Coltul Misoginului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Eu iubesc sa conduc!conduc de la 18 ani si in afara de 2 bilete pt. parcare (una in parcare dar trecuse timpul,la fel,eram in librarie,una parcata in fata unui parc) n-am comis nimic!Slava Domnului!
Am niste reflexe de ma minunez si eu.Am evitat sa zbor nush citi biciclisti inconstienti(sau care chiar vroiau sa se sinucida) care mi-au sarit EXACT in fata,ba si pe verde (la mine) ROSU la ei !
Parchez super si verific daca-s incadrata bine,daca-s strimba,dreapta...
nu ma moscai si ma mai enervez cind vad adormiti la volan,fie barbati ,fie femei.

Si ca sa mai demolam din mituri.Pe o straduta ingusta rauuu,curba.Ma intilnesc cu o piticanie de masina,eu eram cu wagon de 7 locuri .La volan un barbat cam de vreo 30+ ,alaturi unul mai in virsta.
Bey,s-a dat jos si a facut schimb cu celalalt ca sa treaca Nu a avut curaj sa miste nimic,eu deja intrasem cit mi s-a permis si daca el nu se misca nu puteam inainta.Dupa schimb,soferul mai in virsta si mai experimentat a tras putin de volan si dusa am fost(era si chiar linga linia de tren,la bariera)

De performantele mele chiar sunt mandra si da,ma enerveaza barbatii care au impresia ca femeile nu conduc bine(printre ei si al meu,la condus e cam misogin...critica toate femeile din trafic)A,si normal ca toate conduc nasol,numai eu conduc bine.
Altfel asa ca nu comenteaza pe seama performantelor mele.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Clau, suntem la "un ochi rade..." e de gluma, adica nu e nici de "lauda" nici de invers deci, relax!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Clau, suntem la "un ochi rade..." e de gluma, adica nu e nici de "lauda" nici de invers deci, relax!

"si unul e vanat..." , din partea mea...daca as spune, chiar si in gluma ca "femeile sunt asa si pe dincolo" apai ma includ automat. Nu pot spune ca intreaga suflare purtatoare de rochite conduce prost, dar eu nu. Asa ca in virtutea exemplului personal, sofer exceptional , eu , toate femeile conduc bine! qed
Mi te si imaginez haioasa cot la cot cu soferii bucuresteni, UNII mai slab pregatiti :))) oricum tu esti foarte haioasa asa ca asa am si luat-o de la tine.
Dar "femeia" care tine mainile pe volan si nu raspunde/franeaza/injura, jos palaria, am explicat de ce, tot la mine sunt nervii nu la "beneficiarul" injuraturii

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Clau, , da, acum vorbesc serios: tot respectul pentru toti soferii (nu numai femei) care reusesc sa fie calmi si sa nu-si iroseasca bunatate ne neuroni care nu se mai refac vorba aia (si pe sinapse stim cu totii cat ne putem baza!) pe tot soiul de needucati. Dar eu pur si simplu nu suport obraznicia de nici o culoare si nici cand alt idiot imi pune mie viata in pericol. Si atunci reactionez. Macar daca ma vede gesticuland si articuland cat se poate de corect injuraturile in oglinda poate se enerveaza si el. Si atunci suntem doi, de ce sa fim egoisti??
Ca de exemplu, zilele trecute, pe centura, un partener de trafic (asta ca sa nu-l numesc de-a dreptul imbecil) conducea un tico pe banda a doua, cu viteza legala de 120 km/h. Pana aici nimic iesit din comun. Dar ce face glumetzul? Pune frana brusc, pana aproape de oprire ca sa faca semne si sa scoata sunete dezarticulate cu o fetitza care-si arata zilnic, in acelasi loc, dosul, in speranta ca pica ceva. Iti dai seama ca si eu aveam viteza in spatele lui si - evident- puteam sa intru in el. Noroc ca m-a dus mintea (nu stiu cum?!) vazand minunea aia blonda ca e posibil ca dementul ticoist sa faca o manevra in genul. Intuitia nu m-a inselat. Urmarea- taman am zis-o. Pai poti, frate, sa ramai "la toate rece"? Nope, eu una-nu. Drept pentru care ce si-a auzit sclavul poftelor carnale conducator de cartoane coreene- nu vrei sa stii.
Altfel, sunt genul de fata cu educatie de pension.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah
Ii spun "coltul misoginului" strict din lipsa de inspiratie in acest moment. Rog colegele sa nu considere ca se aduce vre-un afront. Totul e in spirit de gluma.

Ah, acum am vazut acest superb subiect! Cum de mi-a putut scapa!

AkaManah, pana-ti vine muza care sa-ti susure alt titlu de subiect, poarta cu mandrie steluta pe care o acord subiectului.

Sa stii ca tot afront e si sa scrii 'vre-un' in loc de 'vreun', doar esti istoric, nu? E tot in 'spirit de gluma', nu te supara.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
Ii spun "coltul misoginului" strict din lipsa de inspiratie in acest moment. Rog colegele sa nu considere ca se aduce vre-un afront. Totul e in spirit de gluma.

[quote] Ah, acum am vazut acest superb subiect! Cum de mi-a putut scapa!

AkaManah, pana-ti vine muza care sa-ti susure alt titlu de subiect, poarta cu mandrie steluta pe care o acord subiectului.

Sa stii ca tot afront e si sa scrii 'vre-un' in loc de 'vreun', doar esti istoric, nu? E tot in 'spirit de gluma', nu te supara.

Multumesc de urari! Presupun ca acum iar ai ramas fara acid... Nu a fost o gresala gramaticala, face parte din procesul de manelizare!

Sfarsitul lumii e un rau necesar

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:

[quote] Ah, acum am vazut acest superb subiect! Cum de mi-a putut scapa!

Multumesc de urari! Presupun ca acum iar ai ramas fara acid... Nu a fost o gresala gramaticala, face parte din procesul de manelizare!

Sigur n-a fost o 'greseala'? Vezi, acidu' meu se termina greu!

O fi si asta o diferenta intre sexul tare si ala moale? Ca ala tare e mai putin tare-n scris corect?:)))))

Tot, 'spirit de gluma', evident.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

"- 87% dintre amenzile pentru depasirea vitezei din primele patru luni ale anului au fost acordate barbatilor (doar 7 femei au fost amendate din totatul de 143 de sanctiuni)."

Pai, nu va suparati pe mine...

87% din 143 = 124 = barbati vitezomani
femei vitezomane 7
TOTAL = 131

143 - 131 = 12 ... 12 ce? daca femei nu, si nici barbati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Oricum, hai sa fim srioase, femeile chiar sunt DEZASTRU in trafic. Vezi uneori o masina care se comporta cumva ciudat, tine lumea in spate, face manevre suspecte, nesemnalizate, chiar si linia dreapta e uneori dificila la o gagica (mai ales daca e ocupata sa-si caute rujul in torpedou), nu stiu dar mie de multe ori imi miroase a gagica la volan de la o posta. In 98% din cazuri se confirma. Restul sunt barbati octogenari sau cu mobilu' la ureche.

Mergi la inceput