Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (433)
Raspunsuri - Pagina 4
luy spune:
'Neatza, sus obloanele ! ![]()
Am mai scris mai inainte un mesaj, dar m-a sabotat Irina
. A venit, a apasat pe taste si puf ! totul a disparut ![]()
carpatina, ca de obicei Ioana
, replicile ei sunt delicioase. De-abia astept sa ne reintalnim. Poate iarna aceasta reeditam intalnirea cu Yannisa & Co 
Nu pot scrie, sunt fetele calare pe mine ( la propriu ) 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Sa deschidem obloanele!!!
Mie imi plac obloanele sunt foarte chic, rulourile in schimb nu imi plac deloc, parca ar fi ochi inchisi...si cui ii place o casa cu ochii inchisi???![]()
Revenind... Andreea poate e doar o criza trecatoare a sotului. L-a "lovit" asa imediat dupa vacanta? Luati-va amindoi cartea Cele cinci limbaje ale iubirii.
Eu cred ca orice relatie poate fi salvata, daca merita. Multa bafta si inima tare.

Luiza mi te-am si imaginat coplesita de pupici!!!![]()
Carpatina tare dulce Ioana. Daria la sclipici zice magie. I-am zis eu pe la 2 ani si asa a ramas...ieri avea magie pe maini
.
Gabriela super Sara cu animatoarele. Sper sa doarma fetele impreuna. La noi dorm amindoi pe un pat de 1.60, bineinteles sta unul din noi cu ei pina adorm...
Isabeluta tare dulce Vladut. Sa ne mai arati poze cu el.
Roxali concediu de vis. Ce fain v-ati distrat. Tu esti sportiva inascuta, imi amintesc de alpinism.
Alina
Erina spune:
Noi suntem bine. Daria e refacuta, am inceput sa ii dau Imunomix un sirop cu propolis si echinacee de la Aboca.
David e si el bine foarte dulce si activ.E mortal cum ingana melodiile de la radio. Daria cinta de-a dreptul bine refrenele in engleza. Cred si eu dupa atitea drumuri PN_Buc.
Ieri am fost la Brasov. 4 ore pe drum
, se lucreaza in vreo trei locuri plus ca inainte de Comarnic si Sinaia de congestioneaza rau traficul.
Sa aveti o duminica frumoasa!!! Dansati cu copiii pe asta:
www.youtube.com/watch?v=SlTWOs3J3us" target="_blank">Alex Velea-One Shot
luy spune:
Gabriela, isabeluta, au crescut copiii nostri
Acusica incepem sa vedem poze cu torturile aniversare
. Sa se bucure de camerele lor frumoase, decorate cu atata iubire ! Asteptam si noi poze - cu camerele si 'locatarii' lor. Pe Vlad nu l-am mai vazut de ... nici nu mai stiu
. Si vreau sa vad si camera fetelor frumoase si cochete de la Cluj 
Andreea, imi pare rau ca treci prin momente dificile. Noi suntem aici sa te sustinem, daca simti ca ai nevoie 
Roxali, sa aveti o vacanta frumoasa !
Intrebare - sondaj : cand ati prefera sa organizam petrecerea aniversara a papanashilor ? Eu as propune a doua jumatate a lui septembrie, sa se intoarca toti din concedii si sa nu inceapa sezonul virozelor. Vad ca 24 septembrie cade intr-o sambata, ce ziceti ? Si-a exprimat dorinta de a participa si laviniaN cu Miruna, pentru ele ar fi foarte bine sfarsitul lui septembrie.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
isabeluta spune:
Asa mai merge!
Avem nevoie de soareee! Sus obloanele!
Promit sa trimit poze pe mail comun. Camera o am fotografiata, dar locatarul ei isi pune mainile la ochi si intoarce spatele cand ne vede cu aparatul! Insistam! ![]()
Draga Andreea in fiecare cuplu exista momente de tensiune, iar majoritatea apar din lipsa momentelor de comunire reala! Suntem alaturi de voi! Indiferent de hotarare ambele variante trebuie luate in calcul, iar solutia numai voi o puteti gasi! 
isabeluta spune:
Noi iesim pe afara acum. Mergem la curte sa vedem catei, puisori si gradina de zarzavat! In primavara a pus seminte de flori si morcovi! El a ales plicurile!
Mergem sa verificam recolta!
Va doresc o zi minunata!
Erina spune:
Isabeluta ce frumos trebuie sa fie la voi!!!
Am intrat sa urez La multi ani de ziua numelui Teodorelor!!!
Teodora si Maria Theodora de mami Luiza sa fiti fericite si sanatoase!!!
Azi a sosit pe lume si un nepotel de var
. Bine ai venit Simon, sa fii norocos si fericit alturi de fratiorul tau Theodor si de parinti!!!

luy spune:
Erina, multumim pt urari !
. Sa va traiasca nepotelul, sa fie sanatos si norocos !
Spunem si noi La multi ani ! mamicii lui Mihnea si tizei de la Targoviste. Sa aveti o zi minunata ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxali spune:
Gata cu bagajele ...
Andreea stiu ce simti , dar merita sa lupti ptr casnicia ta, ptr tot ce ati infaptui impreuna...motivul adevarat numai voi il stiti, dar nu-mi place cand cineva "abandoneaza"cele mai importante pers din viata lui
Erina esti dulcica...pai daca ma las de spor clocotesc hormonii in mine
,asa ca mentin corpul sanatos ptr a avea o minte limpede![]()
gluma , gluma , dar au copiloi din ziua de azi o energie , chiar daca nu poate totusi Trebuie sa trag de mine![]()
cand ma intorc o dau la inot si la balet pe mandra sa miste stiksuletele
cat mai mult
numai bine mamici