Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(66)
Raspunsuri - Pagina 2
missmj spune:
ralukara a fost asa din senin ! nu aveam nicio pastila in casa, si oricum nu stiu ce puteam lua ca alaptez. am reusit sa dorm dimineata de la 8 la 11. ca ziua doarme andrei, noapte are el probleme. of nasol cu heliobacteria aia, ti-am is ca si sotul a avut-o...cum zici tu, ditai tratamentul si ditai cura ! Imi pare rau si de pitica ta cu aftele alea nemernice....sa treaca repede. si la tine sa nu ai gura aurita, sa nu ajungi la pielo..aia cum i-ai zis tu . pup
sanatate multa la voi toti.
piscotel ma bucur mult ca piscotica e mai bine, si nu numai...doamr eo gramada...bravo
s-o tina tot asa.
lorich abia astept sa vad pozele
!
Cred ca am uitat sa urez LMA sarbatoritelor de azi !
La multi ani mamicilor MariaG si Foxy-le
Si
La multe lunite bebelusului Tudor de ariana2005
mai vino pe la noi mami !
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
missmj spune:
bebelu felicitari pt iepurica !
loutzy inca un dintisor eh ? bravo, sa treceti cu bine peste !
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
fragrant8 spune:
La Multi Ani Foxy si MariaG!!!
Bun venit, Lori! Sa-ti fie vacanta de bine!
ma bucur sa aud ca buburuzele bolnavioare sunt un pic mai bine; vasilasanita - nu cred ca pt rosu in gat o sa ii dea antibiotic; sau, ma rog, n-ar trebui; cand sophia a avut rosu in gat nu ne-a dat nimic; ne-a zis sa ii punem apa de mare in nasuc de 4-6 ori/ zi, sa o hidratam bine, sa verificam umiditatea in camera (era iarna atunci, si tineam umidificatorul ca sa combatem uscaciunea) si atat;
eu zic sa-l tii sub observatie- daca e doar fornaiala si mucisori nu are rost sa sari cu alte medicamente.
mirela - ies diseara si-ti iau camilia; sper sa o gasesc inca la pret redus.
adryiii spune:
Cati dintisori pe aici!!! Bravo!
Loutzy merci mult de sfat.
La multi ani mamicilor sarbatorite de azi si bebeilor![]()
Am reusit sa ard oala sub presiune. Cred ca era focul prea mare. In fine....
Roxx, unde esti? In concediu?
Lorich spune:
Roxx e nitel plecata in concediu.
Fragrant misi, ce mai face Sophiotul?
cum ati vazut cred, poze pe FB - si multam de vizionari, likes, comments... pun si pt ne FB in curand, dar abia respir...
loutzy spune:
Am mai pus niste poze cu Stef pe Facebook si la semnatura.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
missmj spune:
lorich vazut poze, placut mult ... din ce in ce mai frumosi
. mi-a placut si de dl B, nu arata deloc B...chiar mi-a placut cum se juca el cu Robert...mi-am imaginat asa cum o sa fie si al meu sot cu Andrei , abia astept sa ii vad jucandu-se impreuna 
loutzy vazut si pozele noi ale lui Stef...bai nene, e mortal...e haios tare ... cu ochii aia mari. si stilul lui de a manca...m-am cracanat de ras singura pe aici.
!
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Am mai pus niste poze cu Stef pe Facebook si la semnatura. ![]() ![]() Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011) |
superb! Are niste ochi dementiali si e fff expresiv si haios.

Lorich spune:
Carmen, multam. Da, adevarul ca se joaca ff mult cu el si nu joaca asa, sa fie joaca, ci efectiv se joaca ca fratii (tot zic eu ca e super imatur). E dragut sa-i vezi asa pe tatici, o sa vezi tu.
Cat despre B....bbbaaaii..daca ma pune sa-i esplic de ce i-ai zis B si nu C sau N?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()