FIV 291

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Multumesc Many_bani pentru sfaturi. Ca un copil ascultator am sunat si mi-a comunicat ca dupa ecograf o sa-mi dea schema de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ninahsn, amy ce beta urias aveti voi acolo! felicitari!
in a catea zi de la ET ati facut beta?
donna ceva vesti?
lougra felicitari si tie si bine ai venit!
many distractie placuta!
castelana te asteptam cu beta mare!
daniela incarca ti bateriile, imediat dai startul norocos!
uratica m am intors aseara destul de tarziu, a fost f frumos! azi am tras o fuga sa fac beta , normal trebuia in 3 august! sunt curioasa cat o fi , dupa calculele mele ar trebui sa fie 360 azi (z14)! in rest sunt bine, n am nici un simptom, rar ma mai intepa ici -colo...
ce face bebelina jucausa?si eu zic ca e mica tensiunea!!
fetelor va pup ,revin!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Brunadria bine te-ai intors! IN z14 de la et am facut beta, acum ne gandim si ne-am bucura daca ar fi doi.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lougra spune:

Brunadria, multumesc mult, la fel si tie.

Mergi la inceput

azi z14 beta-561 ui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete cucuiete!

bruna-ma bucur ca te-ai intors si ca sunteti bine tu si bebe!

fetele-multam ptr sfaturi si griji!stiu ca e mica tensiunea mea-insa asa am avut-o toata viata!cand am facut laparoscopia si operatia clasica la cluj toata lumea intrase in panica ca aveam tot asa tensiunea mica mica..dar asa sunt eu!cum mi-a zis o drita care ne facea mereu control periodic-tu ar trebui sa fii moarta cu tensiunea asta-norocul tau ca esti mereu agitata!nu pot sta locului deloc-doar acum ma abtin cat sunt insarcinata!
am vb si cu drita despre tensiunea mea..si a zis sa mananc ciocolata amaruie si neaparat o cafea pe zi..fara lapte!de regula am tensiunea 7 cu 5, 8 cu 6-de cand sunt insarcinata..insa mai sunt zile cand scade ff tare la 6 cu 5 si atunci ma simt mai naspa..dar acum sunt ok..nu pot sa mananc ff sarat..insa beau apa minerala si sucuri acidulate-si astea ridica tensiunea..asta e!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Bruadria, felicitari!!! La tine pot fi mai multi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lougra

Bruadria, felicitari!!! La tine pot fi mai multi?

Eu un blasto am transferat! doar daca se divide pot fi 2, insa nu cred ca e cazul!valoarea cred ca e ok pt 1 tinand cont ca am transferat blaso! iar blastocisti nu stiu sa se divida!
desi, mama are 2 frati gemeni si eu am un verisor tot din partea lui mama care are gemeni pe natural!

Mergi la inceput

Bruandria, atunci sanse ai avea, pentru ca valoarea este mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetele-valoarea nu e mare!eu in z8 de la et am avut cu gemeni valoara 578..in z8,voi aveti valorile astea in z14!si cum am mai zis..depinde ce ati transferat-blasto sau embrioni de z2-3..

bruna-

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput