve, a primit de ziua ei o cutie cu 24 de borcane mari de diverse culori, super faine, desfacem cate 1 culoare si ne tine cam 1 saptamana sau si mai mult
Aaaa si mai nou e fascinata de puzzle-uei, face toata ziua la ele, are din acelea cu imaginea sub piese si e destul de usor sa le gaseasca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Haha, asta a fost capitolul "coliva":))) Pana la urma asa cred si eu, un colac si vin pentru biserica, pomelnic, si in rest...ce cred eu ca i-ar fi facut placere maica-mii, uite, o sa iau o sticla de gin beefeater si-o s-o beau cu prietenii!
Eu cred ca fac parte dintre persoanele egoiste, nu mi-e si nu mi-a fost frica de moartea mea niciodata, innebunesc doar la gandul mortii celor dragi, mai bine sa sufere ei ca mor io decat invers Gata, eu nu mai vreau discutii pe tema asta, ca o iau razna!!
Bravo, Anastasia, pentru renuntat la scutec!! Pai banii pe scutece ii pui de-oparte si-ti iei niste genti de firma de numa numa!!
Aris, imi amintesc cum ne povesteai ca tu erai baiatu' tatei, "meshterul"familiei;))

Mergi la inceput