Prietene la bine si la greu -130 - Bun venit TEO!
Raspunsuri - Pagina 18
Lumi_Richard spune:
Ancutza,ce veste!!!!
Pai cum de ai inscris-o la cresa,incepi serviciul? A inceput cresa/de cand incepe? Hai cu detalii,nu ne lassa asa!!!
Prestat pranz pt copilas: supa clara cu fidea(supa de pui)
Dovlecel ras cu ficat,rosie,cascaval,usturoi la cuptor,si o pulpita fiarta cu cimbru,usturoi si boia dulce. Sa vedem ce-i va placea....
ionelamaria spune:
Copilul la 4 ani trebuie sa stie sa numere constient pana la 3.
Copilul de 3-4 ani stie numai culorile primare si nonculorile ( rosu, galbe, albasru, alb, negru)
Copilul intre 3 si 4 ani isi poate mentine atentia concentrata 10, maxim 15 minute cu pauza de macar 1 minut pentru altceva la mijlocul intervalului.
Copilul mic ( 3-4 ani, adica grupa mica) invata numai prin joc. De fapt prescolarul invata numai prin joc. Joaca e singura activitate specifica pentru ei si invatarea se face numai asa.
Sunt copii care invata singuri unele lucruri dar nici nu e obligatoriu sa fie asa si nici nu e normal sa-i "tolocani"la cap si sa-i obligi sa memoreze chestii fara logica
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
Ancutza_Bro spune:
am adormit pre-pre-scolarul
Lili acum sunt ok, au iesit niste vorbe intre colegi si sotul a vrut sa renunte la premiu , acum e sigur ca mergem we asta
Monis chiar imi pare rau ca nu v-am prins, mai mult mi-e ciuda ca planurile mele s-au dus pe apa sambetei pt niste orgolii, in fine...pe 31 august suntem la Bucuresti, poate nu se mai intampla nimic pana atunci si reusim sa ne vedem in gashca
ps: esti datoare cu relatari din vacanta in 2
Licu' m-au apucat emotiile cand i-am vazut numele pe lista de inscrisi...am avut emotii pt ca cica nu prea sunt locuri pt toti copilasii
legat de Amalia si numarat, recunoscut culori, animale etc stii deja parerea mea ... nu stresa copilul mai mult decat trebuie pt ca daca nu vrea sa zica, nu vrea si gata...o sa zica atunci cand o sa fie ea pregatita
si nu e doar ea in situatia asta, stii, da?
Sabina are o saptamana de cand zice cum face vaca (asta a invatat-o prima data ), catelul si rata...ATAT...si asta pt ca asa a vrut ea intr-o zi, ca eu i le tot repet de cateva luni, dar pana acum nu a vrut sa spuna, imi arata bine animalele pe carte ca in cateva ore sa le amestece anume, nu ca nu le-ar fi stiut, ii place sa-si bata joc de ma-sa
eu cred ca sunt unii copii care fac ce vor ei si cand vor ei si poti sa stai in cap ca nu-i scoti din ale lor, pot sa fac eu ca vaca de 15 ori pe zi ca pe ea o doare'n cot
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ancutza,ce veste!!!! Pai cum de ai inscris-o la cresa,incepi serviciul? A inceput cresa/de cand incepe? Hai cu detalii,nu ne lassa asa!!! Prestat pranz pt copilas: supa clara cu fidea(supa de pui) Dovlecel ras cu ficat,rosie,cascaval,usturoi la cuptor,si o pulpita fiarta cu cimbru,usturoi si boia dulce. Sa vedem ce-i va placea.... My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Lumi, acum s-au facut inscrierile, la noi nu se poate inscrie copilul oricand, sunt 2 zile in care poti duce dosarul, apoi toata cresa intra in vacanta de vara de la 1 august pana la 15 sept... am inscris-o , dar incepe in septembrie, eu serviciul il incep la 1 noiembrie, deci am timp (zic eu) o luna jumate sa fiu acasa si sa-i fac usoara acomodarea
ionelamaria spune:
Am trimis pe adcresa comuna un material oficial , dar pun si aici link: www.edu.ro/index.php/articles/c897/" target="_blank">http://www.edu.ro/index.php/articles/c897/
Nu am apucat sa-l citesc serios dar poate ajuta pe careva
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu
Cory_B spune:
Fetele, nu am timp de documentare acum, va intreb pe cele care ati intarcat, cum ati incetinit/stopat lactatia? Ca eu simt inca sanii plini, nu in exces dar...m-am mai muls(fara pompa, manual), am mai pus in primele 2 zile comprese reci...si cam atat. Dar laptic tot este. Stiu ca era un ceai...de salvie? Si cum se consuma? ce cantitate/zi? Nu vreau pastile si alte porcarii...
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Cory_B Fetele, nu am timp de documentare acum, va intreb pe cele care ati intarcat, cum ati incetinit/stopat lactatia? Ca eu simt inca sanii plini, nu in exces dar...m-am mai muls(fara pompa, manual), am mai pus in primele 2 zile comprese reci...si cam atat. Dar laptic tot este. Stiu ca era un ceai...de salvie? Si cum se consuma? ce cantitate/zi? Nu vreau pastile si alte porcarii... |
eu am 6 luni de cand nu mai alaptez si inca iese lapte din sani
nu am luat nimic pt stoparea lactatiei
gabitza35 spune:
Lumi,multam de aprecieri...voi posta si poze cu caltii pentru edificare..
Licu,eu am tot facut ca vaca/oaia si alte asemenea pana mi-a venit rau ... se uitau amandoi la mine,Eva imi lua degetul si mi-l punea mereu pe carti si eu trebuia sa execut sunetul...si atat. Pana intr-o seara cand, in timp ce o schimbam m-am gandit sa-mi mai incerc norocul si am intrebat-o cum face vaca. "Muuu" a sosit raspunsul.Ok Am plusat cu oaia,pisica,cainele,maimuta,sarpele,rata,gaina,etc.... si le-a spus pe toate
Acum face precum calul si cand aude tiganii care striga dupa fier vechi ,si-a creat propria onomatopee pt masina "jiiii" (eu ii zicea ti-tit sau brum-brum...nu i-a placut).De jucat ea e in perioada in care gateste si hraneste papusile....Lego Nu,incastru NU, cuburi, cercuri Nu.
Editez sa spun ca numaram tot ce se poate,preferate sunt treptele pe care le urca/coboara la greu
poze
gabitza35 spune:
Monis,noi suntem cam zilnic in k,seara dupa 19.30-20,la locul de joaca cel mare,dinspre statuie.Daca nu e tarziu pt voi,mi-ar face mare placere sa cunosc Santiagul
Dimineata, de la 11-12 e doar Eva cu tati in acelasi loc ,Dragos e la scoala .
poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui gabitza35 Monis,noi suntem cam zilnic in k,seara dupa 19.30-20,la locul de joaca cel mare,dinspre statuie.Daca nu e tarziu pt voi,mi-ar face mare placere sa cunosc Santiagul Dimineata, de la 11-12 e doar Eva cu tati in acelasi loc ,Dragos e la scoala . mami de gemenasi poze |
plecam acu si noi spre parc, sper sa ne vedem!
Dozz, daca ne citesti, poate ajungi si tu!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)