Iul-Aug 2011-Bv Squirrel,Alexia,dulcica, Adra!(81)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Au iesit din cuptoras cozonaceii Mugurel si Strugurel ??? , atunci se cuvine sa felicitam mamica curajoasa , sa va traiasca feciorasii, sa fie sanatosi, voiosi si norocosi

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

FELICITARI CORRY, BUN VENIT MUGUREL SI STRUGUREL, SA FIE SANATOSI, NOROCOSI SI PAPICIOSI!

ANAMARIA, LA MULTI ANI PENTRU FRUMUSETEA DE FETITA, SA FIE SANATOASA!

Frumoase povestile nasterilor, f emotionant.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hai printesa Ruxi ......curaj mami Alexia

Mamica de zanik Arianna-Maria (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Felicitari si din partea noastra pentru Corry si La multi ani pentru Anastasia
Tinem pumnii pentru Alexia si oricum invitatia la cafeaua de la spital (pt ca o sa fim colege) ramane valabila.
Si noi suntem pe ultimi metrii, vineri la 7 sunt programata....totul este gata, caldura ma omoara, puiul meu se misca de ma cocosat, azi nu m-am simtit foarte bine.....nu am putut dormii decat 2 ore azinoapte.

Mamica de baietel +38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

BRAVO CORRY!!!

BUN VENIT PE LUME MUGUREL SI STRUGUREL!!!

Va doresc multa sanatate si noroc in viata!!!

Anaemi si ANASTASIA!!! 3 anisori? Pun pariu ca mami nici nu stie cand a trecut timpul!! Ca maine o sa ne trezim si noi ca bebeii nostri o sa aiba 3 ani!!! Crazy!! Anastasia, iti doresc sa cresti mare si frumoasa! Pupici

Pufi, m ai prins cu varsta!

Alexia, maine facem galerie pentru tine!! Bucura te de ultima zi cu burtica!!

Mamutz si Roberta, vrem si noi povestile nasterilor!

Fecian, fetele intarzie, hai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Hai Alexia!!! Curaj mami !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Multumim pt urari !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Corry felicitari!!!! sa-ti traiasca voinicii si sa va bucurati de ei si sa ai laptic din plin pt amandoi!! Recuperare usoara!!

Alexia iti tin pumnii!! Sa ai nastere usoara!

Anaastasia LA Multi anisori!! sa ii fericita, norocoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun si sa ii faci fericiti pe parinti :)
Sa-ti traiasca Ananemi fetita si baieteii!!

Morenna eu m-am inarmat pt dureri groaznice dupa operatie si ma asteptam la ceva oribil insa din pct-meu de vedere pietrele la rinichi dau dureri mult mai naspa decat aceasta operatie :) o sa invingi orice durere pt bebe ca sa te poti misca si sa ai grija de el!

Laura nu vreau sub nicio forma sa-i dau lapte praf...o sa vad saptamana viitoare cand face o luna cat a luat exact in greutate...sper sa se rezolve mica problema zilele astea si sa ia cam cat trebuie in greutate...oricum ii dau 3 picaturi de Protectis pe zi si ea tot face de 5-6 ori pe zi kk :)

Mihaela beau ceai de nason si chimen...cam un litru pe zi si probabil ca are si ceaiul efect...

Felicit si eu bebelusii care au implinit o luna!!

Krissy?? nu ai mai postat nimic!! a aparut ceva neasteptat???

Am vazut pozele...sunt absolut minunati toti bebelusii...sunt atat de gingasi si de finuti!!

M-au emotionat si pe mine povestile despre nastere...ma gandeam aseara ca eu nu am o poveste emotionanta :) ca m-am dus programata la cezariana, nu am simtit realele contractii, am facut anestezie totala si probabil singurul lucru de mentionat ar fi ca m-am trezit un pic mai devreme de cat trebuia (in sala de operatie) si m-am ridicat si am vrut sa plec dupa masa dupa fiimea si m-am luptat cu 7 persoane pe acolo dar nu-mi aduc aminte nimic...mi s-a povestit :( si apoi putin mai tarziu cand a venit sotul si mi-a aratat prima poza cu Sara (care era umflata de plans si rosie la fata si cu ochii inchisi) am zis ca e urata :)) si mama si sotul imi explicau ca poza nu are legatura cu realitatea si eu o tineam pe a mea ca e uratica ...si cand mi-a adus-o si am vazut ca era total diferita de ce am vazut in poza aia si i-am auzit un mic scancet am inceput sa plang si am realizat ca am nascut si ca "chestia" aia mica infasata e puiul meu :) apoi am vazut ca e superba, ca seama numai cu taica-su!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Corry felicitari. Bun venit pe lume"Mugurel" si "Strugurel"

Laura, ai PM

Anaemi, multumesc!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ruxiii multumesc de sfatul cu ceaiurile! Daca o sa merg la un magazin romanesc, o sa caut sa mi cumpar. Deci ceaiurile astea stimuleaza lactatia? Eu consider uneori ca am prea mult lapte, nu am retinut pentru ce e! Daca e pentru evitat colicii la bebe, il cumpar, daca e pentru lactatie, nu imi trebuie, sincer! Multumesc oricum iubita!

Si inca un lucru Ruxiii, sa stii ca si povestea ta e emotionanta, pe mine ma impresioneaza orice nastere, nu conteaza ca e cezariana sau naturala. O noua stea se naste si numai cand aud cum zice mamica ca a simtit ceva unic, ma atinge pe suflet!

Mergi la inceput