FIV in Ungaria 135

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ce-i drept eu nu stiu nimic de mastodynon. imi aminteam ceva despre vitex.
si citesc acum in linkul pe care l-a postat cybele ca ar avea treaba cu E2 asta si cu LH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

de acord cu adc, ca nu este nici inhibitor nici hormonal.

Eu am tupeu sa iau vitex asta pt ca stiu exact cum imi raspunde corpul la el. Apropo de cicluri scurte, sa zic ca eu de asta incepusem sa il iau, observasem ca am cam 2 cicluri scurte pe an - 24-25 zile, fata de 27-28 cat aveam in mod obisnuit. Dar astea scrurte nu s-au dovedit anovulatorii, ca m-am nimerit cu o eco fix pe un ciclu de-asta mai scurt si cu aspectul asta ma linistisem , ovulatie prezenta, eram in zi 11 si dadea sa se sparga.

Am inceput sa iau vitex in format Donavital de la Plantextract si ce stiu f clar (ca am carnetel cu perioadele) e ca mi-a lungit CM la 30 de zile, sindromul PMS care la mine e destul de accentuat-sanii devin tari si durerosi- a disparut, dureri la CM absolut deloc, mucus de ovulatie mereu prezent (inainte uneori il observam , alteori nu). Am luat cateva luni, apoi am abandonat. Insa cum nu am avut neplaceri - ma gandesc ca e bine sa il iau acum pt o luna.

sabina, nici eu nu inteleg tot ce scrie acolo , insa imi dau seama ca hormonii astia sunt in stransa legatura unul cu altul. Daca actionezi asupra unuia , de obicei actionezi pe intreg lantul , de aceea dezechilibrele hormonale sunt atat de greu de reparat....

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap. 136

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

Chris, pai eu cred ca daca PK a vazut ca nu ai anticorpi si a vazut ca mai iei si euthyrox de 25 de-aia a lasat asa , mai mult nu avea ce sa iti dea nici el, euthyrox-ul asta se foloseste ca reglator de TSH.

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput