Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)
Raspunsuri - Pagina 5
morenna spune:
Felicitari omibaba sati traiasca strumfita(chiar frumos numele)
38+super fericita cu un
AMR 7 zilepana o sa mi tin in brate
Arianna_M spune:
Am vesti de la mamica noastra curajoasa de gemenasi scumpi....este la terapie se simte bine si asteapta sa isi vada comorile
Iustin are 2750 gr si 48 cm iar Matei 2900 gr si 49 cm .....sunt sanatosi si perfecti amandoi
Alexia......iti transmite Corry ...citez :"sac ...ti-am luat-o inainte "
Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)
lisssa_ana spune:
wow , bravo corry,ce mari bbi ai ascuns tu acolo. Esti o draguta ca nu ti-ai pierdut simtul umorului
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
babyblue spune:
i-am dat si eu un sms lui corry, era ok, incerca sa doarma.:)
FELICITARI MAMICA CORRY!!! BINE ATI VENIT PE LUME IUSTIN SI MATEI!
CURAJ ALEXIA!!!!!!
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
alexia_ada spune:
va multumesc din suflet fetelornu imi vine sa cred ca a venit clipa de a o cunoaste pe buburuza. Maine cum am sa pot dau de veste
Corry te rog sa ma lasi sa iti spun : you're the best!!! Bravo tie pentru curaj, pentru sarcina ce ai avut-o si dus-o pana la termen si pentru cei doi baietei perfect sanatosi Felicitari inca o data si esti un exemplu de dat !!!
37+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
anaemi spune:
Felicitari inca o data Corry!!! Ce bebei maricei ai ! Esti cea mai tare ! BRAVO !!!
Tocmai ii spuneam sotului ca este greu cu un bebe in burtica daramite cu doi !
Bravo mami inca o data ca ai rezistat eroic atat si acum ai doua minuni !
O mamica viteaza!!!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
mihahegarty spune:
ALEXIA multa bafta maine!!!
Cred ca esti super emotionata! Sa ne dai de veste imediat ce poti ca sa stim cum va simtiti!! Pupici, suntem alaturi de tine.
Maine se duce sotul la munca si merg si eu la Londra sa ma intalnesc cu prietena mea si sa mergem la o plimbare prin parc. Abia astept, eu sunt o fire foarte activa si daca nu fac ceva intr o zi, parca nu sunt sanatoasa la minte. Deci maine, vom pleca dimineata la 7 si ne vom intoarce seara pe la 7. Ca pe vremuri cand mergeam la servici. Ce departe par vremurile alea si totusi atat de aproape!!!!
Krissy spune:
Felicitari Omibaba! Bun venit pe lume AMIRA!
Felicitari Corry! Bun venit pe lume IUSTIN si MATEI!
Mamicile sa aveti recuperare usoara si mult lapte, iar minunilor mici sa aveti o viata frumoasa, plina de sanatate si noroc!
HAI ALEXIA!
La Multi Ani ALEXANDRA/Al3xutza! Sa fii sanatoasa si sa va bucurati din plin de minunea care s-a intamplat recent in viata voastra!
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 38+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
ilida spune:
Felicitari Cory si Omibaba! Refacere usoara, va asteptam cu povestirile.
Bun venit Iustin, Matei si Amira! Sa cresteti frumosi, sanatosi, norocosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Cristina, tocmai intrasem sa intreb de tine cand vad ca ai scris. Ce faci, cum mai stai cu contractiile?
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxiiiii ..... Laura nu vreau sub nicio forma sa-i dau lapte praf...o sa vad saptamana viitoare cand face o luna cat a luat exact in greutate...sper sa se rezolve mica problema zilele astea si sa ia cam cat trebuie in greutate...oricum ii dau 3 picaturi de Protectis pe zi si ea tot face de 5-6 ori pe zi kk :) ................ |
Ruxiiii, de ce trebuie sa ii dai picaturile alea? Am inteles eu gresit sau dr e ingrijorat pt ca bebelusa ta face de 5-6 ori kk???? Pai al meu inseamna ca ar trebui sa bea cu sticla nu cu picatura!!! el face kk la fiecare masa/schimbare de scutec si intre!!! Adica si de +10 ori. Uneori nu apuc sa ii schimb scutecul si face iar. Mi s-a spus ca asta e un semn bun, de sanatate. M-as ingrijora cred mai mult daca s-ar constipa.
La inceput si eu m-am panicat pt ca a tot cazut, abia de la 10 zile a inceput sa puna ceva carnita. A avut un start mai greu dar a luat in apoi 800g in 18 zile. Tot respectul pt dr., dar eu legatura intre kk si greutate nu o vad!
am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"