Baiatul meu de 1 an si 4 luni nu prea bea apa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Fetelor, nu reusesc sa imi conving baiatul sa bea apa. Bea cu chiu cu vai 150 ml pe zi de apa. Am incercat si cu ceai, este aceeasi poveste. Am incercat cu cana, cu biberon si nimic. Cum sa fac sa il conving sa bea mai mult ca nu e sanatos deloc cat bea.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

fetita mea a fost super-incantata cand i-am pus apa intr-o sticluta din aceea cu supapa (sau cum ii spune exact). gasesti in carrefour, apa plata marca voslauer la 0,3 l (cred), sticluta are culori diferite (albastru, rox, portocaliu), pe eticheta gasesti si un mic abtibild cu care sa se joace cel mic, iar capacul cu supapa se poate transforma in fluier cand termini apa si vrei sa arunci sticluta. partea proasta, ca sa zic asa, capacelul protector se pierde cam usor si trebuie sa ridici supapa (cu mana, deci musai sa te speli/dezinfectezi inainte, oriunde te-ai afla) cand cel mic vrea apa;
o alta varianta sunt sticlutele cu supapa si capac protector basculant, de la Tedi. eu aruncam apa (era apa cu arome, cica, da-da, chimicale puse in apa plata) si puneam apa plata.

incearca cu apa plata perenna. mie mi s-a parut buna la gust, iar daca te iei dupa articole de presa, este apa care se apropie cel mai mult dpdv al compozitiei/puritatii de celebra apa evian, insa costa cat apa plata dorna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Pana una alta, i-am luat o prostie de cana de la Primii Pasi din aceea cu pai de silicon. Sa nu zic intr0un ceas rau, dar de ieri de cand o are, vreo 3 ore mi-a suflat in pai, dupa care bea de rupe din ea. A baut azi vreo 400 ml ceea ce e de-a dreptul nesperat pentru mine. Sa speram ca il tine. Oricum , urmatorul pas este sa ii schimb apa daca iar se blocheaza si nu mai bea.

Oricum, va multumesc mult fetelor pentru idei. Am planuri B, C .... etc. in cazul unui nou esec cu apa datorita voua :)

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput