LMA Sara si Bianca -Delfinasi in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bubmblebee, nu ma uita te rog cu reteta de rosii pt iarna. Cand ai timp. Sa nu se scumpeasca rosiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
e gata!!
Cabluri. La noi nu au functionat sertarele jos umplute cu diverse. In fiecare camera + bucatarie am cate unul. Nici cablurile facute special pt el. Taiate si capetele le-am facut cu leocoplast. Nu sunt bune ca nu opun rezistenta la tras!!!
Eu ii mai zic si NU, dar degeaba...ca se uita zambind la mine si isi continua treaba nestingherit
Nici eu nu stiam partea cu SIDA la circumcizie. E un ATU in plus!!
Raul iar s-a trezit cu dragoste de mine. Nu pot sa fac nimic ca vine fuguta dupa mine. Are zile si zile!! Dar parca sunt mult mai usoare zilele in care nu sta agatat de mine tot timpul.
Eu inca nu am pus nimic pe iarna, dar cand va aud pe voi, ma simt vinovata. Mama mea pune de toate si noi le aducem. Nici nu am unde sa le depozitez, ca nu am pivnita!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

de rasp. legate de afine. Vad ca nu s-a specificat ca s-ar fi scos samburii/pielita, deci trag concluzia ca le-ati dat "neprocesate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

o cafeluta servesc fetele? Filip deja doarme, eu ma apuc de impachetat ca mergem azi iar in delegatie...(la Turda)...

io is mucoasa, ieri m-am simtit groaznic...no, sper sa scap fara sa impart virusii....desi a inceput si al meu sot sa se simta rau de azi...

LEGAT DE CABLURI - NU E DE JOACA...DESI AVEM PROTECTII LA TOATE PRIZELE, NU VREAU SA SE APUCE DE TRAS CABLURILE DIN PRIZA...CUM A FACUT IERI CU TELEVIZORUL, DE EX...ASA CA I-AM SPUS FOARTE FERM SI SERIOS: 'NU E VOIE'...A 3-A OARA A PRICEPUT... cateodata trebuie sa folosesti si cuvantul NU, mai ales cand e vorba de pericole...cu Eric la fel am procedat si niciodata nu am avut pb cu el, puteam sa stau linsitita ca el nu se atingea de chestiile priculoase, odata ce i-am spus ca nu e voie...

tu fete, sunteti de coma...Paula, am ras de numa...Alice, Rodi, sunteti totale...

Andreea, fain filmuletu...facusem si eu unul la un moment dat, nu mai stiu pe ce site...

Crissy, nu stiu cum erau afinele alea in piureul de la Hipp, dar scria parca ca se poate da de la 4 luni(daca nu gresesc...)

o zi faina sa aveti! in sfarsit e frumos afara si la noi...asa ca vom sta muuuult la aer...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Un filmulet http://ihero2012.com/hero-1391202047-20110803.html

http://www.facebook.com/pages/MyTwinBeads/196070730443879
http://mytwinbeads.blogspot.com/

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

foarte tare piciu!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Crissy, uitasem deja. Daca-s cu neuronu-n portofel!
Asadar, eu la sucul meu de paste, de pus pe iarna, nu am cantitati precise . (asta urasc cel mai tare cand cer o reteta, se pune din ochi/dupa gust..), dar ti-am explicat ca eu am facut-o la misto, ca aveam rosii si n-aveam ce face cu ele.
Rosiile intregi (fara cotorul verde) le-am pus la robot, le-am maruntit de le-au sarit impresiile. (sa zicem 10 kg). Le-am lasat sa fiarba, pana au mai scazut, nu de tot, cat sa aiba o consistenta mai de suc de rosii.
Am curatat ceapa si am bagat-o si pe aia la robot (eu sunt mai puturoasa, asa) - (sa zicem 750g-1 kg), am pus-o peste suc.
Usturoi, eu dupa gusturile mele cred ca pun mai bine de o capatana.
Am ras dup-aia morcov, telina si patrunjel. Aici chiar ca pui dupa gust, fie 2 morcovi, o telina potrivita/mica, 1/2 radacini de patrunjel.. Merg si vreo 2 ardei! Si unul iute, ca e tare aromat
Zahar- 1 lingurita
Sare - dupa gust
Piper, orice iuteala, oregano, busuioc (am pus frunze proaspete).
Dupa ce iti convine consistenta pe care o are, adaugi ulei, cam cat pui tu de obicei la sucul de rosii. Eu am pus de masline. Lasi sa se prepare termic si uleiul, dupa care pui in sticlutele curate. Eu nu am sterilizat temeinic. Doar am inchis borcanele si le-am pus in pilota. Nu mi s-au stricat deloc! Doar ce nu s-a inchis ermetic, am pastrat de atunci la frigider.
Trage-ma de maneca daca am vorbit prea ambiguu.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata!

Crissy, uitasem deja. Daca-s cu neuronu-n portofel!
Asadar, eu la sucul meu de paste, de pus pe iarna, nu am cantitati precise . (asta urasc cel mai tare cand cer o reteta, se pune din ochi/dupa gust..), dar ti-am explicat ca eu am facut-o la misto, ca aveam rosii si n-aveam ce face cu ele.
Rosiile intregi (fara cotorul verde) le-am pus la robot, le-am maruntit de le-au sarit impresiile. (sa zicem 10 kg). Le-am lasat sa fiarba, pana au mai scazut, nu de tot, cat sa aiba o consistenta mai de suc de rosii.
Am curatat ceapa si am bagat-o si pe aia la robot (eu sunt mai puturoasa, asa) - (sa zicem 750g-1 kg), am pus-o peste suc.
Usturoi, eu dupa gusturile mele cred ca pun mai bine de o capatana.
Am ras dup-aia morcov, telina si patrunjel. Aici chiar ca pui dupa gust, fie 2 morcovi, o telina potrivita/mica, 1/2 radacini de patrunjel.. Merg si vreo 2 ardei! Si unul iute, ca e tare aromat
Zahar- 1 lingurita
Sare - dupa gust
Piper, orice iuteala, oregano, busuioc (am pus frunze proaspete).
Dupa ce iti convine consistenta pe care o are, adaugi ulei, cam cat pui tu de obicei la sucul de rosii. Eu am pus de masline. Lasi sa se prepare termic si uleiul, dupa care pui in sticlutele curate. Eu nu am sterilizat temeinic. Doar am inchis borcanele si le-am pus in pilota. Nu mi s-au stricat deloc! Doar ce nu s-a inchis ermetic, am pastrat de atunci la frigider.
Trage-ma de maneca daca am vorbit prea ambiguu.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

multumim bumble de reteta,cred ca pun si eu,suna taaaare bine/!
cate borcane,sticle ti-au iesit?

Mergi la inceput

Citesc, citesc de circumcizie etc...si cum se aprofundeaza subiectul citesc si mai repede....si ma speriu cand vad un link de la Rody,il deschid si... si vad un ardei rosu

Mergi la inceput

fete sunteti nebune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salu'

greu ca baieteii! Noroc ca am bebelina si nu trebuie sa iau decizii de genu' asta.

bumble, nu te mira ca V face inca buf. Uite la Rebeca: merge in picioare de la 11 luni (si merge bine inca de atunci). Cu toate astea, daca nu are hamul pus 5 minute sigur cade si isi rupe fata, ca azi in parc. Si nu am sustinut-o niciodata in ham, doar l-am folosit sa ii atenuez caderile cnd a fost cazul.

As vrea si eu sa fac conserve pentru iarna, dar sunt mai puturoasa. In plus nu am unde sa le tin, ca nu am nici o debara/ camara.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
12+

Mergi la inceput