Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Buna seara mamici cu burtici, tot butonand am dat de forumul vostru si mi-a placut tare mult cum scrieti.Poate ma primiti si pe mine, ca pe forumul unde eram mai activa cam toate au devenit mamici si ...... cam vorbesc singura

Mult noroc Hayat te va ajuta.
Cineva intreba de papa, eu mi-am facut salata de telina, morcov si mar rase, maioneza light, sare, piper, lamaie, e super racoroasa, v-o recomand chiar si sotilor al meu cand a vazut ce fac, mi-a zis ca ce, ii dau telina ca nik?

Ce nume aveti fetele.....sau pseudonime, parca n-ati fi romance......sau?

Cand am vazut-o si pe LenaC aici imi venea sa-i scriu treci acasa

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Lalic, eu de cateva saptamani sunt si pe acest forum . Le spuneam fetelor la un moment dat, ca la serviciu e greu sa tin pasul, pentru ca se scrie mult (nu ca asta ar fi rau... e foarte bine). Dar mai recuperez seara cand nu sunt foarte obosita.

Imi pare bine ca ai intrat si tu aici .

Salata de care ziceai tu e foarte buna. Am mai mancat si eu. Chiar o sa imi fac maine, ca azi nu mai ies sa fac piata

Azi mi-au venit sapunelul si crema de galbenele Weleda pentru bebe si servetele umede de la Bubchen pe care le comandasem luni.

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Buna seara mamici cu burtici, tot butonand am dat de forumul vostru si mi-a placut tare mult cum scrieti.Poate ma primiti si pe mine, ca pe forumul unde eram mai activa cam toate au devenit mamici si ...... cam vorbesc singura

Mult noroc Hayat te va ajuta.
Cineva intreba de papa, eu mi-am facut salata de telina, morcov si mar rase, maioneza light, sare, piper, lamaie, e super racoroasa, v-o recomand chiar si sotilor al meu cand a vazut ce fac, mi-a zis ca ce, ii dau telina ca nik?

Ce nume aveti fetele.....sau pseudonime, parca n-ati fi romance......sau?

Cand am vazut-o si pe LenaC aici imi venea sa-i scriu treci acasa

34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Lalic .. bine ai venit printre noi.. in loc sa o iei pe Lena hai tu "acasa" printre noi
Suntem toate romance , majoritatea din ro, cele mai multe din iasi si bucuresti si suntem un tare reusit ( fiecare cioara isi lauda puii da? )
zi-ne despre tine ? cum e burtica? cum te simti? ce pofte ai? si din astea astea stii tu...

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

bine ai venit, lalic Tu scrii la Nasterea la Arcadia, nu? ca am mai citit si eu pe acolo, sunt f multe info utile despre alaptare mai ales, e f intersant topicul si mie imi place foarte mult cum scrie ionelamaria Si te-am remarcat si pe tine
Reteta de salata suna minunat, deja mi-e pofta, pacat ca nu am toate ingredientele in casa, dar ma duc acum sa imi fac si eu o salata de cruditati.
iris, ce col lung ai
tie ti-a spus medicul ca vaccinul antitetanos e o prostie si nu trebuie facut?? Ca mie mi-a spus sa il fac, de aceea intrebam pe forum, insa am tot citit pe net si am ajuns la concluzia ca in zilele de azi nu mai nastem pe camp sau in caruta si avem pretentia ca instrumentarul din sala de operatie e steril, eu sper din suflet ca doctorul nu ma va taia cu un bisturiu ruginit Prietenle mele l-au cam facut toate, cica il protejeaza mai multpe bebe, dar eu nu intentionez sa imi tin bebelina in praf sau printre fiare ruginite. Eu am decis sa nu il fac, sper sa nu ma muste vreun caine pana nasc, asta e un pericol real intr-adevar...
sei eu am senzatia ca tu o sa nasti in curand ar fi tare faza sa te vad ateptnad pana la 40 de saptamani, cu toate contractiile tale.

32+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Iris .. nu te simti vinovata , mai sunt si zile si zile.. daca ti-a fost pofta de junk sa iti fie de bine, si zisei eu cu o napolitana intre masele
Sunteti un cuplu tare frumos ...

Mikka cum stai cu invatatul? te-a cam furat dintre noi... sotiorul pe une mai umbla?

Lena vezi ca produse bubchen gasesti si la DM sau in malluri... ce ai luat?
Produsele weleda sunt din acelea bio?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

sei eu am senzatia ca tu o sa nasti in curand ar fi tare faza sa te vad ateptnad pana la 40 de saptamani, cu toate contractiile tale.

32+ cu Maria-Alexandra

ar fi bataie de joc , oricum i-am zis ca dupa 38 s , adik de wd viitor incantari si s e x .. l-am speriat ca el nu vrea dupa luni de pauza , insa i-am zis tu sau altu ca eu nu supra-port ( vi-am zis ca am o oroare de aceasta idee)

Mergi la inceput

sei cu invatatul stau prost, ca nu prea mi-e mie a invata acum, stau si eu cu nasul in carti...dar cu ochii pe forumsotul a venit...si a plecat iar, acu e la o cetate dacica pe aici prin zona, macar poate veni mai des acasa
si eu tot produse bubchen o sa cumpar, am vazut ca au in DM ,intr-adevar.
As fi vrut sa te intreb daca tu pana la urma ai cumparat si bepanthene si crema Petrini sau numai una din ele? daca numai una, pe care ai ales-o? sa fiecare are utilitatea ei? ai luat si crema din aceea pentru sani?
si vroiam sa mai intreb daca va fi ok sa folosesc pt bebe ulei de masline in loc de ulei din acesta din comert? ca mama a spus ca imi aduce de la o prietena dn italia ulei facut din maslinele de pe plantatia ei, deci suta la suta natural...ma gandeam ca nimic nu ar fi mai bun decat asa ceva, nu are nimic chimic in el..insa e bun pentru bebei, nu produce alergii ?

32+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

32+ cu Maria-Alexandra

ar fi bataie de joc , oricum i-am zis ca dupa 38 s , adik de wd viitor incantari si s e x .. l-am speriat ca el nu vrea dupa luni de pauza , insa i-am zis tu sau altu ca eu nu supra-port ( vi-am zis ca am o oroare de aceasta idee)

deci sotul tau va fi un om extrem de fericit wd viitor

32+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Mikka .. in primul rand .. sotu nu cred ca va fi fericit e tareee speriat de idee, pe langa chestii de genu : da cum procedam? ce facem ? e speriat si sa nu o loveasca pe bebi sau "daca nasti in timp ce eu ce fac? "
i-am explicat ca facem totul ca orbii , vedem atunci.. si ca de eu nasc el ma duce la spital

Apoi.. am luat numai Bephanten, pt ca 2 farmacisti mi-au zis ca ambele sunt creme, evident cu compozitii diferite, bepanthenu ar fi si ceva mai doftoricesc in loc ce petrini e mai old days.. insa beph ar dezinfecta locusorul mai bine..Daca va fi nevoie voi lua dupa aia, mai ales ca un coleg m-a instiintat ca sotia sa e farmacista si imi recomanda ce e mai bun si prepara ce e mai bun ..
Apoi nu am luat garmastan ( crema pt sani) , am decis ca pompa, protectoare de silicon si crema iau numai daca am nevoie .. am farmacie langa si sotul o sa fie "deschis" non stop, ce sens ar avea sa iau pompa si sa nu am totusi nevoie?
Cu uleiul de masline.. parerea mea e ca e mai bun ca cel din comert, asa tin minte ca s-a concluzionat si acu cateva saptamani ( s-a mai deschis sub asta si mamicile cu experienta gen bujo, camady, ionela, lali si-au dat cu parerea)...

Sper ca nu mi-a scapat nimik....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Ce ma bucur ca m-ati primit da la arcadia scriu, dar acum mamicile vorbesc despre bb si eu nu mai tin minte prea multe de la primul au trecut 12 ani si mi-e o ciuda cand vad ca toate nasccccc si ma apuca o jale si bocesc ca vreau si eu mai repede

Sunt marisoara zic eu, nush exact cate chile aveam inainte, dar vreo 15 cred ca tot am pus, o sa am fetita deja o iubesc si cand ma gandesc la ea.Vreau sa va spun ca m-am dilit de tot si cumpar TOT ce vad de la hello kitty, i-am luat clamite si elastice de par, perie, paturica (poate se naste cu plete) sticluta roz, canita roz cu fluturasi, cercei cu pietre roz, totul e roz....sa dea DD sa-i fie si viata la fel.

Pe 10 august am programare la dr, intalnirea cu anestezistul, analizele si atunci stabilim si data exacta a nasterii
abia astept ca exact nu stiu cate sapt am ca nu mi-am memorat ultimul CM

34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Iris .. nu te simti vinovata , mai sunt si zile si zile.. daca ti-a fost pofta de junk sa iti fie de bine, si zisei eu cu o napolitana intre masele
Sunteti un cuplu tare frumos ...

Mikka cum stai cu invatatul? te-a cam furat dintre noi... sotiorul pe une mai umbla?

Lena vezi ca produse bubchen gasesti si la DM sau in malluri... ce ai luat?
Produsele weleda sunt din acelea bio?

Seidana, noi DM nu avem pe aproape, iar in Mall nu am vazut. Eu am luat de la o farmacie online aldedra, care are preturi super ok. De la Bubchen am luat servetele umede. Produsele Weleda sunt bio si am citit review-uri pozitive despre ele. De asta am luat

Lena - 30+

Mergi la inceput