Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 20
gabitza35 spune:
Licu,ai PM
Monis,ne mai vrem...in fiecare seara ajungem in k,dar dupa 19.30 ... programul de somn al mucosilor e diferit de cel al Santiagului,dar ii suprapunem noi...tare bronzati sunteti
Smara,bine ai venit acasa !
poze
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Licurici ai alaptat atata timp, s-au scris tone pe aici, s-au dat linkuri, ai si tu putina incredere in tine, cum sa dureze o saptamana pana vine laptele? fii serioasa . Vezi ca am pus pe blog link catre o mare sursa de postari despre alaptare scrise in saptamana mondiala a alaptarii . |
Stii cum e, cum doua sarcini difera una de alta si e acelasi organism al mamei, si alaptatul poate diferi. Sper sa imi rezerve totusi surprize placute si nu neplacute. Am bagat ochiul prin linkurile despre alaptat, am unde cere ajutor de nu dau de capat.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dana n. spune:
Va pup repede dragelor, sunt pe fuga...aseara am fost la control si totul este bine...deci unda verde ptr Romania. Nu am nicio infectie. Voi mai continua cateva zile cu niste tablete vaginale antiseptice. Sa va mai zic ca ne-am privit samburelul ptr f mult timp la ecograf, mi se pare ca seamana cu David, era atat de dulce, ne-au dat lacrimile...
Parca nu imi vine sa cred ca dupa saptamanile astea de cosmar a rasarit iar soarele
In alta ordine de idei: maine dimineata avem avion spre Bucuresti, eu am cumparaturi, bagaje de facut...dar este bine ca o am pe cumnata si ma ajuta ea. Sambata vom boteza o bombonica de fetita de abia astept.
Din ce am retinut:
Licurici, stai linistita, nici David nu vorbeste decat cateva cuvintele, nu are rabdare sa se joace prea mult cu lego, de numarat, numaram de fiecare data cand urcam scarile...dar el scoate doar nistte sunete...nu pot afirma ca numara.
Cory, nu am luat nimic ptr oprirea lactatiei...dar din momentul in care l-am intarcat nici nu mai mi-a curs lapte. Poate fiindca s-a intamplat treptat, treptat...nu stiu.
Smaranditza, bine ati revenit acasa! Va imbratisez cu drag si iti doresc multa putere.
Am vazut poze frumoase cu pui de Magda
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 24+ cu
laurairina13 spune:
Dana, chiar asa ca a revenit si la voi soarele, a stiut Doamne Doamne ca aveti o fetita frumoasa de botezat!
In alta ordine de idei, azi mi-am facut bagajul de spital, mai sunt inca unele mici chestii de adaugat si cam gata, am pregatit pachetele cu schimburile de hainute pe zile pt Dragos, abia astept mai fetelorMai am cateva zile si pot sa zic ca am si copilas la termen, deci gata prematuritatea, si riscul sa ajung la Constanta la spitalul judetean cu el. Nu mai am rabdare, abia astept sa vina data de 21 sa merg sa stabilim cu dr planul de bataie.
AMR 3saptamani!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
Dana, felicitari pentru rezultatul bun de la amino !
rares - clipe in spirala norocului
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 In alta ordine de idei, azi mi-am facut bagajul de spital, mai sunt inca unele mici chestii de adaugat si cam gata, am pregatit pachetele cu schimburile de hainute pe zile pt Dragos, abia astept mai fetelorMai am cateva zile si pot sa zic ca am si copilas la termen, deci gata prematuritatea, si riscul sa ajung la Constanta la spitalul judetean cu el. Nu mai am rabdare, abia astept sa vina data de 21 sa merg sa stabilim cu dr planul de bataie. AMR 3saptamani! |
rares - clipe in spirala norocului
monis5 spune:
Magda bine ati revenit din vacanta, din poze pare ca v-a priit .
Lumi acum incerc juma de ora sa sortez cate ceva din poze... e cam complicat si timpul cam scurt, dar nu am uitat .
capitol nou
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)