Va rog frumos sa-mi spuneti unde ma pot caza la Balvanyos? Daca aveti mai multe informatii despre zona, va rog sa-mi comunicati. Multumesc
La Balvanyos exista un singur mare hotel / complex. De fapt, cam asta e tot Balvanyos-ul .
Edit: intre timp se pare ca au mai rasarit ceva pensiuni in zona, le poti gasi pe turistinfo.ro
best western balvanyos, foarte ok si preturi absolut decente.
mai multe hoteluri/pensiuni gasesti la Baile Tusnad, care este la 15-20km distanta
Best Western e o alegere buna. Am fost si noi acolo acum cativa ani. Se renova o parte a hotelului, probabil ca acum e chiar si mai confortabil.
Iar zona...absolut remarcabila.
De ce mergi acolo?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Super zona, am fost si noi de vreo 2 ori acolo acum cativa ani, am stat la Best Western si a fost super ok.Eu as mai merge cu mare placere acolo, e foarte frumos.
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Buna seara
Va multumesc ca mi-ati raspuns, dar deja m-am intors din concediu. N-am stat la Balvanyos, m-am orientat catre Tusnad deoarece aveam mai multe oferte acolo si m-ai multe trasee.
Initial m-am gandit la Balvanyos pentru ca vroiam sa cunosc locuri noi.
O seara buna