FIV 291
Raspunsuri - Pagina 21
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Buna , fete ... Bruni , Amy , Uratica , a avut vreuna dintre voi dureri de mijloc inainte de BETA ? La mine asta e un simptom de CM si ma omoara ...E abia ziua 5 de la ET pt.numele lui Dzeu ...chiar trebuie sa doara atat de rau si atat de devreme ? Camrynna , http://s1108.photobucket.com/albums/h401/Alexandra_Barakat/ Eu una am avut o durere puternica de CM chiar in a cincea zi de la ET si a afost de bine. Acum cu scurgerile astea... nu am ce sa mai zic, astea au aparut tarziu... |
Multumesc Bunului Dumnezeu!
amy25 spune:
Nu a disparut, dar ma enerveaza la culme. Miercuri a debutat, joi se mai stinsese, vineri a revenit usor ca m-am dus pana la magazin si m-a luat durerea, iar azi tot niste picaturi maro insirate pe tampon impreuna cu nioscaiva utrogestan, ca acum am 4/zi. Dureri am cand si cand , mai slabe, dar acum m-am ales cu o raceala si niste amigdale umflate pe care le tratez cu ceai si homeopate. Am luat si un paracetamol simplu si nu stiu cate pot lua? La 12 ore?
Anyway, n-am ce face, sunt rabdatoare, macar sa vrea bebe sa stea la mine in continuare.
Va pup dragele mele!
uratica spune:
off mai amy-cum poti sa stai asa?mai ales ca luni toti au liber..nu gasesti nici un cabinet liber?macar sa faci o eco sa stii ca bebe e bine!eu stiu ca marti ai programare..insa pana marti mai e mult,mai ales ca nu s-au oprit sangerarile..si..ptr dureri mai bine iei nospa decat paracetamol..sau scobutil..astea relaxeaza uterul..paracetamolul e numai ptr durere..insa bebelusul trebuie sa se simta si el ok..sa fie uterul ok..ai grija de tine fetita si mergi la dr!iar ceaiurile si chiar homeopatele nu sunt chiar ok acum la inceput..mai bine te tratai cu lamaie si miere..plus de asta sunt multe fructe pe care poti sa le papi!
Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita
monaramona spune:
amy la mine au inceput la 4 saptamani si ceva, apoi s-au oprit si au revenit la 5 saptamani..in saptamana 5 am avut in fiecare zi pana la 6 saptamani apoi s-au oprit si pe urma ceea ce m-a speriat a fost o sangerare mare in saptamana 8 de am ajuns la spital ,si totul a fost in regula( a fost un hematom care s-a eliminat)..mi-a zis dr ca daca nu am dureri mari de burta si de spate si nu am cheaguri sa nu imi fac probl si uite ce departe am ajuns..mai sunt fete care au avut scurgeri maronii ..sa nu fie rosu..daca e rosu sa mergi de urgenta la dr ,daca nu eu zic sa nu te sperii
30+
amy25 spune:
Uratica, paracetamolul l-am luat pentru raceala, iar acum s-a redus iar sangerarea la cateva pete, deci astept.Dr mea este luni dar are o cezariana si nu vreau sa ma duc seara caci n-are rost.Cat despre durere de gat la mine slabe sanse de tratare cu miere si lamaie, e jalnic din copilarie.
Monaramona, asa am citit si eu, sunt multe cazuri ca al meu sper sa fie bine, totusi simptomele de sarcina n-au disparut.
angieangie spune:
Bruni draa mea acum am vazutstii ce ti-am zis da?ca Dumnezeu intarzie dar nu uita!!!!!felicitari si sa ai grija de tine
ma bucur enorm
eu n-am mai avut timp sa intru ca pensiunea ne ocupa maxim timpul si Tudor si mai mult
va doresc sanatate multa !!!!!!!!!!
promit ca o sa mai intru sa mai citesc
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
uratica spune:
neata!desteptarea!
noi ne-am trezit cu foamea in fizic-asa ca papam covrigi!apoi ne punem la somn..asta daca nu o avea pitica alte planuri!
amy-draguta de tine..!ufff..mama ei de raceala!asta iti mai lipsea! fata si bebelusul!aveti grija de voi!
brunica-nu ai mai intrat de mult la apel-sper ca nu faci prostii..sper ca nu escaladezi vreun munte! fata frumoasa si bebelusul cumintel!
fetele va pupacesc pe toate si sa aveti o zi superba!
Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita
ninahsn77 spune:
camryna stai linistita, totul o sa fie bine. Eu nici nu am crezut ca voi fi insarcinata avand in vedere ce dureri am avut - identice ca la cm. In prima saptamana dupa ET am stat acasa si mi s-a parut ca timpul trecea fffacutfffffffff greu, eu nu ma gindeam la nimic altceva decat la beta, plingeam fars motiv.A 2 a saptmana m-am hotarat sa plec la serv ca sa ma gindesc si la altceva si a fost mult mai bine.
Gasestet-ti ceva de facut ca bine te sfatuieste uratica.
Gandeste pozitiv ca sa atragi rezultate pozitive.
Apropo, brunica ce ai luat cand ai fost racita?
Imi curge nasul ca un robinet
brunadria spune:
angie dragua , multumesc mult!
uratica : prezent!
sambata dupamasa am iesit la plimbare , azi am dormit putin !
apoi am avut musfiri , acuma au plecat!
dar in principiu sunt cuminte, nu am urcat pe munti
vad ca noapte stai treaza , ziua dormi macar?
nina eu am baut ceai cu lamaie ! atat!
plus fructe! medicamente nu am luat deloc desi dr mi a prescris .
amy, lougra sper ca sunteti ok!
camrynna sper din suflet sa reusesti si sa vi cu beta mare!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."