FIV in Ungaria 135
Raspunsuri - Pagina 14
adc spune:
cybele, da, am avut in schema 2o de zile AC, 3 zile pauza, o zi doar suprefact, apoi merional si gonal-F in paralel cu suprefact-ul. Dar am prins un ciclu f bun, PK a fost multumit de la prima monitorizare, el stie ce a vazut acolo, dar a fost mult mai bine decat la primele doua FIV-uri. E o chestie de noroc la urma urmei, cred ca toate au fost de partea mea la a treia incercare. Si amh-ul meu era dupa primele doua fiv-uri mult mai slab decat al tau sau al Adinei, mai precis 0,1! Homonalele le aveam oscilante, fsh-ul nu era rau dar estradolul in Z3 era mai tot timpul prea mare.
Si ca o incurajare, mai e o fata care reusit cu un amh mic dar nu a mai scris de mult, laura40, laura sper ca sarcina ta se apropie de termen si ca e totul perfect, iti doresc toate cele bune si nastere usoara.
Ei, aristica, luatul in greutate e o bataie mare de cap pt mine cand nu-s gravida, incerc sa stau pe loc dar fara sa renunt la nimic din ce-mi place, si-mi plac multe. Acum nu-mi mai place nimic, mananc de foame . Am 2 kg luate dupa cantarirea de azi dimineata, alaltaieri aveam doar 1.5, deci cresc de la o zi la alta . Stiu ca nu e mult pana acum, dar mi-e teama ca nu o sa ma mai opresc. Dar daca mi-e foame mi-e foarte rau, asa ca renuntarea la mancarea consistenta e imposibila, iar fructe mananc in cantitati industriale.
dragoste777, ma bucur nespus! Felicitari pt perechea de gemenasi "reusiti" de PK. Bravo!
Anchusa, sa fie cu noroc si cu beta mare!
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monilaza Cris, ai inceput impunsaturile? |
Dada ... deja m-am impuns de 2 ori ... De maine ne injectam impreuna? (de azi, pardon...ca e dimineata deja)
Apropo de stresul cu CM ... a venit in ziua in care am inceput injectarea... Chiar daca in mod normal trebuia sa vina doar peste vreo 4 zile... Deci m-am stresat degeaba... ati avut dreptate...ca vine el...
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui monilaza Fetelor, nici un semn ca mi-ar veni "uratii". Maine trebuie sa incep tratamentul. Cum naiba ma duc in 24 la control, sa ma cracanez cu tamponul dupa mine? Ati patit careva sa fiti la sangerare cand v-a chemat la control? |
Si eu am fost cu tamponul la purtator la prima intalnire cu PK... credeam ca nu-mi face eco... Dar n-am scapat ... si la fel, nu s-a aratat deranjat ...
Cris_25 spune:
Anchusa, credeam ca mergi doar pt prima intalnire la Budapesta, dar vad ca esti in plina procedura si tu ... Neaparat ne intalnim pe acolo ... eu stau 13 zile. Tu pana cand stai?
Dragoste, felicitari pt cele 2 inimioare ... Sa-ti aduca numai bucurii!!!
anchusa spune:
Cris.. am rezervare pana pe 6 sept, sper sa fie suficient.
Sper sa ne vedem. Eu mi-am facut program de colindat Budapesta si ..poate Viena.
anchusa
balanta_tm spune:
adc, spune-mi, te rog, cat ai avut Estradiolul cel mai mare (si in ce unitate de masura)? Si al meu vad ca o ia la sanatoasa si nu am chisturi... Ti l-ai facut si pe CM pe care ai inceput FIVul? Daca da, cat era? PK ti-a dat vreo explicatie pt E2 crescut? (scuze, poate mi-ai mai spus toate astea, dar oi fi uitat)
Multumesc
adc spune:
Am sa te sochez, E2 in Z3 era peste 200, si cel mai mare a fost 310 pg/ml (sigur am scris corect unitatea de masura ).
Dar nu cred ca esti in situatia mea.
Cred ca stii ca PK nu e chiar asa de strict ca cei de la Viena, nu mi-a cerut sa astept o imbunatatire, si cand i-am trimis la initiativa mea un set bun de hormonale a zambit si a spus ca ia in considerare intotdeauna cele mai slabe valori cand elaboreaza schemele.
Iti mai spun si ca aceste cicluri cu estradiol mare apareau fara nici o regula printre unele bune (E2 intre 30 si 40, fsh de 7-8 si durata 25-26 de zile, cam asta era "normalitatea" mea). Deci habar nu am daca avea sens sa astept, cand puteam sa prind un CM bun sau slab oricand, dupa noroc. La ultimul FIV nu am mai dozat nimic, nu mi-a mai cerut nici macar analizele generale, spunea ca e complet edificat din testele de pana atunci, doar el stie dupa ce reguli merge...
Explicatia lui PK pt E2 urias a fost intotdeauna aceeasi, rezerva ovariana redusa, lucru confirmat ulterior de AMH.
Si inca ceva, ciclurile cu E2 mare au fost mereu anormal de scurte, mai putin de 20 de zile, ceea ce confirma din nou rezerva redusa. Daca stau bine sa ma gandesc, cicluri f scurte am avut (e drept ca rar) chiar la 25 de ani, doar ca atunci nu ma interesa problema.
Multa bafta.
citat din mesajul lui balanta_tm adc, spune-mi, te rog, cat ai avut Estradiolul cel mai mare (si in ce unitate de masura)? Si al meu vad ca o ia la sanatoasa si nu am chisturi... Ti l-ai facut si pe CM pe care ai inceput FIVul? Daca da, cat era? PK ti-a dat vreo explicatie pt E2 crescut? (scuze, poate mi-ai mai spus toate astea, dar oi fi uitat) Multumesc |
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui adc Am sa te sochez, E2 in Z3 era peste 200, si cel mai mare a fost 310 pg/ml (sigur am scris corect unitatea de masura ). Dar nu cred ca esti in situatia mea. Cred ca stii ca PK nu e chiar asa de strict ca cei de la Viena, nu mi-a cerut sa astept o imbunatatire, si cand i-am trimis la initiativa mea un set bun de hormonale a zambit si a spus ca ia in considerare intotdeauna cele mai slabe valori cand elaboreaza schemele. Iti mai spun si ca aceste cicluri cu estradiol mare apareau fara nici o regula printre unele bune (E2 intre 30 si 40, fsh de 7-8 si durata 25-26 de zile, cam asta era "normalitatea" mea). Deci habar nu am daca avea sens sa astept, cand puteam sa prind un CM bun sau slab oricand, dupa noroc. La ultimul FIV nu am mai dozat nimic, nu mi-a mai cerut nici macar analizele generale, spunea ca e complet edificat din testele de pana atunci, doar el stie dupa ce reguli merge... Explicatia lui PK pt E2 urias a fost intotdeauna aceeasi, rezerva ovariana redusa, lucru confirmat ulterior de AMH. Si inca ceva, ciclurile cu E2 mare au fost mereu anormal de scurte, mai putin de 20 de zile, ceea ce confirma din nou rezerva redusa. Daca stau bine sa ma gandesc, cicluri f scurte am avut (e drept ca rar) chiar la 25 de ani, doar ca atunci nu ma interesa problema. Multa bafta. |
Gata, cand ai scris valorile alea de 3 cifre in pg/ml, mi-am amintit ca mi-ai mai zis . Pai ar trebui sa ma calmez, intrucat eu nu am ajuns (inca ) la 3 cifre in pg/ml.
Cand zici ca PK ia cele mai slabe valori, te referi, de ex, la cel mai mare FSH si E2? In sensul de cele mai proaste valori?
Eu dupa nastere am avut un ciclu "ceas" de 28 de zile. De prin Mai incoace insa, au inceput sa se lungeasca, asa incat am ajuns la CM de 32 de zile. Deci ale mele sunt lungi, nicidecum scurte.
Acuma zi-mi te rog daca ginecologul tau este bun pe partea de eco, adica daca stie sa numere foliculi antrali, sa faca foliculometrie in general, daca are rabdare. Eu la dr de am mers in ultimele luni am renuntat, ca m-a dezamagit. Hahaha, ar fi funny sa ma mut la dr tau si sa dau nas in nas cu ex-a mea, ca ei sunt colegi . Dar sincer, ma doare la basca. Oricum am suficient tupeu cat sa ii spun in fata ce nu mi-a placut la ea.
Deci, pana incep FIVul, mi-am facut in nou scop in viata: sa caut alt ginecolog in TM, care sa ma multumeasca. Luasem legatura cu unul de la Szeged (de disperare), dar mi s-a parut f f materialist si lucrul asta m-a deranjat. Asa ca insist pe TM.
tannoo25 spune:
salut, fetelor,
pe 16.08.2011, la 10.55 a venit pe lume voinicul meu de 3.600 g si 51 cm; de ieri suntem impreuna acasa si invatam pas cu pas sa fim tatic si mamica; si facem economie de somn
prima noapte impreuna a fost foarte frumoasa, linistita, cu papa, caca si somnic; acum suntem in asteptarea celei de-a doua, care speram sa fie la fel;
amanunte despre nastere - cand am timp ...
loretta76 spune:
Am ajuns acasa de la Szeged, suntem 3 in 1, adica eu si cei 2 bebei ai mei, sper sa se lipeasca bine de mine. Ma simt un pic cam naspa, in sensul ca ma simt ca la ciclu, dar e normal important e sa fie rezultatul pozitiv. In 1 septembrie voi face beta (asta daca voi avea rabdare pana atunci, sper sa nu am nici o surpriza neplacuta....)
Dragoste, felicitari pt minunatiile tale, sa ai parte de 9 luni minunate.
Tanoo, inca o data felicitari, sa ne dai detalii despre voinicul tau!
Monilaza, ai inceput intepaturile? iti trimit PM.
Va pup, ma duc sa prestez activitatile canapeloase care nu prea imi plac, dar trebuie.