Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
cami ma bucur ca este mai bine antonia, aveti grija
sunt slaba da, chiar ziceam zilele trecute ca as vrea macar putin sa ma mai ingras dar nu prea se prinde.
viss vad ca si tu esti slabaaa.... nici tu nu reusesti sa mai pui sau nu mai vrei? cam putin mananci. atat ai mancat tu azi?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
haideti ca mi-am propus sa fac atatea azi si mai mult am frecat menta si eu...netul asta bata-l vina...
cami - ma bucur ca antonia e mai bine sanatate multa!
- ce frumos ca botezati, abia astept si eu, insa cred ca o sa mai dureze ceva ani;in octombrie cununam si mai dureaza pana sa faca finii un bebe mic
- si eu m-am gandit la bb2
yasmi, roxy
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Buna ziua si de la noi!!!
Scriu scurt ca trebuie sa ajung la pensat+mani,pedi:
Deea, ma buucr mult ca ai mai scris...imi era tare dor de postarile tale care ma fac mereu sa zambesc. Tot nu mi-ai rasp la intrebare...de fapt poate nici nu ai vazut-o
...Stefy cum petrece vacanta, ceva iubit???
Simonelu, esti tare draguta mami...mereu atenta la orice detaliu! Da, imi cade parul in continuare
...am ramas cu par de-o baie
. Am vazut poze cu juniorul Arsenie si tareeeee mi-au placut,s-a facut asa mare iar fatuca lui dulce este tare expresiva
.Vreau sa te mai vad si pe tine in pozici ca imi esti foarte draga si macar cu atat sa ma multumesc
.
Ioanna, ai terminat curatenia? Sau mai ai? Un
mare pt tine si printesica ta minunata
!
Roxy,DA, inca mai beau lapte cu Nesquick...nu am renuntat la marea mea iubire...numai ca acum sunt mult mai dese fresh-urile de portocale...ca doar este vara.
Scrish, sa va fie de bine plimbarea!
Andreea, cum se mai simte Rares, a mai facut febra? Pupam mult obrajorii lui dulci!
Madutz, fara ”a” ca mie asa imi place sa-ti sp...feicitari pt reanceperea dietei...Banuiesc ca numeri zilele pana plecati la mare, asa-i?
Lavinia, pffffffffff inca un dintisor ...Felicitari din suflet pt marele barbatel
! Daca mai aud ceva de hamburger te urechez
, ai inteles?
Strumpitz, am vazut pozicileeeeeeee...Wouuuuu ce minunatie de printesica ai. A crescut si este pe zi ce trece mai frumoasa si mai dulce...Frumoas aeste putin spus...SUPERBA
!
Cami, cum se mai simte Petra? Plantatia cum mai merge? Ce ai mai cules?
Catank, voi ce mai faceti? Ne citesti si atat? Hai scrie 2 randuri pt norma zilnica!
Sigur am uitat pe careva dar, scuzeeeeeeeee.....
Am fugit sa ma schimb!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Nu mai spune nimeni nimic? liniste si pace vad
Ia sa ma apuc sa fac un nou capitol ca tot nu e nimeni dar poate o veni mai tarziu lumea mai pe seara si sa aiba unde palavragi
Revin cu noul capitol
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Catank, voi ce mai faceti? Ne citesti si atat? Hai scrie 2 randuri pt norma zilnica ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_blush.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Ioanna bucalata ta e dulce tare, si seamana cu bucalata mea
![](pupic.gif)
Despre noi, sunt prinsa tare cu sustinerea tezei finale, o am in date de 23 sept si mai am de facut rezumatul,imprimat in multe exemplare plus teza in vreo 8 buc la numar
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Una peste alta, astazi am facut curatenie generala in doua camere... si cam atit. Ieri am pus teci la congelator, am facut de papa...si gata ziua. Asta in clipele de respiro cit micuta face nani.
Acum doarme frumos in partea sport (gata cu landoul)sub o salcie pletoasa...si mami butoneaza la PC pe bancuta in aer liber.
Imi plac maxim vestile... precum dintele cu nr 2 al lui Luca
pisucmic Condoleante prietenilor!!!
lalely Multa putere iti doresc, ...mai rezista un pic...acus mai trece o lunita...doua si incepi diversificarea. Se face si el mai mare si va veti intelege mai bine.
Gata...mi-ai sugerat sa sciru doua rinduri si m-am intins...
Pupici tuturor! Va citesc cu mare interes!!! ca la scris nu am talent
p.s. Va mai intrebasem odata demult... Ce legume mai puneti la congelator ptr iarna??? Si mai doream sa aflu reteta de brinza ptr bb cu calciu. Va rog frumos!!! Multumesc anticipat!