FIV 291
Raspunsuri - Pagina 10
daniela74 spune:
Many iti doresc de pe acuma sa ai un concediu de vis si sa lasi in urma tristetea,incepe o perioada importanta:gradinita,tu incepi munca,o sa fie multe schimbari ai sa vezi,sa dea Dumnezeu sa fie bine,o meriti din plin.
Camryna bafta multa miine Ce bine ca ai lasat tigarile
Uratica ziceam de cumparaturi pt.bebe asa ca sa-ti mai treaca timpul,dar vad ca tu esti o harnicuta,tricotezi ,eu nu pot,n-am rabdare .Te pup si ai grija de voi.(uite ca a mai trecut o saptamina )
Brunico graviduta fericita.Sper din tot sufletul sa fie fiv-ul norocos,ca o sa ramin singura aici-piesa de muzeu
Donna unde te-ai ascuns?
fetele, week-end placut
daniela
camrynna spune:
Danaaaaaaaa ..
Nu stiu daca maine e ziua de ET.Nu au sunat nici pana acum.Poate maine dimineatza ...
Oricum , am citit ca daca organismul ''sufera'' inca de pe urma punctiei , mai slabe sansele de prindere a embrionutilor ( eu am inca dureri maricele ) ...tocmai ma lauda Uratica , pt.optimismul de mai devreme..
Acum sunt in butoiul cu pesimism ..
Amy , gata , bebe isi face simtita prezentza...
Fetele ,stiti cumva care alimente sunt bune pt. fixarea sarcinii,ma refer la cele care fac endometrul mai receptiv ?
eu le cunosc pe cele care contin acid folic ...
Camrynna ,
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camrynna Danaaaaaaaa .. Nu stiu daca maine e ziua de ET.Nu au sunat nici pana acum.Poate maine dimineatza ... Oricum , am citit ca daca organismul ''sufera'' inca de pe urma punctiei , mai slabe sansele de prindere a embrionutilor ( eu am inca dureri maricele ) ...tocmai ma lauda Uratica , pt.optimismul de mai devreme.. Acum sunt in butoiul cu pesimism .. Amy , gata , bebe isi face simtita prezentza... Fetele ,stiti cumva care alimente sunt bune pt. fixarea sarcinii,ma refer la cele care fac endometrul mai receptiv ? eu le cunosc pe cele care contin acid folic ... Camrynna , |
Camrynna eu zic sa fii relaxata ca si-asa vin 2 saptamani de stres si ganduri, iar pentru endometru nu stiu sa fi auzit de vreo mancare anume, eu zic ca totu-i hormonal. Mie primul Fiv din cauza asta a esuat, si sa stii ca macar am fost multumita ca am primit o explicatie din partea dr. fata de ce mai aud pe forum.
Ideea e ca in general in luna de stimulare se petrec din cauza tratamentelor si ceva daune la nivelul endometrului (am si o carte numai pt FIV), de aceea sunt mai multe reusite cu ET decat asa.DAR, nu este o regula, daca analizele tale sunt ok in zilele astea si endometrul undeva peste 8 (9-10 ideal),atunci ai sanse.
Eu zic sa stai cuminte ca burta o sa te mai doara o perioada si fii senina in ganduri.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
brunadria spune:
camrynna te asteptam cu vesti!
capul sus si fi optimista, pesimismul nu te ajuta!
iti tin pumnii stransi si ma rog sa fie bine!
donna ce faci , ceva noutati?
castelana te astept cu vestea cea mare!
nina,amy, many, monaramona, daniela,broscuta,uratica
sper sa nu uit pe cineva , oricum va pup pe toate si sa aveti o zi minunata!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
camrynna spune:
Un om este pesimist cand are PREA MULT ghinion.Nu m-au sunat nici pana acum sa-mi spuna cati embrioni , daca sunt , daca nu sunt .
Macar puteau sa sune sa-mi spuna sa intrerup tratamentul cu Cyclogest.
pt. ziua 5 nu cred ca -i tin , pt. ca ni s-a spus ca la calitatea proasta a gigeilor e mai bine sa -i punem in ziua 3 .
Bine ca au stiut sa ne ceara banii pentru tot imediat dupa punctie .Nici nu stiau daca va avea loc vreun ET si ne-au luat banii.
Eu ,daca nu suna , am motiv sa-i tarai prin tribunale si sa le cer daune morale si prejudicii aduse sanatatii mele ( m-au lasat sa iau progesteron ca proasta ).ERA DE DATORIA LOR SA SUNE , INDIFERENT CE REZULTAT AVEAM.
macar asa imi scot banii inapoi ..
deja ma uit pe net dupa cabinete de avocatura
Chiar asa din 10 oua sa nu am nimic ???/cum naiba se poate asa ceva ??? ma duc sa fumez o tigara , nu cred ca mai am de ce sa ma abtin .
Asta este ultimul FIV in Kuwait .
Camrynna ,
brunadria spune:
camrynna nu poti sa i suni tu? nu ti au lasat nr de telefon?
si cum sa nu speri sa fie bine! eu am avut 7 ovocite si am mers pe blasto , in final au ramas 3 ! 2 i am transferat atunci si unul a ramas la gheata iar acum e la mami in burtica!e un innvingator!
stiu ca e greu insa poate e de bine, luni vei primi vestea ca ai si tu cel putin un invingator!
si astept vesti bune de la tine ! trebuie sa fie bine!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
amy25 spune:
Camrynna , eu zic tot asa, sa-i suni, n-ai un nr al clinicii al dr?
Eu una am fost in permanenta informata despre ceea ce se intampla, ori sunt neseriosi ori mananca banii aiurea!
Multumesc Bunului Dumnezeu!
camrynna spune:
fetelor , sigur ca am nr.,insa vreau sa vad pana unde merg cu nesimtirea ! daca-i sun eu , nu-i mai pot da in judecata .Asa , daca ei nu vin cu nici o veste , ii pot acuza de multe : prejudicii , neglijenta , le pot cere si daune morale...
Bruni , eu nu cred ca au mers pe blasto la noi...la noi niciodata embrionii nu cresteau rapid ii puneau fuga in z3 ca sa fie siguri ca nu mor in laborator...
Pur si simplu au uitat de noi , este Ramadhanul ,medicul o fi zapacit de foame , insa credeti-ma ca le pot scoate sute de mii de euro pt. neglijenta.
Ei tb. sa sune , ESTE DATORIA LOR CA DE AIA NE-AU LUAT BANII !!!!!!!eu astept sa-i prind la cotitura .Macar puteau sa sune , sa zica : opreste naibii progesteronul ala ca-l iei degeaba ...inca o arma impotriva lor..
Sunt atat de nervoasa ca-mi vine sa ma duc sa-l iau la bataie pe medic ! inainte sunau cu o zi inainte de ET !!!!!!!!!!!!!
Camrynna ,
daniela74 spune:
Camryna nu pot sa cred ce ti se intimpla,(peste tot am vazut ca se comunica a 2-a zi dupa punctie citi embrioni s-au format si mai apoi te tin la curent cu evolutia lor, se planifica transferul etc)sa nu-ti dea nici o veste,ce fel de clinica e asta Eu as fi dat telefon,m-as fi dus acolo Sper totusi ca o sa te sune miine pt.un transfer de blasto si daca nu,ai tot dreptul sa-i dai in judecata,e sanatatea si banii tai pusi in joc,nu se poate asa ceva.
daniela
Bianca B spune:
Seara buna fetelor
Dragelor vreau sa va impartasesc bucuria cu carea ne-a invrednicit Dumnezeu: pe 6 iunie s-a nascut Stefan, cea de-a 2-a minune a familiei noastre, in urma unui tratament fiv inceput in august 2010.
Desi am nascut primul copil prin cezariana de urgenta, am ales sa nasc natural si am si reusit (fara epidulara caci nu a mai fost timp de ea). Nu incetam sa ne minunam si sa multumim Bunului Dumnezeu pentru minunile infaptuite.
Datele ptr listuta sunt:
Fiv 2 la clinica Lister din Londra, Stefan 6.06.2011 nastere naturala
Va doresc tuturor putere fizica si psihica in batalia cu infertilitatea. Fie ca Dumnezeu sa va indeplineasca dorintele si sa va tineti copilasii in brate cat mai curand.
Doamne ajuta.
Stefan (6.06.2011)
David (17.02.2009) Primul Craciun 09 [b] Petrecere 1 anisor Craciun 2010
Bianca, mamica de bebe Stefan (6 iunie 11) si de David (17 feb 10)
Having a dream come true is a bleassing, not a right.