PRIETENE FARA TITLU (79)
Raspunsuri - Pagina 16
Ingrid S spune:
Moni, sa nu uit: nu body inchise pana jos, eu ziceam de bluzite foarte subtiri care vin pe corp, te-am indus in eroare.
Fug la masa, pofta buna sa aveti toate si o duminica placuta in familie!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Buna si de la mine!
INGRID si bluzitele alea la H@M erau ? Ce pret si ce culori au? Ca si eu i-as lua Dianei sa le poarte la sarafane.Si iegarii cu cat i-ai luat de la Auchan? Am vazut ceva la bouticul de langa bloc,dar nu-mi prea plac.M-am mai uitat si in albumul celei de la care i-am mai cumparat de pe net,cam slaba oferta si acolo de data asta.
De sarbatori ce cadouri le luati?
Am uitat sa va zic ca Tudor ne raspunde din ce in ce mai des cu expresia " PENTLU CA ASA VEAU EU !"
Pe de alta parte deja pune intrebari gen "ce inseamna asta?" Adica dupa ce intreaba intai "ce-i asta?" dupa ce i se raspunde,mai intreaba si ce inseamna.Acum nu-mi dau seama daca chiar vrea sa afle amanunte,sau e doar o expresie? Ca azi tot ii dadea inainte si cu "data viitoale" de exemplu.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
Moni, la H&M erau cate doua amestecate, ba alb cu gri, gri cu negru, am gasit si simple, alb cu alb...si costau cam 30 RON. Unele pe gat, altele la baza gatului, ai de unde alege..
Cadouri, Diana a scris lui Mos Nicolae ca vrea un pteranodon de plus si un ou Kinder. Pteranodonul va fi mai greu. La Mos Craciun, nu stiu. Ea comanda.
Hazliu e Tudor, si incapatanat ca Diana. Numai ce vrea el.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Aoleu Diana ta e iar cu cadourile "exotice" ... noi habar nu avem ce-i ala ,Diana nu se prea omoara dupa dinozauri sau alte animale preistorice de gen.In schimb,parca Tudor e mai atras (cel putin de balauri e),lui cred ca o sa ii iau si o carte despre dinozauri.
Legat de bluze,alea pe gat Diana nu le suporta,deci eventual din celelalte i-as lua.30 era setul sau bucata? La noi inca nu s-a deschis H&M,dar urmeaza sa ia tot parterul de la mall-ul vechi.O sa ma uit eu insa de asa ceva cand merg in Ungaria,poate gasesc si ceva mai ieftin la ei!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
30 RON setul draga, la bucata daca erau cu fir de aur!
Acum a plecat prietena mea cu finuta, fetele tare s-au bucurat si s-au jucat frumos. Saptamana viitoare vine prietena mea din Germania, are 5 zile concediu si vrea sa le petreaca aici, la mine. Am rugat-o sa se uite pe ebay de o caciula ruseasca si a gasit ceva fain, la 17 euro, nou-nouta cu eticheta, yupii. Aici nu poate fi mult mai ieftin.
Moni, am gasit deja pteranodoni pe net, nu-s asa greu de aflat. O sa comand la momentul potrivit.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
monica70 spune:
Pai asa sunt ok la pret.Baga o poza sa vad cum arata caciula aia.Si la ce haine o porti?
Io n-am avut niciun chef sa scot nasul we asta cum sunt la CM . Copiii au iesit ba la biserica,mall,la buni,mai fac si cu schimbul ... diseara ramane Tudor la mami si vine Diana acasa ( la amiaza a fost invers). Tudor acum e pe iesite de-aici,abia s-a lasat imbracat - ca s-a apucat de rasfoit carti si de jucarii.Are un stil,vine la mine ma ia de mana si zice "mami nu mai lucla,tebe sa vi sa imi citesti" si trage de mine pana ma duc ... asa ca pana imi termin urgentele,trebuie sa il tot "evacuez" din zona alta solutie n-am. Mami nu prea vrea sa ii tina pe amandoi ca mai fac si tambalau ,iar vecinul de sub ei e tot pus pe "reclamatii"
M-as duce pana la mall sa ma uit si io aiurea prin magazine,dar cu copiii dupa mine n-am niciun chef.
Legat de cadouri Diana mi-a insirat aseara asa: bicicleta mai mare si roz,chitara adevarata dar mai mica,vioara,roata olarului,trusa cu rujuri si farduri "si atat".Nici nu-i mult ,nu? ca sa nu mai zic ca numai tampenii a insirat.Cu exceptia bicicletei de care i-oi lua oricum,dar in niciun caz roz Tudor saracu' a zis ca nu stie ce vrea ...
Bee spune:
BUna fetele.
Hai sa revin si eu pana sa dispar in ceata iar cine stie cat timp.
Cadouri? Pentru ziua lui Razvi o sa iau o enciclopedie cu dinozauri. Am ochit un magazin cu enciclopedii reduse drastic (30 RON este ceea ce vreau eu). Si poate vom lua si patul suprapus minune pt cei doi baieti mari ai mei. Sa vedem insa. Ana va primi si ea o enciclopedie de ziua ei. Si in plus Moshul le va aduce o trambulina de sarit. Razvi e cam nedumerit "Cum o sa incapa trambulina in sacul Moshului?".
La gradi Razvan e foarte cuminte, cum era de asteptat. Ana are mult de scris si vesnic invata poezii. Ea e foarte constiincioasa. Mai merge si la palatul copiilor. Cu asta e cam complicat, ca Ana are ora de dans la 3, iar Razvi karate la 6.30. Imposibil sa-i tin atata timp prin oras. Inca nu stiu cum sa fac. Plus ca Anei nu-i mai place la balet. I se par grele exercitiile. Iar Razvi nu prea sta la karate singur.
Ma duc sa impac urlaciosii.
Ingrid S spune:
www.ebay.de/itm/Tschapka-Mutze-Schapka-Pilotenmutze-Russische-Fellmutze-/260714383331?pt=Mode_Accessoires_Damenaccessoires_Damenm%C3%BCtze_H%C3%BCte&var=&hash=item8263c6d6d6" target="_blank"> poza caciula ruseasca
Uite poza, Moni.
Sa nu cumva sa cumperi prostia aia uriasa de roata olarului, nu mai tii minte ca si Deea s-a chinuit sa scoata ceva decent din lutul ala cu ajutorul rotii si a decretat-o inutila? Si daca ea nu se pricepe...asculta-ma, sunt bani aruncati. Am avut-o, si mai mult decat sa ma manjesc cu lut si eu si Diana pana peste cap, n-am facut nimic cu ea.
Bee, copiii cand dau de greu, li se duce si curajul, asa-i la orice sport, activitate, cum creste nivelul, cum incep si ei cu tanguielile: nu mai vreau, nu-mi mai place.. Am trecut prin aceeasi dramoleta cu fiica-mea, nu esti singura defel.
Fug s-o culc.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
monica70 spune:
BRANDUSA wow cw fain,pai trambulina aia de sarit e cea mai buna investitie Despre balet ce sa zic,asa ma astept sa faca si Diana (de exemplu la gimnastica),cum da de greu sa vrea sa renunte
INGRID mersi,asa mi-o si imaginam,doar ca tocmai am avut o revelatie: socru-meu poseda fix asa o caciula chiar noua si am varat-o si pe-aia in sacii cu boarfele trimise la tara mai si daca mi-o puneam pe scafarlie eram si io trendy,nu?
Legat de "roata olarului" sigur ca tin minte si fix la fel a patit si Daniela cu ea.Nici nu ma gandesc sa ii iau asa prostie,desi inca de-atunci ma bate la cap periodic - de-aia si voia la palat si la asa ceva,credea ca o sa aiba jucarie de-aia I-am tot explicat ca e o tampenie,dar nu pricepe
miraklucker spune:
Salutare
Nu nu ne-am mutat sau doar partial. Acum e si mai rau. Stam cu fundu in 2 luntri. lucrurile aici paturile acolo, dormim la apart avem treaba la casa. Pentru ca aici la casa nu e gata.Nu am bucatarie, si nici baie. eu nu am timp nici sa respir. si barbau in loc sa puna scandura pe margine sa putem sa montam vreun dulap, sa-mi pun lucrurile, slefuieste peretii de pe scara ca eu fara aia nu pot trai, si ma pune sa lustruiesc parcehtul in camera de oaspeti care mi-e plina cu bagaje.
am venit sa fac plati.si nu reusesc deloc- Nu avem inca telefon si nici internet. Internetul asta mobil nu merge.
Moni ce aniversare???? Am uitat si cum ma cheama dar sa mai stiu de zile de nastere. am fsot cu copii azi la o pizza, din caûza de timp putin si chef. Asta pot sa o consider aniversarea.
De maine sunt la lucru. Âl meu e sfarsit. Mi-e frica ce va face de maine si cu copii pe cap, sui cu cumparaturile si cu mancarea.......am vrtu inca o zi libera dar nu am primit.
In rest suntem bine!!
V-am pupat