FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 24
5ab1na spune:
goofytza ce m-as mai baga eu asa sa-ti zic...este sa te interesezi bine si de tine. sa nu fii sigura sigura ca numai de el depinde.
de multe ori doctorii iau de bune una doua cauze si gata cred ca aproape e rezolvata problema.
zic si eu...
cybele spune:
adc, ma bucur mult ca ai scris!! totul in regula da? mai spune-ne de voi!
Despre TSH, sa iti zic ca asta iarna - prima data cand l-am facut - era 3.6. Cu valoarea asta m-am dus la PK. El nu ar fi zis nimic, dar eu incercuisem rezultatul, sa vb de el. mi-a spus ca este un high borderline si ca sa verific ATPO-anticorpii. Dupa vreo 2 sapt m-am dus sa imi repet analizele, aveam 1.4. Cu valoarea asta am inceput tratamentul FIV.
Despre vitex: si eu am luat acum vreo 3 ani vitex, in formula de finctura Donavital de la plantextrakt. acum am inteles ca donavitalul il face oZONE, sincer in plantextrakt aveam mai multa incredere. Acum , ce imi amintesc de cand luam era ca intr-adevar aveam ditai foliculoii inca din z7, ca ma verificam si atunci.
Ideea insa este ca eu mai am 1 CM free- cel care vine acum in sept. Pe cel din octombrie deja incep tratamentul, probabil cu AC-uri. Nu stiu daca mai am timp sa fac ceva, intr-adevar vitex cu euthyrox nu as combina. Verific TSH-ul sa vad daca bulinul asta a facut ceva
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
5ab1na spune:
adc multumim de info foarte mult chiar. sarcina usoara in continuare.
m-ai uimit cu vitexul ala peste stimulare. nu ma bag chiar daca am ditamai estradiolul:)) nu ti-a fost teama ca nu mai cresc foliculii??
poti te rog sa-mi spui ce schema ai avut ultima data??? poate ai mai scris dar eu nu am citit in ultimele luni cand tu ai si reusit de fapt:)
eu din ce am citit ficatul are treaba cu estradiolul. dar poate ca doar un ficat problema pune probleme pentru estradiol. poate ca...la fel ca tine cred ca toti si sanatosi si mai bolnaviori trebuie sa avem grija de ficat.
eu ma stiu...eu daca beau seara o bere, a doua zi dimineata am cearcane si-s galbena. am patit-o de curand. normal ca nu beau de obicei si cand am patit minunea asta m-am speriat.
dar eu sunt purtator "sanatos" de virus hepatic B. si conform doctorului gastro se pare ca-l am de mult timp cica.
Cris_25 spune:
Fetelor, am si eu un mic stres Acuma dimi am terminat cu stimulare, inhibare, tot ce trebuie ... deseara fac ovitrell-ul ... dar acuma am observat acel aspect e albus de ou, care stiu ca e semn de ovulatie ... asa e? Nu e prea devrem sa apara? Eu duminica am punctia ... daca ovulez mai repede? Sunt eu batuta in cap? sau nu-mi cunosc organismul? Cine ma lumineaza? pliiiiiiz
cybele spune:
Pfii, acum am citit mai bine (asa-s eu repezita, mai intai citest, apoi mai si cuget ;) si am vazut ca ai luat mastodynon si pe perioada stimularii. Pfiiii, ce curajoasa ai fost!
Io-s mai fricoasa asa si pe stimulare mi-e frica sa combin orice.
asta stiu ca are de-a face cu LH-ul, e un reglator hormonal fff bun.Insa in conditiile in care esti stimulat, mi-e teama sa nu peak-uiasca LH-ul mai repede decat ar trebui si sa se sparga domnii foliculi. De fapt asta e temerea mea cea mai mare, ca nu stiu daca iti mai amintesti tonirro a patit fix asta, s-au spart outzele mai repede- si ea saraca chiar ca nu lua nimik . Asa ca zik si eu inca o data ca ai fost o curajoasa si o norocoasa, ce sa mai, s-au aliniat planetele atunci! stii ca uneori conteaza mai mult sa vrea acolo sus cineva ! Si eu sper si cred ca acum o sa fie pana la capat bine si pt noi!
sarumana pt pontul cu vitex, cred ca bag luna sept , sa imi mai dezmorteasca ovarele ;) studiez intens subiectul
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
cybele spune:
Chris, calma te, e OK cu albusul. Si eu am avut , e normal. Nu inseamna ca ovulezi, cetrotidul tine in frau ovulatia. Fa injectiile la orele stabilite si ramai pozitiva!
MTHFR C667T Heterozigot
Lougra spune:
Cris, iti raspund si eu asa cum a raspuns Cybele. Si eu am avut acelasi semn, dar atata timp cat esti sub tratament nu o sa ovulezi mai devreme. Bafta multa.
cybele spune:
Sabina, cu transaminazele cum stai? In analizele mele s-a resimtit faptul ca am metabolizat o gramada de medicamente. Valoare TGO inainte de FIV = 16 -valoare vaxim admisa 31, valoare TGO la inceput de august =25. In limite dar cum ar zice PK high borderline. Asta in conditiile in care mananc "cuminte" si ma chinui sa ma hidratez- ca asta ar fi o pb destul de mare la mine.
MTHFR C667T Heterozigot
Goofytza spune:
Da Sabina bine zici numai ca la mine nu prea sunt probleme in momentul de fata.Nu am de unde sa stiu cum voi reactiona la o eventuala stimulare.Dar daca sunt 0 spermatozoizi tot degeaba.Problemele la femeie se mai rezolva dar la barbat e suficenta una.Azoospermia nu se trateaza cu medicamente... Degeaba sunt eu sanaoasa tun
Sa speram ca iese ceva la punctie
5ab1na spune:
cybele dar eu stiu ca vitexul asta este progesteronic natural. e ca un AC dar e natural. asa intelesesem eu. pe scurt pune pe pauza ovarele dar se pare pe o pauza (zice lumea de pe forumuri) mai buna decat pauza obtinuta cu AC.
eu asa am inteles. ia zi asa-i ca n-am inteles bine?
e f bun de incercat o luna cred sau cum facuse Avalon daca mai stii toate lunile de pana la FIV. a scris ea odata pe undeva.
cris cred ca nu e nici o problema. "musca in lapte" iti zice. iti dai seama ca nu ma pricep. azi e vineri, duminica ar trebui sa ai ovulatia "programata". albusul asta de ou oricum apare cu cateva zile inainte de ovulatie nu?
sunt absolut sigura ca asa am patit si eu la primul FIV dar n-am stiut sa-mi explic daca e de bine sau de rau. am zis ca e de bine
fii optimista.