FIV 291
Raspunsuri - Pagina 6
uratica spune:
lougra-felicitari si sarcina usoara si la termen!
many-dap..si eu stau mai mult in patuc si fac botosei si caciulite si pulovarase si pantalonasi si sarafane ptr bebe..ca altfel as inebuni..insa tot as vrea sa plec undeva sa imi limpezesc mintea..ptr ca chiar si acum sunt destul de stresata!toata lumea zice..mai e putin..insa mie mi se pare o vesnicie-si ptr ca e prima sarcina si atat de greu obtinuta mereu stau cu frica in san..uff..dar asta e..nu am incotro-trebuie sa fie bine si sa ne ajute Doamne Doamne!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
camrynna spune:
Buna seara fete dragi....Uratica , nu mai fi stressata ca-i transmiti si la bebelina starea ta..
Felicitari , Lougra ! Sarcina usoara pana la capat
Fetelor , eu de abia merg ...nu am avut asemenea dureri la nici o punctie ...culmea e ca nu la ovare , s-au mutat mai sus la intestine ..
Asistenta ne=a spus ca sambata ne asteapta medicul pe ambii ..pt. follow up ,,mie sambata ar tb sa-mi puna embrionasii !!!!!!! Imi e teama de aceasta vizita , mai ales ca medicul e cam misterios din fire !! Nu cumva imi vine cu vreo veste de genul : sunteti hiperstimulata , nu putem pune bebeii ???? dupa punctie mi-a zis decat ca am gasit 10 ovule viabile si ca sotul a avut productie ..atat , si a fugit ca avea paciente !
E ciudata si durerea asta groaznica , a doua zi dupa punctii eu eram in oras !!
Daca nu-mi poate pune embrionii sambata , m-am nenorocit pt. ca ai mei nu au fost niciodata tinuti pana la blasto sau la congelat , datorita materialului sotului ( asa imi motivau ) ...
Camrynna ,
daniela74 spune:
Camryna ce faci,esti bine,ceva vesti despre embrionasi?
Castelana vacanta placuta si ai grija nu sta prea mult la soare ca esti graviduta
Uratica nu o sa-ti spun ca mai e putin dar timpul trece repede,ai inceput sa faci cumparaturi pt.bebelina?
Many cind plecati? Doamne ce-mi doresc si eu o vacanta,dar din pacate nu mai avem concediu,si trebuie si sa incepem zugravitul,curatenia,mutatul,etc. Pe de alta parte ma bucur,o sa fiu ocupata si incetisor o sa vina si luna septembrie si dau startul.
Donna cum mai esti,cind faci beta?
Lougra felicitari pt.beta frumos,sarcina usoara iti doresc.
daniela
daniela74 spune:
Camryna se pare ca am scris in acelasi timp,ai sunat sa le zici cum te simti? Nu te-au anuntat citi embrioni s-au format?
daniela
many_bani spune:
Uratica, as vrea sa te incurajez, dar sa stii ca nu scapi de stres, eu am rasuflat un pic cand am trecut de 37 sapt. insa cu cat se apropia momentul imi faceam tot felul de ganduri. La nastere am avut anestezie rahi., deci am stiut tot timpul ce se intampla, mi s-a parut o vesnicie de cand la scos, pana la examinat neonatologul, iar cand a strigat 3,800 kg si 54 cm, sanatos, m-a apucat plansul. Am poze (o moasa a pozat tot) cand mi-l da in brate si eu plangeam. Am ajuns acasa si ma trezeam noaptea ca ma uit la el si ma intrebam daca se dezvolta normal. Si acum imi fac tot felul de griji, de fapt sufar de scenarita .
Daniela plecam marti, asta este o vacanta bonus, ptr. cate am suferit anul asta. Vacanta bogata a fost in Turcia, acum am ales aceleasi servicii, tot 5 stele, dar aici la vecini, ca de sunt mai ieftini.
Noi azi am fost in oras, sa facem cumparaturi ptr. plecare si de fapt am facut cumparaturi ptr. gradi., nu imi vine sa cred ca am copil gradinar. Am ales si ghiozdanelul, dar asteptam bunica , ca nu este ieftin ptr.un ghiozdanel de gradi. Insa satisfactia cea mare este ca am reusit sa-l inscriem la o gradinita Montesori, doamne ce stres, cred ca am vizionat zeci de gradinite, insa doar 3 ne-au placut din toate punctele.
Sper ca peste ani sa discutam toate la "mamici prin FIV" aceste lucruri.
Gata, fug la baita
camrynna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela74 Camryna se pare ca am scris in acelasi timp,ai sunat sa le zici cum te simti? Nu te-au anuntat citi embrioni s-au format? daniela |
Buna , Dana , ei de obicei suna cu o zi inainte de transfer ...maine e vineri si nu se lucreaza aici , decat ER-urile , si ICU,sper sa ma sune cineva si pe mine ,,daca nu , astept telefon sambata dimineata , cu cateva ore inainte de transfer...
Oare o fi cineva vinerea in laboratorul IVF ? ( punctii nu se fac , insa banuiesc ca cineva tb. sa se uite la embrionii pacientelor ) .
Camrynna ,
Lougra spune:
Camrynna, eu nu prea inteleg, ce legatura are materialul sotului cu tinutul embrionilor? Odata ce s-au format nu inseamna ca au ales un material de calitate si embrionul este la fel de bun ca oricare altul?