Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
mandreeac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
pai depinde cand ai inceput..daca ai deja o saptamana -doua..eu zic ca poti creste cantitatea si sa-i dai o masa de legume la pranz, cam 150 cred ca papa ei..nu prea mai stiu nici eu exact..poate te ajuta fetele care au diversificat deja mami de 2 prichindei |
Abia maine facem o saptamana de cand am inceput. Azi i-am dat 60 ml, maine ii voi da 80, apoi 100 si uite asa, il iau si eu treptat. si multumesc pentru sfaturi.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
AllyLaur spune:
Buna ziua !
Ne-am intors si noi dupa un weekend ceva mai prelungit,de joi pana duminica noaptea...foarte obositi dar,super relaxati psihic. Ne-am ales si cu o patanie mai putin placuta,Eduard a cazut din pat direct cu capul de gresie.A ramas 1 min nesupravegheat si gata...a luat contactul cu solul...nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca are o energie si se intoarce pe toate partile...ajunge fff repede dintr-o parte in alta invartindu-se. A plans fff puntin pt cateva secunde...mai mult s-a speriat...bine ca nu a patit ceva rau.Cum spuneam,am avut un week.frumos cu nopti nedormite,plimbari,piscina si gratare peste gratare...numai asa o tinem de aproape 2 luni. Cum am ajuns aseara am despachetat,facut baita printisorului si m-am aruncat direct in dus ca miroseam numai a fum si sotul dragut cu este el...a zis sa-mi usureze munca si s-a pus sa faca el lapticul dar de data asta a vrut el sa puna si cereale(noua achizitie) si la 180 ml a pus 4 cupe de cereale. Cand am iesit eu Eduard deja dormea in pozitia lui preferata pe burtica...si terminase si super meniul pregatit de tati...Pe cutie scrie ca in 150 mil se pun 5 cupe dar eu vroiam sa incep treptat si sa ii pun cate 1 nu 4. Sper sa nu il doara burtica astazi ...momentan s-a prezentat bine cu un omn azinoapte de 7 ore si cu kk la prima ora cu o consistenta normala dar, mai vedem. Voi cate cupe puneti ? Stiu ca s-a mai vb despre asta dar, neuronul meu a retinut doar asta: 150 mil lapte cu 1 cupa cereale..asa-i?
Va pup pe toateeeeeeeeeee!
Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
AllyLaur spune:
Andreea, ma bucur ca ai revenit pt ca imi era tareeeeeeeeeee dor de tine si am un gat atat de inflamat la cat te-am strigat. Felicitari pt inceperea diversificarii si tinem pumnii sa ai un mancacios nepretentios.
Lavinia, felictari pt dintisor,pt evolutia lui Lucas si pt noua achizitie,scaunelul pt papat.
Madutz, ce copilasi precoce aveti...bravooos.Am vazut pozicile si cu idolul meu Cristi cand era piticot,tare dulce mai este,imi vine sa-l mananc.
Catank, La multe lunite pt printesica Ioana!!! Am vazut pozicile si tare mi-ati placut...sunteti 2 frumoase.Imi place zambetul strengaret al Ioanei,este minunata...Sa va fie de bine plimbarea de ieri!
Roxy, zic si eu ca si Micky,nu fierbe lapticul ca-i pacat sa ramana fara cea mai mare parte din proprietati.
Cami, multa sanatate Petrei!
Simonelu, de ce nu ai mai intrat? Sunteti bine?
Strumpitz,cum mai este piscotica? Ai mare grija cu noua dieta sa nu faci mai mult rau decat bine...dar,esti fata mare si stii tu mai bine ce si cum.
Ioanna,multumim pt laude!
Deea, cum mai merge diversificarea? Stefy cum petrece vacanta?Iubit ceva?
Eddy doarme de 3 ore jumate si nici un semn sa se trezeasca!
pisucmic spune:
Dragele mele,
Hop si eu! WE asta am stat numai in parc si pe terase, cu alti prieteni in fiecare zi, a fost tare dragut. Si toata dimineata azi tot in parc!
Noi implinim maine 4 luni si azi are 7.100 kg
Viss - mie mi-ar placea sa ne cunoastem, si as putea veni cu masina intr-o zi!
Ssabrya - noi avem carucior sport MacLaren, mi se pare foarte bun, si se misca extrem de usor! Tipurile Techno XT sau Quest (primul e de la 0 luni, al doilea de la 3 luni, deci deja poti lua Quest)
Lavi - ce de mese are Lucas! Petru mananca de 5 ori pe zi (numai laptic de la mami) si creste ca din apa. Pai la diversificare mi-e ca ne dolofanim de tot! De-aia astept eu pana la 6 luni
Madutza - o minune Catalina cea dulce!
Mandreea, bine ai revenit! Ce i-a dat dr lui Rares? azi o prietena m-a sunat ca fetita are otita si diaree acuta, era tare necajita...
Somleac, bine ai revenit, ne era dor de povestile tale cu multi copii!
Trimit mesajul asta si revin, ca sa nu pierd perlele de intelepciune scrise
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Dragele mele, Hop si eu! WE asta am stat numai in parc si pe terase, cu alti prieteni in fiecare zi, a fost tare dragut. Si toata dimineata azi tot in parc! Noi implinim maine 4 luni si azi are 7.100 kg Viss - mie mi-ar placea sa ne cunoastem, si as putea veni cu masina intr-o zi! Ssabrya - noi avem carucior sport MacLaren, mi se pare foarte bun, si se misca extrem de usor! Tipurile Techno XT sau Quest (primul e de la 0 luni, al doilea de la 3 luni, deci deja poti lua Quest) Lavi - ce de mese are Lucas! Petru mananca de 5 ori pe zi (numai laptic de la mami) si creste ca din apa. Pai la diversificare mi-e ca ne dolofanim de tot! De-aia astept eu pana la 6 luni Madutza - o minune Catalina cea dulce! Mandreea, bine ai revenit! Ce i-a dat dr lui Rares? azi o prietena m-a sunat ca fetita are otita si diaree acuta, era tare necajita... Somleac, bine ai revenit, ne era dor de povestile tale cu multi copii! Trimit mesajul asta si revin, ca sa nu pierd perlele de intelepciune scrise Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |
Pentru diaree - hidrasec 3 pliculete pe zi, pentru otita antitermice si antibiotic ospamox 5ml de 2 ori pe zi, iar in ureche i-am pus otocalm 2 picaturi de 3 ori pe zi. Cam atat, noi am mai luat ceva dar aveam si rinofaringita.
Nasterea miracolului meu
pisucmic spune:
Strumpfi, ai mare grija de tine, nu te obosi excesiv; mese regulate, nu cura de slabire acum, si lichide multe. Dar de ce o scoli tu pe printesa pentru masa, ea nu papa la cerere? Dimineata Petru papa cand se scoala, dar nu-l scol niciodata ptr asta
Roxy multumesc! Nici Petru nu vroia pe birtica deloc la inceput, si acum adora! Bravo ptr cuvintele Anastasiei
Donna Ly - chestia asta ca masa de noapte oboseste ficatul e cea mai mare aiureala pe care am auzit-o! Poate al mamei, ca nu doarme destul Da-i cand cere, iar daca iti doresti sa doarma toata noaptea cauta pe net despre Sleep training (desi eu nu stiu daca merge, ca Petru doarme spontan de seara pana dimineata de la 2 luni jumate). Oricum, bebeii cresc si in timp nu se va mai trezi noaptea!
Madutza, imi poti trimite si mie regimul tau, pentru mai tarziu (cand termin de alaptat)? Iti trimit PM cu mailul meu?
Lavi tu intrebai de scaun Chicco? Noi avem Chicco Polly, mi se pare foarte bun, le-am comparat si eu in magazin.
Ioanna bravo pentru semnele de crestere (5 mese pe zi! so gimnastica!)
Ally si eu sunt ingrozita de chestiile astea cu cazaturi - de pe patul de adulti, nu? Am auzit WE asta numai patanii cu bebei care au luat trante - inteleg ca e bine acum, nu? Eu disper toata familia cu indicatia de a nu lasa cupilul singur pe suprafete inalte (pat, masa de infasat) nici macar 1 secunda
La multi ani Alexandru de Alina.n, David Alexandru de gimihaela, Miriam de Felicitas , Alexandru de Ina.click ,Sofia de MsBB, Ioana de catank, Simone de cris85
Gata, am ajuns cred la zi,
Va pup!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
mandreeac spune:
Ally mamica si pe nazdravanul Eddy. Offf, fir-ar sa fie , imi pare tare rau ca a cazut din pat. Sa ai mare grija. Felicitari pentru faptul ca va distrati atat. Eu sunt f obosita, cred ca si trec printr-o pasa mai proasta si poate de asta nici nu am mai intrat. E drept ca si Rares imi ocupa toata ziua.
Simo mamica frumoasa, ce mai faci? PE unde umblati? Plecati pe undeva in concediu?
Nasterea miracolului meu
catank spune:
Ma pligeam ca s-a trezit, ..na ca a adormit la loc fara sa o bag in seama. Are deja 2 ore juma, ma declar multumita...si inca mai doarme.
Multumesc tuturor ptr urarile de ''La multe lunite''
mandreeacZimbeste! Lasa pasele proaste, gindeste pozitiv si iti va merge din plin!!!
allyregret incidentul cu Edy... ochii in patru ca altfel facem prostii.
Ma bucur ca va priit deplsarea...bravo!!!
madutza_bra mi-a placut cum ai povestit....momentul in care ati ramas voi doi...Super!!!
simonacip esti ocupata tare cred... te-am admirat in foto pe FB, esti tare frumoasa
Fetelor cum se face brinzica ??? Lapte de vaca fiert? si adaug tableta de Ca??? Cine poate sa scrie reteta exacta?
Dar brinzica din lapte crud nu este buna ptr bb? trebuie musai Ca?
AllyLaur spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Strumpfi, ai mare grija de tine, nu te obosi excesiv; mese regulate, nu cura de slabire acum, si lichide multe. Dar de ce o scoli tu pe printesa pentru masa, ea nu papa la cerere? Dimineata Petru papa cand se scoala, dar nu-l scol niciodata ptr asta Roxy multumesc! Nici Petru nu vroia pe birtica deloc la inceput, si acum adora! Bravo ptr cuvintele Anastasiei Donna Ly - chestia asta ca masa de noapte oboseste ficatul e cea mai mare aiureala pe care am auzit-o! Poate al mamei, ca nu doarme destul Da-i cand cere, iar daca iti doresti sa doarma toata noaptea cauta pe net despre Sleep training (desi eu nu stiu daca merge, ca Petru doarme spontan de seara pana dimineata de la 2 luni jumate). Oricum, bebeii cresc si in timp nu se va mai trezi noaptea! Madutza, imi poti trimite si mie regimul tau, pentru mai tarziu (cand termin de alaptat)? Iti trimit PM cu mailul meu? Lavi tu intrebai de scaun Chicco? Noi avem Chicco Polly, mi se pare foarte bun, le-am comparat si eu in magazin. Ioanna bravo pentru semnele de crestere (5 mese pe zi! so gimnastica!) Ally si eu sunt ingrozita de chestiile astea cu cazaturi - de pe patul de adulti, nu? Am auzit WE asta numai patanii cu bebei care au luat trante - inteleg ca e bine acum, nu? Eu disper toata familia cu indicatia de a nu lasa cupilul singur pe suprafete inalte (pat, masa de infasat) nici macar 1 secunda La multi ani Alexandru de Alina.n, David Alexandru de gimihaela, Miriam de Felicitas , Alexandru de Ina.click ,Sofia de MsBB, Ioana de catank, Simone de cris85 Gata, am ajuns cred la zi, Va pup!!! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011) |